25. Hafta | Giresunspor - Boluspor
17-03-2015, 13:47, (This post was last modified: 20-03-2015, 13:26 by genc28.)
25. Hafta | Giresunspor - Boluspor
Giresunspor - Boluspor 

Tarih   :  21 Mart Cumartesi 14.00
Stad    : Giresun Atatürk
Yayın   : Trt web
Hakem : Kutluhan Bilgiç

Düşme işini bitirdik artık , şuan için hedefsizmiş gibi gözüksekte bolu maçını alırsak ilk 6 için en azından umutlanabiliriz.Bolunun yabancı forveti cezalı neredeyse bolunun yarısıydı ama boluda deplasmanlarda bizim gibi iyi bir takım o yüzden mücadeleyi bir an olsun bırakmamamız gerekir.Erkan hocaya güveniyorum takımı yine iyi bir şekilde maça hazırlayacaktır.Maçıda alacağız inşallah.
Genç Çotanaklar

17-03-2015, 19:19, (This post was last modified: 17-03-2015, 19:22 by kral1234.)
RE: 25. Hafta | Giresunspor - Boluspor
Kesinlikle basip gecmeliyiz boluda iki oyuncu cezali takimin herseyi prijovic bi tanesi. İsmail haktana da onlem alindi mi bi sekilde doseriz bunlara biz.

Bi de su billboardlara bilgilendirici reklam niye asilmiyor acaba? Basket takiminin maclarindan once oluyor mesela.
17-03-2015, 20:08,
kazanıp iyice rahatlarız, play-off zor ama umut da yok değil.
17-03-2015, 21:38,
erkan hoca alanya maçını kadrosunu bozmasın yeter umarım abdül flan gene forma giymez ziya flan oynarsa rahat alırız bize kendine oynayan adam lazım değil ziya bu maçta oynarsa onun maçı olacağını düşünüyorum erkan hoca geçen hafta kendini vazgeçilmez diyenlere çıkardığı kadro ile msj verdi aynen devam hocam.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
17-03-2015, 22:46,
Bu maçı alıp iyice düşme korkusunu kafamızdan silip ufak ufak playoff hesabı yapabiliriz elimizdeki kadro çok müsait olmasada neden olmasın...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
17-03-2015, 23:04,
Açıkçası çok dengesiz bir takım olduk ne yapacağımız önceden kestirilemiyor o yüzden bu maçı ben 3 ihtimalli maç olarak görüyorum Boluspor'un eksikleri var gibi görünüyor ama 3 puanla atlatmamız gereken maç bence.
18-03-2015, 01:09,
Bu hafta 3 puan almak şart. 3 puanı alırsak ligde kaldığımızın resmidir. ilk 6 yaa girmesek bile ligde kalmamız kesinleşir.
Dereli'li
18-03-2015, 09:31,
Bilhassa sezonun bu dönemlerinde her maç zor oluyor ancak kalan maçlara bakınca takım şuana kadarki performansıyla deplasmandaki Kayseri-Antalya-Karşıyaka ve içerdeki Şurfa maçları haricindeki diğer tüm maçlardan 3'er puan çıkarabilir, bu maçlardan da 1'er puan toplayabilir. Bu hesaptan da Play-Off çıkabilir.
18-03-2015, 10:13,
Bolusporun bizim hemen bir sıra altımızda olması ve puantajda bize en yakın konumda olması nedeniyle bence bu maç bizim ligi hangi konumda bitireceğimizin bir ölçüsü olacak. Kazanırsak ligi en kötü yine şuan bulunduğumuz yerlerde kaybedersek de biraz daha sıkıntılı bölgede ligi tamamlarız diye düşünüyorum.

Son haftalarda oyun olarak iyi bir görüntü çizmesekte en azından kazanma hırsımızı yeniden kazanmaya başladık. Boluspor da bizim gibi az çok rahat komumda sayılır tek ümidim güzel futbol izlemek cumartesi günü. Maçı da kazanabileceğimiz bir maç olarak görüyorum.

Bu arada bizim saattçinin haberini gördüm gece çok sevindim, düz koşulara başlamış, heralde gideceği takımın sezon başı kampına yetişir böyle çalışırsa... Maaşallahı var zaten yüzü gözü somun ekmeği gibi yine iyi bakmışlar arkadaşı.
Biz bitti demeden bitmez !
18-03-2015, 16:52,
(18-03-2015, 10:13)Sercan28 Wrote: Bu arada bizim saattçinin haberini gördüm gece çok sevindim, düz koşulara başlamış, heralde gideceği takımın sezon başı kampına yetişir böyle çalışırsa... Maaşallahı var zaten yüzü gözü somun ekmeği gibi yine iyi bakmışlar arkadaşı.

Big Grin Big Grin Big Grin  aynen öyle poğaça gibi olmuş adam. Bize bir hayrı olmaz artık, topla idmanlara başlayacak da takımla birlikte çalışacak da uyum sağlayacak... 

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)