17.Hafta Altay - GİRESUNSPORUMUZ
29-12-2019, 22:45,
#41
RE: 17.Hafta Altay - GİRESUNSPORUMUZ
(29-12-2019, 21:38)kral1234 Wrote: Neyse ilk yarı sonu itibariyle durum çok da ürkütücü değil. ama tedbiri de elden bırakmamak lazım. Lig her zaman ikinci yarı başlar. Bolu ve Adananın can havliyle çok transfer yapacağını düşünüyorum. Bu kadar kolay maç kaybetmezler gibi.

En büyük hayal kırıklığı muhammed bayır, özgürcan özcan ve Tanase. Bekleneni vermeyenler de ahmet ilhan ve bekir bence.
Çok kötü oynadık. Hevesimiz kursağımızda kalıyor. Doğru ikinci yarı çok iyi fikstür var ama bugün kazanma hırsı yoktu bunu görünce orta sıralarda bitiririz ligi. Bir Bursa maçındaki kazanma hırsına bak bir de on kişi kalan takıma karşı olan hırsa bak cidden yazık.
Reply
30-12-2019, 00:02,
#42
RE: 17.Hafta Altay - GİRESUNSPORUMUZ
İlk yarıyı çok şükür felaketin kenarında dönerek hemen hemen istediğimiz puanla bitirdik he 4 ya da 5 puan daha alırmıydı bu takım alırdı, Hakan KUTLU dediği gibi ilk yarıya play off potasına en yakın konumda bitirmek istiyoruz dedi öylede oldu, net gözüken birşey var bu takım çok ciddi fizik sorunu yaşıyor özelikle 2 maçtır son 10 dk koşamayan futbolcular var takımda bugün altaydan biz korktuk altayda bizden atsak atardık ciddi yüklenmedik çekindik ha keza top çizgiyi geçti verilmedi hakem oyunun anasını .... hem altaya hem bize ciddi sıkıntılı maç yönetti, orası ayrı şimdi yapılması gereken çok ciddi radikal kararlar alıp futbolculara para ödememek üzerine anlaşma fesetmek gerek, yerine 5 transfer dedi hakan hoca ama ben 5 oyuncu yeterli değil fikrindeyim he devre arası ne derece topçu buluruz orası ayrıı...
2. yarı için umutluyum inşallah şaşıp yanılıpta hoca moca göndermezler....
Başkentten !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)