2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
16-02-2025, 13:17, (This post was last modified: 16-02-2025, 13:38 by kral1234.)
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
123456 Wrote:
heyulaanil28 Wrote:Bulancak ikinci yarı top falan oynamıyor bireysel oyuncuların çabasına kalmış bu hafta Batlama ile oynuyorlar Batlama çelmeyi takar Ünye ye yatar bu arada Ömercan olayı doğru gibi Kaptan iki haftadır yedek süre bile almadı.

Batlama Bulancak'a çelme takarsa seneye süper amatörde liderlik kovalar. Batlamanın kümeyi garanti altına almak için ne yapıp ne edip Ünyeye vurması lazım.

Zaten alttan gelme potansiyeli olan hiçbirisi kafaya takım kuramaz seneye. Önümüzdeki sene Batlama çıkacak takım kurabilir bu grupta. 

Süper Amatörde Yeniyol, Espiye derken Görele'de dahil olmuş yarışa. Ören dahi çok ters takım gibi gözüküyor. Süper amatörde final çok keyifli olur gibi bu sene.

Ören takımının iki maçını izledim bu sene. Çok istekli oynuyorlar. Espiyespor Esesspor birleşmesi sonrası boşta kalan oyunculardan takım kurdular. Çoğu genç. Hocaları Tireboludan, Hikmet Karamanin akrabası. Yeniyol takımına iki maçta da çelme taktılar.

Görele altyapısı ve geçen sene batlamadan oyuncu alıp iyi bir karma yaptılar. 

Şimdi kızların maçını izliyorum. Ilk yarı çok da iyi oynamadık. Özellikle üçüncü bölgeye top götürmede zorlanıyoruz. 

Bu mactan sonra yeniyol Görele maçına gidecem. Bulancak Batlama pek heyecan vermiyor oynadıkları oyunla.

Edit: Yüksekova oyunun kontrolünü aldı. Bizim kaleci penaltı kurtardi.
Reply
16-02-2025, 13:56,
Bulancak maçında neden yayın yok?
Reply
16-02-2025, 13:59,
Maçkolike bakayım dedim Ünye maçına 45+7 yazıyor Ünye gol attı hakikaten artık komedi  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-02-2025, 14:00,
kerasus Wrote:Bulancak maçında neden yayın yok?

Facebookta yayın var 

https://www.facebook.com/share/19xGVNQiAi/
Reply
16-02-2025, 16:25,
Batlama haftayada Ünyeye çelme takarsa Bulancak iyi bir yol kat etmiş olur. Şu kadro ile çıkmaları lazım artık. Murat Kara atmış golleri Ünyede yine.

Yüksekova grubun en güçlü takımı sanırım. 1 puan iyi onlar geri kalan rakiplerini yenerse.
Bakalım süper amatörden gelen sonuçlar ne olacak.
Reply
17-02-2025, 17:13,
Batlama'nın bu saatten sonra Bulancak'a çalışması lazım. Unye'den ne yapıp ne edip puan koparması gerekiyor. Ama pazar günü hava yoğun kar yağışlı diyorlar. Tam Ünye'nin istediği kaos oyunu olur. Batlama seneye de ligde oynamak istiyorsa Bulancak'ı çıkarması şart. Yoksa onca yatırım boşa gidecek.

Süper amatörde Yeniyol-Gorele maçını izledim. Yeniyol hak ederek 3-0 kazandı. Görele'nin iki Yeniyol maçını izledim. Iki macta da duran toplar haricinde hiçbir organize atakları olmadı. Bu sene çıkmaları mucize olur. Yeniyol-Espiye-Görele-Ören play off oynayacaklar. Ören çok tecrübesiz. Zaten Bal'a çıkmak istediklerini düşünmüyorum. Görele bu oyunla zaten çıkamaz. Espiye-Yeniyol kendi aralarında yapacakları maçın sonucuna göre Bal'a çıkacak takım belli olur. Benim gönlüm Espiye'den yana. Merkez takımları olacağına ilçe takımları olsun isterim.

