2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
16-03-2025, 14:58,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
Ggooll be Maçka 90 da attı 1-0 önde. Hakem 15-20 dk uzatıp beraberlik olmazsa iyi.
Reply
16-03-2025, 15:03,
kerasus Wrote:Ggooll be Maçka 90 da attı 1-0 önde. Hakem 15-20 dk uzatıp beraberlik olmazsa iyi.

kontradan 2 oldu  Big Grin
Reply
16-03-2025, 15:06,
Maçka ters takımdı. Bulancakspora yaptığını yaptı durumu 5 e çıkardı tekrardan. Bulancaksporun artık en önemli maçı Ardahan deplasmanı. 3 ü vurup gelirse bu işi görür, Ünyeye içerde yenilse dahi.
Reply
16-03-2025, 15:11,
Ünye her hafta transfer yapıyor Şiranı topladılar bir yerde lastik patlayacaktı yöneticileride garip garip açıklamalar yapıyor bu saatten sonra iş Bulancak ta bitiyor.

Kadın futbol takımıda Yüksekova deplasmanından puanı almış güzel bir hafta özlemişiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-03-2025, 16:33, (This post was last modified: 16-03-2025, 17:40 by kral1234.)
kral1234 Wrote:Bulancak maçı kayıp mı kazanç mı haftaya Maçka Ünye maçında belli olur. Maçka'nın son atımlık kurşunu kaldı bence. Ünye maçı o da. Ardahan maçına kadar 6 puan almamız şart.

Gecen haftaki 1 puan kazanç olmuş oldu. Ardahan'dan en kötü 1 puanla dönersek yolu yarısını geçmiş oluruz. 1 hafta sonra Ünye Ardahan maçı var. 

Süper amatörde Espiye Yeniyol maçına gittim. Yeniyol 3-2 kazandı. Espiye leş gibi top oynadı. O kadar yol benzin yakmama mı yanayım, boşa giden 90 dakikama mı yanayım bilemedim. Iki tarafın tribünü de Ramazan günü öyle küfürler etti ki düşman düşmana öyle sözler söylemez. Tribünde o kadar kadın, çoluk çocuk olmasına rağmen hem de.
Reply
17-03-2025, 22:27,
kerasus Wrote:Bulancak'ta Maçkayı yenerse yolu yarılar. Gerçi bu cümleyi bu sene çok kurdum ama çok gereksiz puan kayıpları boşa fantazi yarattık kendimize. Ama bu hafta kazanırsak, haftaya Ünyenin Maçka deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum. şu iki haftada puan farkını artırmak elimizde. Ardahan deplasmanı öncesi biraz kredi kazansak süper olur.

Maçkayı yenemesekte kritik 2 haftada farkı 1 puan daha artırdık, 5 puan çok iyi bir fark. Ünyenin buradan toparlayacağını sanmıyorum mental olarakta biterler. Üstelik Kopuzlar maçı da tekrarlanacakmış. Gerçi Kopuzlar maçında hakem totosundan kural uydurmuş Ünyeyi kurtarıcam diye, haliyle kural hatasından maç tekrarlanacak. 

Kızlar ise bir mucize olmazsa süper ligde gibi. Çarşamba günü Dudullu içerde Antalya'dan 1 puan dahi alsa biz garantilemiş oluyoruz son maça çıkmadan. Bizde Yüksekova deplasmanından en azından puanla döneriz diye düşünüyordum ki aldığımız 1 puan bile yetecek gibi.
Reply
20-03-2025, 10:17,
Dudullu Antalya maçı berabere bitince süper ligi garantilemiş olduk. Haftasonu sadece şampiyonluk ile taçlandırmak kaldı. Helal kızlara onlar bari yüzümüzü güldürdü.
Reply
21-03-2025, 21:41,
Yüzümüzü güldürmesine güldürdü de aynı erkek versiyonları gibi takımı borca batırıp yok oluşa sürüklemeseler bari.Goygoylarda başlar Giresun süper ligi kaldıramıyor diye.
İroni yapıyorum yoksa tanımıyorum yöneticilerini falan.Giresun'da futbol kulübü kurup heleki kadın takımı böylesi başarı göstermek büyük iş.Tebrik ediyorum.
Aynı şekilde basketbol takımımızda vardı.Basketbol takımının kadın şubesi olsa oda süper ligde boy gösterirdi.Fiskobirlik bunu başarmıştı.Görele takımı hentbolda yıllardır mücadele ediyor mesela.Böylesine yetenekli ve maharetli bir şehir burası.Ama gel görki sahipsiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-03-2025, 23:11,
Bu arada Sanayispor hangi sahada oynuyor maçlarını? Pazar şampiyonluk kutlaması olur gelmeyi düşünüyorum ama. Sahil tarafında bi saha var ama o 15 temmuz galiba orası değil dimi?
Reply
21-03-2025, 23:31,
kerasus Wrote:Bu arada Sanayispor hangi sahada oynuyor maçlarını? Pazar şampiyonluk kutlaması olur gelmeyi düşünüyorum ama. Sahil tarafında bi saha var ama o 15 temmuz galiba orası değil dimi?

Normalde etbasoglunda oynuyor ama bu maç özelinde cotanak arenaya alınmış maç. Pazar saat 12de.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)