26-11-2023, 14:16,
|
|
RE: Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
(26-11-2023, 00:00)turkuaz_0628 Wrote: Bu takım düşeceği ve nahid başkanın tahtayı açtıramayacağını tahmin edemeyen varmıydı aramızda mucize yaşanırda 2 takımı küme düşürürlerse belki kalırız o da belkinin belkisi, samsun başkanı gazeteci murat ağırel ile tuzlayı kaşımaya başladılar Tuzla- Giresun maçında tuzla başkanı güya başkan para yollasın Giresunu yenelim demiş o namuslu amca yok demiş, akabinde devre arasında 2 önemli oyuncuyu başkan soyunma odasında oynamıyacaksınız filan demiş oyundan almışlar ..... akıp gidiyor böyle burada bi namussuzluk varsa önce karaahmet akabinde tuzla başkanı incelensin varsa öyle bişe çeksinler cezalarını ...
HEPSİNDEN ÖTE KADİR DENEN ORDULUYU ŞU DAKİKADAN SONRA TUTAN EN AĞIR .......................... Defolsun ! Bu kadar tesadüf olmaz 10 maç 2 kırmızı bile bile bugün ki gol muazzam ! O maç içinde normal demek hata olur...adamlar resmen yattı ikinci yarı çoluk çocuğu soktular en iyi 2 yabancıyı çıkardılar hatta gerçeği söylemek gerekirse böyle bir maçtan sonra süperlige çıkmak benim hevesimi kursağımda bitakti yüzde yüz doğru iddia
Derelili çotanak
|
|
26-11-2023, 18:37,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Yarım başkan basın açıklaması yapacak muhtemelen dün istifasını isteyenler oldu stifa edecek . Kayyuma kalırsak daha kötü olur hayırlısı artık.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
26-11-2023, 20:34,
|
|
İki tane taraftar istiyor diye kayyuma bırakmak ta yanlış
Kayyum sadece süreci hızlandıririr..elde topcuda birakmaz..
Bu arada dün hakemi sonuçtan dolayı kimse konuşmuyor
Kabak gibi ofsayt
Kuwas net penalt
Kuwas ikinci yarıdaki pozisyon da net penaltı adam ikinci sarıyı görecek diye devam etmek istedi
Derelili çotanak
|
|
26-11-2023, 23:21,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Ulan be istifa isteyenler!
Biz daha yeni seçim yapmadık mı?
Sizin "O GELİYOR..." "PARASI HAZIR" "TAKIMI KURTARACAK" diye haberlerini yaptığınız abileriniz neredeydi o zaman? Boş boş konuşup algı yaratma peşindesiniz.
Nahid YAMAK parasızdır, yanlışı vardır, doğrusu vardır. Çıksaydınız aday olarak, alsaydınız takımı? Laf kalabalığı yapmayın. Sene olmuş 2023, kayyum ne ulan? 2. Lig'de gördük kayyumun nasıl olduğunu. Elinizi ayağınızı çekin sülükler.
|
|
27-11-2023, 02:10,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Twitter kitlesi kelle avında zaten. Kendi kulüplerini kurmuşlar orada devam ediyorlar. 2 sene daha oynarlar sonra oynayacak kulüp kalmayacak zaten.
Bu takıma transfer yasağını ve transfer tahtasını takan belli. Taraftar grubu bir kez olsun Karaahmet istifa diye bağırmadı ama Maratonun ortasında. Nahid Yamak ölü teslim aldı onun elinde ölmüş oldu.
Reklamcı abilerini parlatanlar geçsin zaten bu işleri de Nahid Yamak'ı da anlamıyorum ben. Ne işin var taraftarın ortasında. Gereksiz gereksiz hareketler.
|
|
27-11-2023, 02:38,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Başkanın hataları var geçen seneyi hocayı erken yollayabilirdi o havayla ligde kalabalirdik ama yollasa kalamasak niye yolladin olacaktı bu takım ligde kalsa bu durumu dönderirdi çünkü Sainz satılacaktı ama beyefendiler madde koymuş düserse serbest diye komedi resmen.Başkanın bencede hatası çok ama bu adam seçim kararı aldı sene başı çıktı mı aday çıkmadı borcu yapan bu başkan değil tahtanın kapanmasına sebep olan bu adam değil kulube haksız fesihten 2 dönem ceza yediren bu adam değil bütün eleştiriyi bir tarafa yapmak yanlış başkani statta istifaya davet eden arkadaşlar yukarda saydığım şeylere sebep olanları bir kere bile istifaya davet etti mi acaba hala daha e suçlari kanitlanmadi niye suçlayalım diye savunuyorlar twitterdaki kitle zaten ayrı komedi aday çıkmayan kulube seçim yap diyorlar sanki kayyuma kalsa kulup uçacak tahta falan açılacak başkanın hatası maç sonu tribune gidip oturması bu sana hicbir şey kazandırmaz bunu zamanında Hakan Keleşte twitterda ses odasina girerek yapıyordu sen başkansan ağırlığın olacak gidip oraya oturunca bir şey değismiyor. Sene başıda dedim yine diyorum tahtayı açmadan kalamayız ligde ki başkanın söylemine göre destek yok 40 50 kilyon para var galiba bir yüzde 30 odeme yapabiliriz diye bir söylemi var çözüm topçularla anlaşıp belli bir ödeme karşılığı tahtayı açabiliriz topçular transfer dönemi kapanınca yine kapattırabilir böyle bir sey oluyorsa tabi topçularda aslında anlaşmak zorunda bu sene düşerse takım daha alamazlar paralarını. Tahtayı açarsak ihtimalimiz olur lig bu sene kötü açamazsak 3 sene sonra bal a düşeriz Bursa bile altyapisiyla başedemiyor Eskişehir balda bizim direnme ihtimalimiz hiç yok.
