29. Hafta | Gaziosmanpaşa - Giresunsporumuz ( 0-2 ) MS
03-04-2014, 09:18, (This post was last modified: 14-04-2014, 11:12 by turkuaz_0628.)
29. Hafta | Gaziosmanpaşa - Giresunsporumuz ( 0-2 ) MS
Haftalarca başlık açtım ama bu maçın başlığını açarken dua ile açtım Allahım yardım et yüzümüz gülsün 3 puanla dönelim ....
Maç cumartesi 14:30'da Gop'un stadı tadilatta olduğundan bahçelievler il özel idare stadında oynanacakmış 2500 bilet ayrılmış bilet gişede varmı bilmiyorum ama marmara tayfa 20 tl den satıyormuş derneklerinde ....
Hatayın bu hafta yenileceği hafta sallanıyorlar artık bu hafta olmassa haftaya yeni malatya yenecek alalım 4 puan yaparım farkı ....
Mavi Karadeniz canlı yayın yapacak !
Başkentten !
Reply
03-04-2014, 09:43,
RE: 29. Hafta | Gaziosmanpaşa - Giresunsporumuz (Şampiyonluk İçin Saldır )
Kazaniriz ve Hatay ve puan kaybederse Hataya sampiyon bile gidebiliriz
Reply
03-04-2014, 13:27,
Yönetimi de istifa etmiş Osmanpaşa'nın.Doğan bir boşlukda takım sendeler.Şartlar bizden yanayken inşallah kazanırız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-04-2014, 13:33,
inşallah şeyleri bize kalkmaz..yenersek inegöl maçı final olur..
Derelili çotanak
Reply
03-04-2014, 13:55,
Hatay 2 maçını dışarı ve zor maçları war. Bizim maçlarımız onlara göre bir nebze daha rahat. Puan farkını en az 4'e çıkarırsak bu iş biter. Bu işten yüzümüzün akıyla çıkalım ve tüm türkiyeye yoklukla neler başarabildiğimizi gösterelim.
Dereli'li
Reply
03-04-2014, 13:56,
bu maçı alırsak büyük oranda işi bitirmiş oluruz diğer maçlardan pek korkum yok dardanel belki ama ben hatayın puan kaybı yapmaya devam edeceğini düşünüyorum hakkımızda hayırlısı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
03-04-2014, 15:50,
Bu bir yarıştır.Hatay antrenörü haklı olarak şampiyon tamamlamak istiyor ligi.Verdiği bir demeçte Giresun'un ilk 5 sıra takımları ile maçlarının olduğunu vurgulamıştı.Yani bize fazla şans tanımıyor.Puan kaybedeceğimizi düşünüyor.Fakat bilmiyor ki kendi takımının küme düşme sıralamasında ki takımlar ile maçları var.Zaten bakıyorsun bu takımlara puan kaptırmışlar.
Ben yine puan kaybedeceklerini düşünüyorum.Alt sıra takımları ile oynamak garanti 3 puan demek değildir.Çetin geçer bu tür maçlar.Biz kendi maçlarımızı kazanmak için oynayalım, kazanalım gerisi hal olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-04-2014, 16:19,
(03-04-2014, 15:50)mvsr Wrote: Bu bir yarıştır.Hatay antrenörü haklı olarak şampiyon tamamlamak istiyor ligi.Verdiği bir demeçte Giresun'un ilk 5 sıra takımları ile maçlarının olduğunu vurgulamıştı.Yani bize fazla şans tanımıyor.Puan kaybedeceğimizi düşünüyor.Fakat bilmiyor ki kendi takımının küme düşme sıralamasında ki takımlar ile maçları var.Zaten bakıyorsun bu takımlara puan kaptırmışlar.
Ben yine puan kaybedeceklerini düşünüyorum.Alt sıra takımları ile oynamak garanti 3 puan demek değildir.Çetin geçer bu tür maçlar.Biz kendi maçlarımızı kazanmak için oynayalım, kazanalım gerisi hal olur.

biz o maçları kendi sahamızda oynuyoruz bu haftayı geçelim yeter hatay antrenörü 11 puan geriden gelip liderliği vermesini başka türlü açıklayamaz Big Grin geçen hafta liderliği almışsın kendi sahanda düşme hattındaki anadolu selçuka puan veriyorsun Big Grin hatay 3 maçta daha min puan kaybedecek hatay antrenörü deprasyona girmiş playoff düşünsün Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
03-04-2014, 21:45,
Gardaslarim. Sene sonunda insallah sampiyonuz....
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
03-04-2014, 22:39,
biletler pahalıymış küme düşen takıma 20 tl kazandırmak zoruma gidiyo 2.lig de nerde olursa olsun 10 tlyi geçmemeli...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)