Trendyol 1.Lig | 17.Hafta | Ümraniyespor 2-1 Giresunsporumuz
25-12-2023, 09:54, (This post was last modified: 25-12-2023, 10:03 by turkuaz_0628.)
Trendyol 1.Lig | 17.Hafta | Ümraniyespor 2-1 Giresunsporumuz
Maç oynandı bitti başlığı olsun dursun Smile hepten sahipsiz kalmasın takım biz zamanında da 15 kişiydik Yozgatta, Kırşehirde ! Gidiyoruz ağır ağır....

Bugün oynanan maç ile ilk devre bitti. 6 puan ile ..... Ümraniye maçının son 15 dakikasını genele yayabilirsek en azından bu oyuncu kadrosu ile seneye alt ligde oyun planımız olur, Mehmet BİRİNCİ ile devam edilmeli herkes kabullendi topçular biz bu kadarız elimizden bu geliyor diyor, mehmet birinci açık açık tahta açılırda oyuncu alabilirsek bi ihtimal diyor ki 2 yarı bu lig alev alır ilk 2 ye net oynayan en az 6 takım var puan almak imkansız geliyor bana, 8 galibiyet lazım sanırım imkansız değil ama bu oyuncu grubu çok amatör, özelikle çok umut beslediğimiz isimler tam bir hayal kırıklığı . . . 

Başkanlık senaryoları çok enterasan biri kalk lan koltuktan diyor nahid başkan paramı buldu ne yaptı kalmayacağım diyor Smile nahid başkan bu ayın sonuna belli olacak diyordu tahta olayı vs. bakalım neler olacak ...
Başkentten !
Reply
25-12-2023, 14:43,
RE: Trendyol 1.Lig | 17.Hafta | Ümraniyespor 2-1 Giresunsporumuz
Her ne kadar amatörde olsalar takımda 3-4 tane eli ayağı düzgün futbolcu olmuş olsaydı bu takım bu kadar ezilmezdi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-12-2023, 15:23,
Ne hallere düşürdü bizi hakanlar Allah bin belanizi versin ve de onun gibi çalanlar...Takım ortasahayi geçince heyecan yapan 80 li yılların milli takimina döndük... Renkdasimin dediği gibi kirsehirler kirikkaleleler yozgatlae bizi bekler..Sıkıntı yok o zamanda seviyorduk şimdide seviyoruz. Ama çoğu insanda bu sevgiyi bitirdiler ne yazık ki soguttular..iddia ediyorum eski taraftar olsa Giresun'da GS sarı kizmizi çekecek hemde maratonda yemin ederim kan çıkardı...
Derelili çotanak
Reply
25-12-2023, 20:28,
Mehmet birinci ile yollar ayrılmış
.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
25-12-2023, 20:40,
Muhtemelen Cengiz DEMİR gelir.
Reply
25-12-2023, 21:04,
Dün farukcan gerçekleri söylemiş. Eldeki bu diyor.
Reply
25-12-2023, 21:43,
Guardiolada gelse kurtaramaz..
Şahsen Mehmet birinci hocayi severim bir yönden de iyi oldu bu kadroyla daha çok kendini hirpalamaya gerek yok ...Alt yapıdan gençler yönetsin tecrübe kazansinlar
Derelili çotanak
Reply
25-12-2023, 23:19,
Hangi maçtı hatırlayamadım da, ben demiştim. Kesinlikle bu takımın potansiyeli bu değil. Hele ki Mehmet hocanın oynatacağı futbol bu hiç değil. Dolayısıyla bu takımda bizim bilmediğimiz bişeyler döndüğü belli. Bu ayrılıkta hiçte bizim bildiğimiz TD ayrılıklarından olmadığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam. Ne Mehmet hoca bu kadrodan bir cacık olmaz ben gidiyorum diyecek bir hoca, Ne de yönetim mevcut şartlarda hocayı başarısız bulup yollayacak pozisyonda değil. Geçenler de burada bir arkadaş yazmıştı galiba, Yamak kendini en baştan beri 2. lige hazırlıyor diye. Sanırım tüm bu cevap veremediğimiz ilginçliklere cevap vermiş oluyor eğer doğruysa.
Reply
26-12-2023, 13:10,
Mehmet Hoca gönderildiğine göre ! ( Hoca her türlü kalacağım diyordu) 2 farklı senaryo geliyor aklıma;
- Nahid başkan paradan puldan umudu kesti, hoca ile de konuştu açamıyoruz ben bırakıcam sen kal ve ya ayrıl dedi....
Ya da
- Parayı bulduk hem topçusu hem hocası geliyor mk Smile

Lan içimde en ufak kıpırtı dahi kalmadı da lige dair, seneye bari planlama yapabilsek en azından kimi satıyoruz kim kalacak kaç genç var onu planlasak oynatsak vs. başkan nahid bırakacaksa tam zamanı de ki parada yok yardımda yok haydi arkadaş al sana kongre gel bakalım kim aday ver bakalım hali hazırda alacak var bundan kötü olmayız ya ! Gerçi diye diye gittik telden alta...
Başkentten !
Reply
27-12-2023, 19:13,
Ben açıkçası yolun sonunu Eynesil'in Yeşilgiresun FK yapılması olarak görüyorum. Tribündeki çakallar da yerlerini alırlar o tarafta. Nasılsa herkesin bir günah keçisi var.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)