21.Hafta l Manisaspor 1-2 Giresunsporumuz
15-02-2017, 23:05, (This post was last modified: 19-02-2017, 21:43 by turkuaz_0628.)
21.Hafta l Manisaspor 1-2 Giresunsporumuz
18.02.2017 Cumartesi  Saat : 13.00 

2 formda takım Gollü geçmesi muhtemel, 1 puanda iyi puan ama yine galibiyet alacağımızı düşünüyorum ...
Başkentten !
Reply
15-02-2017, 23:37,
RE: 21.Hafta l Manisaspor - Giresunsporumuz
Haydi hayırlısı olsun bakalım,bende 1 puan yeterli diye düşünüyorum. Son dakikada kaybettiğimiz Denizli maçından ders çıkarmışsak puansız dönmeyiz. Çünkü aynı yükseliş,aynı form grafiği şu an Manisaspor gösteriyor.
Reply
16-02-2017, 02:33,
Manisa kontra takımı dikkatli olmak lazım arkada boşluk vermemek lazım. Eskisehire 5 attılar ismail haktan az daha kaliteli vuruşlar yapsa 10a bile giderdi maç.
Reply
16-02-2017, 03:41,
Manisa'nın başarısında İsmail Haktan'ın çok payı vardı.
Bolu'da oynadığı dönemdeki formunu yakalamıştı.
Allah'tan kart cezalısı olduğu için bizim maçta yok.
Bu durumun bizim için avantaj olacağını, Manisa'nın son iki maçta olduğu gibi hücum gücünün olmayacağını düşünüyorum.
Gökhan Sazdağı ve Bahattin'i kontrol etmeye dikkat edersek fazla açık vermeyiz.
Volkan'ın yokluğunda direkt oynayacak olan İsaac 90 dakikayı çıkarabilir mi sorusu var aklımda.
O durumda da yedek kanat oyuncusu Dilaver'in Abwo ile kanat değiştirerek oynaması mümkün.
Sonradan girebilecek Jones, veya bu maçta bir sürprizle kadroya alınacak Tomiç ekstra işler yapabilir.
Ben savunmada ilk yarıda oyunu tutarak, kontradan ilk yarıda öne geçebileceğimizi düşünüyorum.
İkinci yarıda Çanakkale uygulamaz isek kazanırız.
Reply
16-02-2017, 11:51,
Bence İsaac'ın yerine Dilaver oynamalı ilk 11'de.Mevki olarak akla uymayabilir.Diziliş değişebilir.Isaac 90 dakikayı çıkaramaz görüntüsü veriyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-02-2017, 12:45,
eğer gerçekten zirveyi hedefliyorsak kesinlikle alınması gereken bir maç, asıl hedefimizi bu deplasman maçları belirleyecek. isaacın bende 90 dk.yı kaldıracağı düşünmüyorum 30 dk zaten görevini yapıyor 90 dk. etkisiz kalır morali bozulur buna gerek yok. jones tercih edilmeli bana göre sol kanattada oynayabiliyor dilaver ve isaac e göre daha hızlı ve hareketli bir oyuncu rakip savunmanın oyununu bozar gol ve goller attırabilir.
Reply
16-02-2017, 15:43,
Isaac bizim takımın temposuna 90dk ayak uyduramaz. Isaac bence 70 den sonra oyuna alıncak kondisyona sahip, o zaman daha çok gol atar, tehlike yarartır.

Burda soru işareti Özgürcan sakatlanırsa 90dk tempoyu kaldıracak forvetimiz yok. Volkan ın yerine Abwo solda ,sağda dilaver denene bilir. Abwo duruma göre 2. yarı Jones ile değişebilir. Kanat oyuncularımız formda olursa burdan puanla döneriz.
Reply
16-02-2017, 19:59,
Bence jones ile baslanilmali...isaac 90 dakika kaldıramaz...maca biletimizi aldık hatırı sayılır bir taraftar olacaktır
Derelili çotanak
Reply
16-02-2017, 21:56,
dilaver oynamalı bencede. isaac la jones sonradan yıpratıcı olarak girince işi bititrirler Smile
Reply
17-02-2017, 09:10, (This post was last modified: 17-02-2017, 09:11 by sy200028.)
Manisaspor son iki maçta yanılmıyorsam 10 a yakın gol attı. Her iki maçınıda seyrettim özellikle kanatlarda İsmail Haktan çok iyi Allahtan İsmail Haktan cezalı imiş .. Manisaporun takım yapısı kendi evinde baskı kurup rakibi boğacak bir takım yapısı yok onlar için deplasman daha avantajlı çünkü hızlı ve seri futbolcuları var kesinlikle ilk golü yememeliyiz yersek oyun onların istediği düzene döner onları onların silahı ile vurmak lazım uzun süre yenmeyecek gol oyun düzenlerini bozacaktır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)