2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
23-12-2024, 15:45, (This post was last modified: 23-12-2024, 15:46 by mvsr.)
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Kayyuma kalsak felaket mi olur ? Yoksa borçlar ödenir mi ?
Ne düşünüyorsunuz renktaşlar ? 4-0'lık mağlubiyetin ardından Recep'te başta olmak üzere istifa demeye başlamış twitter da.Zaten takip eden 3-5 kişi var kulübü.Kapanmanın eşiğindeyiz olacak olanda kayyum gibi görünüyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
23-12-2024, 21:56,
mvsr Wrote:Kayyuma kalsak felaket mi olur ? Yoksa borçlar ödenir mi ?
Ne düşünüyorsunuz renktaşlar ? 4-0'lık mağlubiyetin ardından Recep'te başta olmak üzere istifa demeye başlamış twitter da.Zaten takip eden 3-5 kişi var kulübü.Kapanmanın eşiğindeyiz olacak olanda kayyum gibi görünüyor.

Daha milinkovicten kalan borctan ceza yedik. Bu adam kaç sene önceki oyuncumuz. Ondan sonra gelen yabancıların alacakları duruyormus diye haber okumustum gazetede. Ya yüksel yıldırım gibi bir manyak kulübü alacak ya da giresunspor 3 sene sonra dogankentsporla maç yapacak. Kayyum falan da kurtarmaz. Kayyum etliye sütlüye karışmaz.
Reply
24-12-2024, 06:50,
Bu senenin ve önümüzdeki senenin değerini bilelim. Giresunspor çatısı altında göreceğimiz son profesyonel maçlar artık.
Reply
24-12-2024, 15:48,
Ah ah işte.O dönemlere gidip çatır çatır yüzlerine vuracak bir babayiğit çıkmıyor şu memlekette.Birazda o yüzden olacak olsun diyorum.Yiyecek arpa kalmıyor çünkü.
Hayırlısı olsun artık diyecek bir cümle yok.Nice kulüpler girdi bu bataklığa bizim gibi parazit yaşayan bir camianın kurtulması mucize olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-12-2024, 19:26,
mvsr Wrote:Ah ah işte.O dönemlere gidip çatır çatır yüzlerine vuracak bir babayiğit çıkmıyor şu memlekette.Birazda o yüzden olacak olsun diyorum.Yiyecek arpa kalmıyor çünkü.
Hayırlısı olsun artık diyecek bir cümle yok.Nice kulüpler girdi bu bataklığa bizim gibi parazit yaşayan bir camianın kurtulması mucize olur.

Yüzüne vurmasını falan geçtim de, hala sohbet odalarında konuşturulması ve ben olsaydım şöyle olurdu böyle olurdu diye sallamaya devam etmesi ve bazılarının hala o gittikten sonra hep küme düştük diyerek büyük başkan çekmesi çok kanıma dokunuyor vallahi. Onu kurtarmak için bu takım asla kayyuma kalmamalı diyenlerin sadece birkaç ay sonra yeni sezon ve yeni yönetimde, bıraksın kayyuma kalsın diye çırpınması, bukadar rahatlıkla aklımızla alay edebilmesi kanıma dokunuyor. Doğu komşumuzda olsa şehre adım atamaz. Hatta nerede olursa olsun bütün hemşehrileri boykot eder adam akıllı ticaret yaptırmazlar. N.C kavgasının artık tamamen formalite olduğunu düşünüyorum ben. Danışıklı dövüş ile başını yediler koca klübün. 

Kayyım konusuna da değinmiş olalım. Sonuçta kayyım olarakta muhtemelen N.C nin işaret ettiği kişi gelecektir. Klübün kapanmasını isteyen N.C olduğuna göre, onun göreve getirdiği kişinin de ayağa kaldırması mümkün değil.
Reply
26-12-2024, 09:31,
Kurşun asker çok. Gelmiş gelecek en efsane başkan diye peşinde dolanıyorlar hala. Giresunspor Hakan Karaahmet döneminde ölmüştür.
Reply
26-12-2024, 13:52,
Başkan basın toplantısı düzenleyecekmiş. Muhtemelen olağanüstü genel kurul kararı gelir.
Reply
29-12-2024, 13:41,
yayınlanan listeye göre taa mesut çaytemele borç görünüyor. yandı gülüm keten helva
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
30-12-2024, 09:07,
Shabry28 Wrote:yayınlanan listeye göre taa mesut çaytemele borç görünüyor. yandı gülüm keten helva

onu gördüm ibrahim tatlıses gibi beynimden vuruldum. 
mesut çaytemel'e borç nedir ya . 12 sene olmuş . şimdi bu adam hakkını helal etmese zaten iflah olmaz bu kulüp.
Reply
31-12-2024, 18:04,
Şimdi bu başkan toplantı da tam olarak ne açıkladı açıkçası ben anlamadım. Basın toplantısı düzenlemenin bir amacı olur ama o da yoktu sanki. Özetle daha tonlarca dosya var ve bizimde ödemeye niyetimiz yok, ödeyecek bir enayi çıkarsa buyursun dedi. Kısacası baktığımızi hatırlatmak istemiş sağolsun çok ince düşünmüş. Gerçi sokaktaki kestane satan abi de biliyor battığımızi ama olurya hala bilmeyen varsa benden günah gitti demek istedi heralde. 

Birde eski yönetimler ile ilgili söylemleri skandal bence. Yok biz savcı değiliz yok amacımız geçmişle hesaplaşma değil falan. E amacın ne ozaman? Hadi geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım deyip borçları odersen tamam haklısın derim. Ama hem geçmişte kim yediyse afiyet şeker olsun de hem borçlarla ilgilenme. E peki sen tam hangi amaçla geldin yönetime? Söylemlerinden çıkan sonuç tencerenin dibini siyirayim bari demis.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)