2.LİG Kırmızı Grup | 2.Hafta | Diyarbekirspor A.Ş 0 - 0 Giresunsporumuz
06-09-2024, 00:18, (This post was last modified: 09-09-2024, 02:23 by turkuaz_0628.)
2.LİG Kırmızı Grup | 2.Hafta | Diyarbekirspor A.Ş 0 - 0 Giresunsporumuz
8 Eylül 2024 Pazar Saat 16:00  Yayın var TFF you tube kanalı internetten yayınlayacak ....
Diyarbakır sahası tadilatta olduğu için seyrantepe 2 nolu saha yazıyor, ek saha gibi bir yer sanırım...
Başkentten !
Reply
06-09-2024, 10:06,
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 2.Hafta | Diyarbekirspor A.Ş - Giresunsporumuz
Moral açısından önemli. Bundan sonraki üç maçlık periyot zorlayıcı etap olduğu için alınacak puan puanlar altın resmen
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
06-09-2024, 11:26,
Maç saati ve stadyumun değişmiş olması yayında bir değişiklik getirmez umarım.

Daha öncede bahsedilmişti toplama takım kurmuş Diyarbekir. Golcü olarak mesela geçen sene Eynesilde oynayan Emrullah var. Mansur Çalar denilen karakter yoksunu orada ki futbol geçmiş ondan artık.

Tabiki çok erken ama puanlarla donebilirsek takımın özgüveni açısından oldukça önemli bir eşik olur bizim adımıza. Önümüzdeki zor 3 maça cepte 4-6 puan ile girip oradan takımların hazır olmamasi vs gibi durumlar ile sürprizde puan çıkartırsak bu çocuklar bu işi başarır işi hem bizde hemde takımın kendisinde olur.

Nazilli maçı ümit verdi bizlere, umarım o ümit devam eder.
Reply
06-09-2024, 11:37, (This post was last modified: 06-09-2024, 16:24 by ArmanınPeşinde.)
Urfa'dayım. Maça gitmeyi düşünüyordum ama bahsedilen saha yanlış görmediysem çok ufak. Doğru düzgün güvenlik olur mu soru işareti. 28 plaka arabayla gitmeye yemedi sahayı görünce Smile

Derken takımdan açıklama geldi zaten. Deplasman tribünü olmadığından taraftar alınmayacakmış.
Reply
07-09-2024, 13:04,
Bu deplasmanda puan iyidir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
07-09-2024, 18:08,
Takım fazlasıyla umut verdi ilk hafta. Gerçi kadroyu görünce umutlanmaya başlamıştım maç öncesi. Büyük oranda geçen seneki kadro ve bazı papazlar temizlenmiş. Geçen sene de çok iyi başlamıştık aslında ama sonra sihirli bir el değdi ve sakın ligde kalmayın demiş gibi birden tepetaklak gitti takım. Mehmet hocanın ağlaması maç kaybettiğine olamazdı heralde. Bazı acı gerçekleri açıklayamamanın verdiği acı idi. Bu sene öyle saçmalıklar olmazsa ben umutluyum şahsen. Kim ne para harcarsa harcasın. Dandik bir ülke liginin 3. sırasındaki dandik bir ligdeyiz altı üstü. Yeterki mücadeleye devam edelim.

123456 Wrote:Golcü olarak mesela geçen sene Eynesilde oynayan Emrullah var. 
Bunu duymak rahatlattı. İki maçına gittim, Eynesilde gol atacak yetenekte oyuncu yoktu. Ki şimdi istatistiğine baktım 5 golü varmıs zaten.
Reply
08-09-2024, 16:19,
Tutuk başladılar bakalım hayırlısı
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
08-09-2024, 16:23,
Takım zayıf, onun dışında Göktan güven vermedi bana. Hataya çok yatkın duruyor. Orta alanda daha fazla top yapmak lazım.
Reply
08-09-2024, 16:52,
Sarışın lavuk her pozisyon atıyor kendini.
Reply
08-09-2024, 16:52,
Rakip kolay gol bulamayacağını anladı penaltıya oynuyor. Ceza sahasında her fırsatta yerdeler. Çok fazla oynatmamaliyiz ceza sahasında her an risk.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)