2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
12-02-2025, 16:11,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Bu takımda bir forvet oyuncusu ne zaman gol attı acaba ?
Şahin yok, Alperen 45 dklik. Zaten elde bir şey kalmıyor. Bundan sonra 3-5 gideriz gibi duruyor. Rakibe bağlı.
Reply
12-02-2025, 16:12,
turkuaz_0628 Wrote:şehrimizin güzide çocuklarından erkan anapa erzuruma gitmiş onlarda sene sonuna kadar zonguldakspora kiralamış ! yaşasın şehrimizin çocukları ....

Bu şehir çocuğu fetişi olmasa zaten kümede kalırdık Süper ligde. Koca seneyi Onurcan + Ferhat ile geçirdik yukarıda. İnanılır gibi değil.
Reply
18-02-2025, 13:13,
yeni yönetimin yaptığı işte yeni kampanya bir nebze olsun beni umutlandırdı.
adamlar diyor ki gel beni denetle. en azından bu mekanizmayı kur.
çok güzel bir sistem . en azından para veren sponsor olan paranın nereye gittiğini görür . gelen geçen bu yönetime sayıyor ama en azından bir çırpınış var.
ben destekliyorum.
giresun genelinde kimler var kimler.
insanlar gelen giden yiyor diye sponsor olmuyor destek olmuyor .
neden olsun ki
Reply
20-02-2025, 14:36,
eee şimdi ne değişti aga .
ilk çıkan formalar 2500 dü.
şahsen ben yazdım twitter'dan .
düşürmüşler 1500 e .
yahu senin diadora ile anlaşıp bunu biraz daha düşürmen lazım fiyatını. bir formanın maliyeti o kadar değildir.
ben şimdi alacağım formayı sıkıntı yok . yarın 1000'den de aşağı düşmeyeceği ne malum .
kağıthane de anahtarlığa 100 den fazla para verdim hiç problem değil.
store da daha ucuz.

ben şahsım olarak taraftar olarak elimden geleni yaparım yaptım da ancak bazı şeylerin artık standarda girmesi gerekiyor. kafaya göre hareket etmemek gerek .
tabiki para verdim karşılığını almak istediğim yer değil giresunspor.
ancak ürünlerini tüketirken de insan üzülmek istemiyor ( fiyat ) .
doğmamış çocuğa gittim forma aldım ben . başka ürünleri olsa da keşke alsam .
çocukları giresunsporlu yetiştirelim diyoruz ancak vereceğimiz sunacağımız bir şey yok . oğlan eşofmandaki logoya dokunuyor kabartmaya dokunuyor anlamaya çalışıyor . bazı şeyleri çok ince düşünüp tasarlamak gerek..
Reply
27-02-2025, 23:11,
Süresiz transfer yasağı geldi yönünde haberler var. Dosyaları kapatmadan açılmayacak deniyor.

Dükkan battı.
Reply
28-02-2025, 09:45,
Yabancı borçlar 250 milyon civarında. Pazarlıkla falan 150-200 milyona halledilirde. Kimse bu borcu almaz. Ondan dolayı filmin sonu belli bizim adımıza.
Reply
01-03-2025, 23:45,
Serkan CİHAN bu akşam açıklama yayınlarak kongre kararı alınırsa adayım diyor, bıraksınlar deneyelim şu saatten sonra ...
Şimdi çoğunuz karşı çıkacak ama aklıma benim şu durumdan çıkarabilecek bir isim geliyor, Kürşat Yılmaz ikna edilip başkanlığa da batlamasporda yaptıkları gibi vekil kardeşini koysunlar siyasi miyasi, ister mafya takım aldı desinler şu saatten sonra farkederse mk .... yeterki duralım profesyonel liglerde ... çıkmak eskisi gibi 10 yıl sürsün yeterki takım kalsın...

HÜSEYİN YÜCEL bjk ye 10 milyon euro bağışladığını açıkladı. Şu adamları ikna edemiyoruz 400 milyona takım batıyor.
Başkentten !
Reply
03-03-2025, 13:10,
turkuaz_0628 Wrote:Serkan CİHAN bu akşam açıklama yayınlarak kongre kararı alınırsa adayım diyor, bıraksınlar deneyelim şu saatten sonra ...
Şimdi çoğunuz karşı çıkacak ama aklıma benim şu durumdan çıkarabilecek bir isim geliyor, Kürşat Yılmaz  ikna edilip başkanlığa da batlamasporda yaptıkları gibi vekil kardeşini koysunlar siyasi miyasi, ister mafya takım aldı desinler şu saatten sonra farkederse mk .... yeterki duralım profesyonel liglerde ... çıkmak eskisi gibi 10 yıl sürsün yeterki takım kalsın... 

HÜSEYİN YÜCEL  bjk ye 10 milyon euro bağışladığını açıkladı. Şu adamları ikna edemiyoruz 400 milyona takım batıyor.

