turkuaz_0628 Wrote:Serkan CİHAN bu akşam açıklama yayınlarak kongre kararı alınırsa adayım diyor, bıraksınlar deneyelim şu saatten sonra ...
Şimdi çoğunuz karşı çıkacak ama aklıma benim şu durumdan çıkarabilecek bir isim geliyor, Kürşat Yılmaz ikna edilip başkanlığa da batlamasporda yaptıkları gibi vekil kardeşini koysunlar siyasi miyasi, ister mafya takım aldı desinler şu saatten sonra farkederse mk .... yeterki duralım profesyonel liglerde ... çıkmak eskisi gibi 10 yıl sürsün yeterki takım kalsın...
HÜSEYİN YÜCEL bjk ye 10 milyon euro bağışladığını açıkladı. Şu adamları ikna edemiyoruz 400 milyona takım batıyor.
sen olsan ikna olur musun abi ?
gelen yiyor giden yiyor.
son yönetimin yaptığı çok olumlu bir hareket var .
adam diyor bir yapı , organizasyon kur gel beni denetle . dernek olarak aldığın 10 formanın bile hesabını vereyim diyor.
sahiplik sistemine geçemeyiz kimse almaz kulübü . madem öyle denetleme mekanizması kuracağız. şehrin ileri gelenlerinden . idari amirler olmayacak yani devlet oldu mu iş başka yere kayıyor.
yahu örgütlenmek bu kadar zor olmamalı . istanbul'da kaç milyon giresunlu var bunların hatrı sayılır bir kısmının şirketi vs var .
yahu sponsorluk vb gibi bir şey kurulsa neler neler çıkar ortaya .
şuan çok farazi konuşuyorum .
bir tane karton bardak üreticisi giresunlu birini bulursun konuşursun dersin aha sana sponsorluk bana bardak yap .
belediye ile görüş sosyal tesislerde bu bardağı kullan ve benden al.
al sana gelir kapısı .
üretici 1 liraya sana satıyorsa sen bunu 2 yap belediyeye sat ( makul ölçülerde fiyatlandırma tabiki serbest piyasa dışına çıkmadan )
ama işte bunları planlayacak kafa dahi yok bizde.
böl parçala yönet diye boşuna dememişler.
her kısmı bölüp başına o komisyondan birini atayacaksın takip mekanizması gelişsin.
ya yazmaya kalksak neler çıkar neler ancak daha bu yapıyı bile kuramıyoruz o gelmesin bu gelsin .
şehir küçük takım bizim biz sahip çıkacağız kendi göbek bağımızı keseceğiz. bak bursa nasıl dirildi demeyeceğim arkasında sağlam bir siyasi var bu siyasi para aktarmasa bile çoğu insanı bir araya getiriyor. bize de böyle birşey lazım ...