2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
30-07-2020, 02:10,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
(30-07-2020, 01:49)ArmanınPeşinde Wrote: Takımların düşmemesi sonucu, altyapı oyuncularını da dahil edersek ligde 100'e yakın yeni oyuncu kontenjanı ihtiyacı doğması demek bu haber. Üstüne üstlük bir üst ligde de aynı gelişme yaşanması sonucu bu ligden birçok isim gidecektir üst lige. Bol bol çöp transfer görürüz bu sene.

Güzel tespit kanka
Bu karar bizi inanılmaz olumsuz etkiledi

Hüseyin adlı oyuncuyla 400K'ya anlaşacakken
belki süper lig takımına gidecek yeni sistemde.
veya oyuncu havuzunun küçülmesinden dolayı rakip tff 1.lig takımı (örneğin: ads, bolu vs.) normalde Hüseyin'i almayacakken, azlıktan dolayı teklif yapıp 500K'ya elimizden kapacak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-07-2020, 02:41, (This post was last modified: 30-07-2020, 03:40 by kral1234.)
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Yeni sezon geç açılacak avrupa kupasından dolayı erken bitecek. Yoğun maç takvimi olacak. Haftada iki maç oynanacak çoğu zaman. sakatlar, cezalılar çok olacağından Kadroyu geniş tutmak gerekecek. Bu da ekstra maliyet demek. Vay babayın gemüğüne. Play oftan süper lige çıkan takım son nefesini verir heralde Big Grin
Reply
30-07-2020, 15:53,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Hazırlanın beyler Karaahmet büyük şovla adım adım başkanlığa

Şimdi de rahmetli efsane başkanları mezarlıkta ziyaret etmiş.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-07-2020, 22:33, (This post was last modified: 30-07-2020, 23:38 by ArmanınPeşinde.)
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Yahu bu ülkede yıllardır her kademede, her başkan adayının vaadi: "Hem sportif başarı, hem ekonomik rahatlama." sözü kadar boş bir söz yok. Olmuyor kardeşim, kulübe 10M Euro hibe etmeyeceksen olmuyor o. Giresun gibi kendi yağında kavrulan bir şehirde; düzenli bir altyapı ve scouting yapılanması, ekonomik şeffaflık, mantıklı yatırımlar, işinde ehli personel alımı, düzenli gelir kaynağı sağlama gibi hamleler yapmadığın sürece olmuyor. Gidip validen, belediye başkanından, milletvekilinden para dilenmek, söz almak "ekonomik ferah" anlamına gelmiyor, yıllardır görüyoruz bunu. Bu saydıklarımın oturması da en azından 3-4 senelik bir yapılanmayı gerektiriyor.

Bir başkan adayımız da çıksa da dese "Eğer seçilirsem düzenli bir sistem oturtmaya çaba göstereceğim ve bu uzun sürecek, ancak 4-5 sene içerisinde Süper Lig'e çıkıp orada kalıcı olmayı hedefleyeceğiz." vallahi yüreğime su serpecek. Her gelen bağırıp çağırıyor "Hedef Süper Lig!" diye. Ulan hadi çıktık, deli gibi borcun altına girdik, doldurduk takıma yıldız oyuncuları, çatır çatır puan rekoru kırarak çıktık. Ee sonra? O borçlar bizi Ordu yapmayacak mı? Kocaelispor, Mersin İdman Yurdu, Gaziantep olmayacak mıyız? Koca koca şehirler, o büyük ekonomilerine rağmen ne hale geldiler. Biraz kalıbımızı, boyutumuzu bilerek çıkalım artık şu yola. Bizim öyle çılgınca ADS gibi, Samsun gibi para harcayacak lüksümüz yok. Hele bir de şu ekonomik buhranda, 8 TL bandını gören Euro ile dönen şu piyasada HİÇ yok.

Bu taraftar kandırılmaktan sıkıldı artık, çıkın gerçekleri konuşun. Kimse kimseyi kandırmasın.


Bu arada adettendir, kadro planlamasını da ekleyelim... Bence seneye yapılması gereken:

Kalede yıllardır Göktuğ Bakırbaş'ı izlemek istiyorum. Beto'nun Göztepe'den ayrılması sonrası kaleye yine deneyimli bir isim arıyormuş Göztepe. Göktuğ yine yedek olarak kalacak yani. Eğer Göztepe kaleci transferi gerçekleştirirse, Göktuğ uygun bir fiyata kiralama yöntemiyle takıma kazandırılabilir.

Sol bek olarak, her ne kadar bu sene gösterdiği performans bizleri hayal kırıklığına uğratmış olsa da Muhammed Bayır uygun bir maaş karşılığı takımda tutulabiliyorsa tutulmalı. Kendisi geçen sezonun en istikrarlı isimlerinden biri olmuştu. Bu sıkışık ve yoğun fikstürde işimize yarayabilir.

Stoper ikilisinde Numan'ın yaşı gereği, Ahmet Kesim'in de isteyeceği ücretin yüksek olacağını düşündüğümden ötürü yeniden anlaşılmayacağını tahmin ediyorum. Murat Akça ile anlaşılabilirse ben razıyım Murat Akça'ya. Yanına yapılacak orta düzey bir savunmacı ile sezona başlanılabilir bence.

