2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
21-01-2025, 18:42,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Nazilli deplasmanından da puansız döndük. Herkes her şeyin farkında. Ses yok yalnız.
Reply
03-02-2025, 09:31,
dün maç canlı yayınlandı kimse yazmamış yorum yapmamış Sad
çok değil geçen seneki takımı korusaydık. giden futbolcuları engelleseydik bence ligde kalırıdk .
hakkımızda hayırlısı
Reply
03-02-2025, 10:43,
Geçen seneki takım bu ligde bence de kalırdı. Üstüne Anıldan, Kadirden, Şahinden bize göre iyi para da gelirdi.

Önümüzdeki sene muhtemelen bu takımda kalmaz elde. Puan cezaları gelmeye devam eder. Yani daha Milinkovicten başladık ceza yemeye, takır takır ceza yemeye devam ederiz.

Kulüp ancak birisi alıp şirketleşirse kurtulur da kimse 350-400 milyon yatirmaz bu takıma maalesef.
Reply
03-02-2025, 22:06,
123456 Wrote:Geçen seneki takım bu ligde bence de kalırdı. Üstüne Anıldan, Kadirden, Şahinden bize göre iyi para da gelirdi.

Önümüzdeki sene muhtemelen bu takımda kalmaz elde. Puan cezaları gelmeye devam eder. Yani daha Milinkovicten başladık ceza yemeye, takır takır ceza yemeye devam ederiz.

Kulüp ancak birisi alıp şirketleşirse kurtulur da kimse 350-400 milyon yatirmaz bu takıma maalesef.

Eğer yönetimin ligde kalma gibi bir hedefi olsaydı bu kadro bile ligde kalırdı. Geçen seneki takımda 1. ligde kalırdı. Geçen sene Mehmet hocanın nasıl ağlayarak gittiğini hiç unutamam. Biliyorsunuz ki Mehmet hocanın bizdeki kaçıncı dönemi neredeyse sayamadık. Seveni kadar sevmeyeni de çoktur. Ama en nefret edeni bile bilir ki Mehmet hocanın çalıştırdığı hiçbir dönem hiçbir maçta O Tuzla maçı kadar silik bir futbol oynamadık. Ki o ağlaması yenilgiye değil takımın göz göre göre düşürülüpte açıklayamadığı şeylere idi. 

Keza bu sene. kimse senden transfer beklemiyor zaten ama sen eldeki birkaç idare edecek oyuncuyu dahi tutmadığın gibi başına bi hoca getirmeye dahi tenezzül etmiyorsun. borç ödemek desen oda neymiş? bi basın açıklaması yapıyor ne diyor amacı ne belli değil. 

Yani bu 3. sezondur bile isteye küme düşürülmesi ve borcu ödeyecek kadar olmasa bile hiçbir şekilde yardım edilmemesi de birleşince aklıma gelen tek ihtimal gizli bir el (!) tarafından bu klübün üstü çizilmiş illa amatöra atacaklar belli. 

En basitinden Hüseyin Yücelin Beşiktaşa aday olupta bu takımı es geçmesini bir yerde anlayabilirim, ama tamamen amaçsız basketbol müessese takımına milyonlar dökmesine anlam veremiyorum. Ki basketbol bu ülkede yok sayıldığından arkanda taraftar kitlesi de yoksa gelirlerin giderleri karşılamasını geç her yıl çok büyük zararlar yazar. Amaç reklam ise; şimdiki harcadıklarının çeyreği ile "Bahçeşehir Giresunspor basket" takımı kursan daha büyük reklam yapar Avrupa kupası bile alırsın. Bunu akıl edemiyor olamazlar heralde.
Reply
07-02-2025, 00:41,
Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak güç yoksa gücün ver takımı talip olan yoksa ver valiye ! beklentisi nedir başkanın ? özel güvenlik parası veremiyorum diyerek resmi açıklama ile tribünün bir kısmını açacağız demek acizlik ve vizyonsuzluk elde var 0 ben başkanım, nedir bu şimdi ? tamam tribüne gelen yok mantıklı açmamakta ... ortaya mevcut bir planda koyamıyorsun ...
Başkentten !
Reply
11-02-2025, 10:29,
tek bir istanbulspor maçı bizi nerelere getirdi. belki o sene ligde kalsak en azından paramız olur bir şekilde birşeyler yapar öyle düşerdik. gider arttıkça gelir azalıyor.
kimse kenetlenmekte istemiyor çünkü gelen yemiş giden reklam yapmış .
yücellerin muhabbeti ise çok güzel olabilirdi bence reklam için. al takımı biraz yatırım yap reklamın dibini yap. ama işte gidiyor gönlümün efendisi işte.
oğlan doğduğunda forma almıştım şimdi biraz giyilebiir zamana geldi diye geçen giydirdim fotoğraf çekerken boynunu bükmüş Sad ulan aldı bir ağlama . dedim yaşadığımız duruma bak.
Reply
11-02-2025, 11:03,
Yamsuk bacak Bajic'in penaltısı etkiledi kesinlikle kulübün kaderini. Sainzin paraya döneceği, transfer yasağının devam edeceği bir denklemde Giresunspor ciddi bir borç eritme şansına sahip olacaktı. Yani kulüp Ptt 1. Ligde yaşar seviyede olacaktı ki artık kötü kadrolarla dahi pttde kalmak çok kolay. Üstten gelen 1-2 tane kesin yolcu.

Adını sayabileceğimiz nice Anadolu takımının yanına bizde ekleniyoruz. Ne yalan söyleyeyim yanı başta Orduyu görünce bu bize olmaz sanırım diyordu insan. Ders çıkarmak manasında. Ordu en azından Stancu, Culio, Cuper değişik İspanyollar falan izletti. Bizim para harcayıp, bizi yiyen adamlar Jeanne Pyerre, Sankhare, Doukara, Bajic falan oldu.

Geriye dönüp bakınca Giresunspor, o bozuk zeminli Atatürk Stadı ile içselleşmiş bir durumda artık benim için. Yeni stadda Süper lig gördük ama o 2., 3. Ligdeki maçlar var benim zihnimde. Meşhur 10-15 bin kişilik Artvin Hopa maçı, şampiyonluk için oynanan Malatya maçı, Ordu maçları vs. Biz 30 yaşına geldik kulüp bitti. Üzücü. Geldi gitti artık burada bile bir avucuz. Uzun zamandır.

Yerel futbol ise içimize öyle bir işlemişki gurbetten Süper Amatör, Bölgesel Amatör hepsini takip etme peşindeyiz. Futbol şehri değiliz ama futbolu seven bir şehiriz. O nedenle umarım bir çözüm bulunur.
Reply
11-02-2025, 22:14,
Sad  RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Huh
Reply
12-02-2025, 01:07,
şehrimizin güzide çocuklarından erkan anapa erzuruma gitmiş onlarda sene sonuna kadar zonguldakspora kiralamış ! yaşasın şehrimizin çocukları ....
Başkentten !
Reply
12-02-2025, 15:43, (This post was last modified: 12-02-2025, 15:45 by mvsr.)
Müthiş bir kariyer planlaması.Tebrik ederim kendisini.
Şuan 75. dakikası oynanan Elazığ maçında 4-0 gerideyiz.Allahımı seveyim her hafta 4'ten aşağı gol yemiyoruz.

Düzeltme: Bunları yazarken 5 oldu maç.Tamam sırasıyla üst tarafa oynayan rakipler ile karşılaşıyoruzda insan bir kıpırdanma beklemiyor değil.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)