Kadınlar liginde Yüksekova çıkar bence. 90 dakika boyunca koştular. Ileri uctaki zenci çok gol kaçırdı. Son vuruşları kötüydü. Bizimkiler ilk defa gol atamadılar. 3. Bölgeye topu hiç getiremedik. İcerde 2 maçımızı da alırsak bence çıkarız.
Reply
26-02-2025, 12:15,
(09-02-2025, 17:25)heyulaanil28 Wrote: Bulancak ikinci yarı top falan oynamıyor bireysel oyuncuların çabasına kalmış bu hafta Batlama ile oynuyorlar Batlama çelmeyi takar Ünye ye yatar bu arada Ömercan olayı doğru gibi Kaptan iki haftadır yedek süre bile almadı.

Ömercan olayı doğru olduğu kesinleşti olan İsmail hocaya ve aradaki saçma sapan puan kayıplarına oldu Ünye potaya sokuldu.

https://www.yildizhaber.com.tr/kimse-bek...021-haberi
Reply
26-02-2025, 13:18,
heyulaanil28 Wrote:
heyulaanil28 Wrote:Bulancak ikinci yarı top falan oynamıyor bireysel oyuncuların çabasına kalmış bu hafta Batlama ile oynuyorlar Batlama çelmeyi takar Ünye ye yatar bu arada Ömercan olayı doğru gibi Kaptan iki haftadır yedek süre bile almadı.

Ömercan olayı doğru olduğu kesinleşti olan İsmail hocaya ve aradaki saçma sapan puan kayıplarına oldu Ünye potaya sokuldu.

https://www.yildizhaber.com.tr/kimse-bek...021-haberi

Omercan olayı çok belliydi. Tekrar Trabzonlu hoca gelince de istediği olmadı anladığım kadarıyla. Bulancakın hayrına olmuş oldu. 

Şu Batlama Ünyeye takarsa bu iş olur.
Reply
26-02-2025, 13:19,
kral1234 Wrote:Batlama'nın bu saatten sonra Bulancak'a çalışması lazım. Unye'den ne yapıp ne edip puan koparması gerekiyor. Ama pazar günü hava yoğun kar yağışlı diyorlar. Tam Ünye'nin istediği kaos oyunu olur. Batlama seneye de ligde oynamak istiyorsa Bulancak'ı çıkarması şart. Yoksa onca yatırım boşa gidecek.

Süper amatörde Yeniyol-Gorele maçını izledim. Yeniyol hak ederek 3-0 kazandı. Görele'nin iki Yeniyol maçını izledim. Iki macta da duran toplar haricinde hiçbir organize atakları olmadı. Bu sene çıkmaları mucize olur. Yeniyol-Espiye-Görele-Ören play off oynayacaklar. Ören çok tecrübesiz. Zaten Bal'a çıkmak istediklerini düşünmüyorum. Görele bu oyunla zaten çıkamaz. Espiye-Yeniyol kendi aralarında yapacakları maçın sonucuna göre Bal'a çıkacak takım belli olur. Benim gönlüm Espiye'den yana. Merkez takımları olacağına ilçe takımları olsun isterim.

Kadınlar liginde Yüksekova çıkar bence. 90 dakika boyunca koştular. Ileri uctaki zenci çok gol kaçırdı. Son vuruşları kötüydü. Bizimkiler ilk defa gol atamadılar. 3. Bölgeye topu hiç getiremedik. İcerde 2 maçımızı da alırsak bence çıkarız.

Yeniyol geçen sene çıkan Batlamadan açıkla göbek oyuncusunu almış ama hazır 1 merkez takımı varken eğer Bulancakta çıkarsa ilçe takımı gelmesi iyidir bence.
Reply
01-03-2025, 23:48,
haydi batlama yap numaranı hem kendini 2. veya 3. olmak için zorla hemde bulancaksporu atalım lige ...
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)