sen olsan ikna olur musun abi ? 
gelen yiyor giden yiyor. 
son yönetimin yaptığı çok olumlu bir hareket var . 
adam diyor bir yapı , organizasyon kur gel beni denetle . dernek olarak aldığın 10 formanın bile hesabını vereyim diyor. 
sahiplik sistemine geçemeyiz kimse almaz kulübü . madem öyle denetleme mekanizması kuracağız. şehrin ileri gelenlerinden . idari amirler olmayacak yani devlet oldu mu iş başka yere kayıyor. 
yahu örgütlenmek bu kadar zor olmamalı . istanbul'da kaç milyon giresunlu var bunların hatrı sayılır bir kısmının şirketi vs var . 
yahu sponsorluk vb gibi bir şey kurulsa neler neler çıkar ortaya . 
şuan çok farazi konuşuyorum . 
bir tane karton bardak üreticisi giresunlu birini bulursun konuşursun dersin aha sana sponsorluk bana bardak yap .
belediye ile görüş sosyal tesislerde bu bardağı kullan ve benden al.
al sana gelir kapısı . 
üretici 1 liraya sana satıyorsa sen bunu 2 yap belediyeye sat ( makul ölçülerde fiyatlandırma tabiki serbest piyasa dışına çıkmadan ) 
ama işte bunları planlayacak kafa dahi yok bizde. 
böl parçala yönet diye boşuna dememişler. 
her kısmı bölüp başına o komisyondan birini atayacaksın takip mekanizması gelişsin. 
ya yazmaya kalksak neler çıkar neler ancak daha bu yapıyı bile kuramıyoruz o gelmesin bu gelsin . 
şehir küçük takım bizim biz sahip çıkacağız kendi göbek bağımızı keseceğiz. bak bursa nasıl dirildi demeyeceğim arkasında sağlam bir siyasi var bu siyasi para aktarmasa bile çoğu insanı bir araya getiriyor. bize de böyle birşey lazım ...
Reply
03-03-2025, 17:01,
Daha önce yazmıştım, bu saatten sonra kim gelirse gelsin bana kalırsa takımı düşündüğünden değil, dibini sıyırmak istiyordur.2 sene önce süper ligde kalıp süper lig gelirleri ile durumu toparlamak varken takımın iyice düşüp hem gelir kalmayıp hemde faizler dolar kuru derken borcun kulatlanmasını beklemenin başka türlü nasıl bir mantığı olabilir? Bu durumda ya 2 sene önce Giresunspor gibi bir takımın varlığından dahi haberi yoktur, ki bu kafada birinin zaten faydası olmaz. Yada o zamandan beri çok istiyordur ama durumu yoktur ama öyleyse şimdi birdenbire gömü falan bulmuş olması gerek. 

Serkan Cihan özelinde konuşursak Giresunsporun buralara geldiği yolun yapı taşlarını döşeyen arkadaşların başında geliyor zaten. Blackahmete nasıl siper olduğunu hatırlıyoruz. Blackahmet o yolun müteahhiti zaten onu tekrar tekrar saymaya gerek yok.
Reply
04-03-2025, 22:48,
semiko Wrote:
turkuaz_0628 Wrote:Serkan CİHAN bu akşam açıklama yayınlarak kongre kararı alınırsa adayım diyor, bıraksınlar deneyelim şu saatten sonra ...
Şimdi çoğunuz karşı çıkacak ama aklıma benim şu durumdan çıkarabilecek bir isim geliyor, Kürşat Yılmaz  ikna edilip başkanlığa da batlamasporda yaptıkları gibi vekil kardeşini koysunlar siyasi miyasi, ister mafya takım aldı desinler şu saatten sonra farkederse mk .... yeterki duralım profesyonel liglerde ... çıkmak eskisi gibi 10 yıl sürsün yeterki takım kalsın... 

HÜSEYİN YÜCEL  bjk ye 10 milyon euro bağışladığını açıkladı. Şu adamları ikna edemiyoruz 400 milyona takım batıyor.

sen olsan ikna olur musun abi ? 
gelen yiyor giden yiyor. 
son yönetimin yaptığı çok olumlu bir hareket var . 
adam diyor bir yapı , organizasyon kur gel beni denetle . dernek olarak aldığın 10 formanın bile hesabını vereyim diyor. 
sahiplik sistemine geçemeyiz kimse almaz kulübü . madem öyle denetleme mekanizması kuracağız. şehrin ileri gelenlerinden . idari amirler olmayacak yani devlet oldu mu iş başka yere kayıyor. 
yahu örgütlenmek bu kadar zor olmamalı . istanbul'da kaç milyon giresunlu var bunların hatrı sayılır bir kısmının şirketi vs var . 
yahu sponsorluk vb gibi bir şey kurulsa neler neler çıkar ortaya . 
şuan çok farazi konuşuyorum . 
bir tane karton bardak üreticisi giresunlu birini bulursun konuşursun dersin aha sana sponsorluk bana bardak yap .
belediye ile görüş sosyal tesislerde bu bardağı kullan ve benden al.
al sana gelir kapısı . 
üretici 1 liraya sana satıyorsa sen bunu 2 yap belediyeye sat ( makul ölçülerde fiyatlandırma tabiki serbest piyasa dışına çıkmadan ) 
ama işte bunları planlayacak kafa dahi yok bizde. 
böl parçala yönet diye boşuna dememişler. 
her kısmı bölüp başına o komisyondan birini atayacaksın takip mekanizması gelişsin. 
ya yazmaya kalksak neler çıkar neler ancak daha bu yapıyı bile kuramıyoruz o gelmesin bu gelsin . 
şehir küçük takım bizim biz sahip çıkacağız kendi göbek bağımızı keseceğiz. bak bursa nasıl dirildi demeyeceğim arkasında sağlam bir siyasi var bu siyasi para aktarmasa bile çoğu insanı bir araya getiriyor. bize de böyle birşey lazım ...

Süper Ligde takımı şirketleştirip bunların alması lazımdı. Yoksa zaten kimse üstüne almaz o borcu. Şimdi tabi o tren kaçtı. Süper Ligde kaldığımız ilk sene şirketleşme senesi imiş açıkçası. Yüceller takımı alsalar öyle çokta büyük para harcamadan çevirirlerdi takımı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)