|
|
27-11-2023, 10:55,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Son dk hayatımın en doğru kararını verip maça gitmedim. tee Tirebolu'dan kalkıp gitmeye gözüm kesmedi daha doğrusu. İlk 10 dk dan sonra zaten tv de de izlemedim. Maça mental olarak taktik olarak hiç hazır olmadığımız belli işte zorlamaya gerek duymadım. Ha ama sorsan yönetim daha ne yapsın tribünleri doldurmak için. Zaten taraftar bu takmımı izlemek için ölüyorda 50 tl si çıkışmadığı için gidemiyordu maça dimi. Yada sırf konvoy yapılmıyor diye maça gitmiyordu insanlar.
Başkanın demesine göre ödemeler de tamamına yakın yapılmış. E daha derdi ney öyleyse bu beyfendilerin? neden oynamıyorlar yahu? Mehmet hocanın 4.dönemi, ilkk dönemini yarım yamalak olsa da tüm dönemlerini hatırlıyorum. Onun yönetiminde böyle ne yaptığını bilmez ruhsuz bir futbol hiç görmedim. Hatta daha geleli 2 gün olduğu Urfa deplasmanında bile direk hissettirmişti etkisini ve 2 maçta 4 puan aldı. Sonra nolduysa bişeyler dönüyor belli. Tuzlanın bile bize futbol dersi vermesi hayatın olağan akışına aykırı beyler. Başkan taraftarın içine değilde takımın içine girse daha iyi olacak sanki.
Valla yukardaki yorumlara bakınca belki linç yiyeceğim ama bende kesinlikle istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum başkanın. Evet takımı batıran o değil. Ama geldiğinde kurtarma şansı varken hiçbir şey yapmadı. Geldiği zamanki ilk basın toplantılarını hatırlıyorum. Çok güzel projeleri vardı umut saçıyordu adeta. Sonra nolduysa Bozbağ'a evrildi. Hiçbişey yapmayıp sadece destek yok zırvaları. Yıllardır Karaaahmet yönetiminde yer alıp Keleş ile aralarında bağı bilmiyorsan takımla hiç alakan yokmuş demek zamanında. Gelir gelmez yollayamasan bile 2-3 maç sonra artık anlamış olmalıydın Keleşin açıkça sabote ettiğini. Hadi hepsini anladım da, Başak maçından sonra taraftarla tartışıp istifa etmesine rağmen kalması için yalvarmanın hiç ama hiçbir mantıklı izahı yok. Keleş ile olmayacağını bile bile sırf aman kim uğraşacak şimdi hoca getrir ona para ver falan modunda. Ha takım küme mi düşüyor? çokta fifi modunda beyimiz. Ha baktı olmadı yine önceliği takımı ligde bırakacak hoca değil, az para isteyecek hoca oldu. Zaten sene sonunda yönetimindeki kişinin twitter odasında açıkça süper lige yakışmıyorduk zaten demesi olayı günyüzüne çıkardı. O açıklamanın ertesi günü inanmıyorsan ne işin var yönetimde diye hemen istifasını istemediği gün, Yamak yönetimi benim için meşruiyetini yitirmiştir. Demekki onu söyleyenle aynı fikirdedir ve bilerek düşürmüş demektir takımı. Ölü devralmadı, yatağa bağlı devraldı. Hayata döndürebilirdi ama o fişi çekmeyi tercih etti.
|
|
27-11-2023, 13:48,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Başkan muazzam konuşuyor ! 15 gün içerisinde tahta meselesi, borçlar vs. çok açık net konuşuyor.... Geçenki toplantı ile alakası yok mantıklı şeyler söylüyor ...
Başkentten !
|
|
27-11-2023, 13:53,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
28 milyon sgk borcu varmış kulüp ile alakası olmayan insanların sigortası yatırılmış diyor ... Lan varya allah belasını versin haram zıkkım olsun...
Başkentten !
|
|
28-11-2023, 12:02,
(This post was last modified: 28-11-2023, 12:02 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Bu Recep ulu ve tayfası ne ayak?? protestoyu anlarım ama kulübün milyonlarini çalan adama ses çıkarmazsan kusura bakma o zaman inandırıcılığıni kaybedersin..her hafta ayaklaniyirsunuz ya güzel kardeşim geçen sene nerdeydi aklıniz???
Açık ve net Giresunspor olsun Giresun olsun birilerinden nemalanmak için kendini satanlar olduğu sürece bir cacık olmaz bu kentten
Derelili çotanak
|
|
|