Sağ bekte tercihimi Mehmet Taş'tan yana kullandım. Her ne kadar ana pozisyonu sağ bek olmasa da Giresunspor forması altında çoğunlukla bu pozisyonda oynadı.Kendisinin ortalamanın altında bir ücret aldığını düşünmekle birlikte, bizim ligimizin seviyesinde ortalama bir performans göstermesi ve birçok pozisyonda alternatif olarak kullanabilmesi dolayısıyla kalması taraftarıyım.

Orta sahada Landel'in kalması taraftarıyım. Yine, neredeyse her Giresunspor futbolcusu gibi, bizleri zaman zaman çıldırtsa da, yokluğunda kendisine ne kadar ihtiyacımız olduğunu da gördük son haftalarda. Diğer yabancılara nazaran çok yüksek bir ücret isteyeceğini düşünmüyorum, oynadığı zaman da gerçekten iyi performans gösterebilen bir oyuncu. Yıllardır bu formayı giyiyor, anlaşmak zor olmayacaktır diye düşünüyorum.

Orta sahada bir başka isim, Celil Yüksel. Kendisinin çok yetenekli olduğunu düşünüyorum, yine düşük bir kiralama bedeli ile takıma katabiliriz. Adanaspor'da bence güzel bir performans sergiledi ligin ikinci yarısında. Kendisini göstermek isteyecektir.

Orta sahadaki üçüncü oyuncu olarak aklımda bir isim yok, fakat biraz Landel ve Celil Yüksel ikilisine nispeten biraz daha defansif bir oyuncu bulmak gerek. Çapa olarak nitelendirilen bir 6 numara gerekir bu ikiliye.

Sağ kanatta Veysel Karani Ünal ile tekrar anlaşılmalı ve 11'e yerleştirilmeli bence. Son zamanlarda takımımıza gelen genç oyunculardan en çok heyecanlandıran Veysel oldu beni. 2 yıllık bir kiralık anlaşması sağlayabilirsek, kendini çok geliştirebileceğini ve çok iyi katkılar sağlayabileceğini düşünüyorum.

Sol kanatta Del Valle demek isterdi gönül ama yapacak bir şey yok tabi. Bu bölgeye de aklıma gelen belirli bir isim yok ama eğer böyle yerli ağırlıklı bir kadro kurulursa muhtemelen bir yabancı oyuncu gelecektir buraya.

Forvet hattında Rusescu'yu her ne kadar beğensem de, bu sene kurulacak takımın oyuncusu olmayacaktır ne yazık ki. Yıllardır söyledeğimiz tuttuğunu koparan, adam yiyen, 90 dakika mücadele edecek bir forvet lazım. Mümkünse genç. Gerçi böyle dediğimiz zaman da Okafor geliyor ya, bu cümleleri kurmaya korkuyoruz.

Bu isimlerin dışında kulübeye veya ilk 11'e; Samet Yalçın(eğer geri gelirse) ve Oğuzhan Öztürk takıma geri kazandırılabilir. Recep Aydın da bu sene Bursa'da fena performans göstermedi, anlaşılabilinir.

Bu sene Süper Lig falan hedeflemenin bir manası yok. Borcu eritmeye bakmak lazım.
Reply
30-07-2020, 23:24,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Finale bakıyorum ulan şu demir kalecisini alalım mq kurtuluş bizim olsun Smile süpere çıkarlarsa götürmezler nasılsa belki 2.kaleci olur ama bence alalım Smile
Başkentten !
Reply
30-07-2020, 23:58,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Yine gelen gitti. Karagümrüğün şampiyonluğunu izliyoruz bu seferde sadece izliyoruz. Yazık.
Reply
31-07-2020, 00:00,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Adanademir çıkamadı bizim lig süper lig oldu Samsunu,Eskişehiri,Bursası değişik olacak bizim için sıkıntı düşer dediğimiz Bandırma bizim en iyi oyuncumuzu De Valle aldı işimiz zor
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
31-07-2020, 00:01,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
(27-07-2020, 02:04)kral1234 Wrote: Sezon başı süper lige çıkar tahminlerimden karagümrük final oynayacak, her ne kadar kağıt uzerinde ads büyük farkla önde olsa da adsnin final cenabetlikleri yüzünden karagümrük bir şekilde alır diyorum.

Tam da dedigim gibi oldu ads kadar final cenabeti bir takım görmedim.
Reply
31-07-2020, 00:03,
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Kurtuluşu alalım dedik maşallah dediğimiiz 3 gün yaşıyor, adam kurayı kazandı ilk penaltıyı oraya verdi takımını strese soktu salak atsana ilk penaltıyı tamamen kendisiini düşündü atarlarsa tutamam diyerek demirede nasıl koyduysak hala finalde sürünüyolar Smile Seneye çok iyi lig düşme kalkmasaydı daha da iyi olacaktı Smile
Başkentten !
Reply
31-07-2020, 00:13, (This post was last modified: 31-07-2020, 00:13 by mcagatayy.)
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
ADS çıksaydı seneye ligde böyle ahım şahım kadro kuracak çok takım olmayacaktı. Şimdi ADS, samsun, Altay, Akhisar dışında yine çok iyi kadro kuracak ekip olmayacaktır. Ligi bilen oyuncular alırsak çıkarız. Ama nerde bizde böyle yönetim. Sadece geçen seneki kadro olsa üstüne iki üç takviye yapsak bile iş yapardı ama o da geçti. Bu sezon ligi iyi bilen oyuncuları olan çıkacaktır.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)