Poll: Sizce Giresunspor sezonun ilk yarısını kaçıncı sırada tamamlar?
You do not have permission to vote in this poll.
1-3
0%
0 0%
4-6
0%
0 0%
7-9
8.33%
1 8.33%
10-13
8.33%
1 8.33%
14-18
83.33%
10 83.33%
Total 12 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Trendyol 1.Lig | 1.Hafta | Giresunspor 0 - 1 Bodrum FK | 12 Ağustos 2023 Cumartesi
13-08-2023, 22:03,
RE: Trendyol 1.Lig | 1.Hafta | Giresunspor 0 - 1 Bodrum FK | 12 Ağustos 2023 Cumartesi
Serkan ünver'in yollanması içinde geç kalındı keleş ile birlikte yol verilmeli idi, aynı uçakta geldim bi akşam hatta şu fb yi yendiğimiz maç bu abi ve trabzon tayfasını salakta biraz dinledim, o zamandan yaramaz adam demiştim haklıda çıktım hocadan çok öne çıkmaya başladı, kadir olayında parmağı varmı bilmiyorum ama manidar geldi maçın akabinde...
Gerçi sarı kart gördüğünde hoca kızmış yerine geç filan demiş mustafa hoca ne olursa olsun kabiletini bilemem ama gençlerbirlği disiplini kendisinde hayli vardır, özelikle hacettepede arkadaşlar çok bahsederdi en azından biri sopayı alsın artık mk yerinde ...
Başkentten !
Reply
14-08-2023, 00:16,
RE: Trendyol 1.Lig | 1.Hafta | Giresunspor 0 - 1 Bodrum FK | 12 Ağustos 2023 Cumartesi
Tolga Seyhan genel menajer olacakmış
Reply
14-08-2023, 09:07,
(14-08-2023, 00:16)kral1234 Wrote: Tolga Seyhan genel menajer olacakmış

yerinde karar. 
yurt dışı görmüş adam . çocuklar ben bunları yaptım hata yaptım siz yapmayın diyip babalık eder. 

tolga seyhan ile ilgili dip not : yıllar önce güngören stadında güngören maçı vardı tolga seyhan gelip aramızda izlemişti maçı abi seni de bir gün bu formayla görmek istiyoruz demiştm Big Grin sonrası malum
Reply
14-08-2023, 17:16,
Çok fazla söyleyecek bir şey yok, mücadele ve çaba var ama sonuca götürecek kalite yok maalesef. Belki bir umut 3-4 hafta sonra takım bir ritim yakalar en azından sahada ne yaptığımız belli olur. Rakibi durdurmaya yönelik bir plan var ama topu kazandıktan sonrası için bir organizasyon yok. Bence olayın aslında o yönüne odaklanmamız gerek. Bu ligde zaten tempo yok oyun çok duruyor takımın tamamı genç oyunculardan kurulu, rakibi zorlamaya çalışmalı ve hatta topu alıp bir şeyler üretmeyi denemeliyiz. Bu şekilde hem oyuncuların motivasyonunu yukarı çekebiliriz hem de olumlu işlerinde daha fazla takdir alabilirler. 17-20 yaş aralığı oyuncu olduğunuzu düşünün tüm maç rakibi kovalayıp didiniyorsunuz ve maçın sonunda elde var sıfır. Bu çocukların mental olarak kırılmaması lazım o yüzden bir şeyler üretebilecekleri bir oyun oynamalıyız. Şut çekecek pas atacak gerekirse hata yapacak ama sürekli oyunun içinde kalacağı bir yapımız olmalı.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
15-08-2023, 14:36, (This post was last modified: 15-08-2023, 14:36 by kerasus.)
Çalışıyordum, ara ara bakabildim maça. Tamamen savunmaya odaklanmış bir oyun kurgusu. Ha ama hakkını verelim, o savunmayı da çok güzel yaptılar. Hakan Keleş şu maçı başa sarıp sarıp izlesin. O olsaydı bu oyuncular ile 6-7 tane yemişti en az. Topu rakibe verip izleyerek değil, topa baskı yaparak boş alan bırakmayarak savunma yapılır. Topu kazanmak için ne yapmak gerektiğine güzel hazırlamış hoca. Ama topu kazandıktan sonra ne yapılacağı konusunda hiç konuşulmamış sanırım antrenmanda. Olsun okadar, ilk haftanın günahı olmaz diyelim. Oynadıkça pişecek bu çocuklar. Yalnız gol atma konusuna ivedilikle eğilmek şart. Yoksa uğraş uğraş, sonunda saçma bir gol ye mağlup ol. Bir yerden sonra bu çocukları motive etmek zorlaşacak emeğinin karşılığını alamadıkça. 

Kadir denen eleman için neredeyse tüm yorumlar aynı. Bilerek kırmızı gördüğü, lakayıt davrandığı ve küçük gördüğü yönünde. Eğer doğruysa Bu Faruk Can denen arkadaş neyin triplerinde? Emeğini çalan takım arkadaşına değilde, kendisinin emeğini savunmaya çalışan taraftara ayar veriyor aklınca.
Reply
16-08-2023, 09:05,
(15-08-2023, 14:36)kerasus Wrote: Çalışıyordum, ara ara bakabildim maça. Tamamen savunmaya odaklanmış bir oyun kurgusu. Ha ama hakkını verelim, o savunmayı da çok güzel yaptılar. Hakan Keleş şu maçı başa sarıp sarıp izlesin. O olsaydı bu oyuncular ile 6-7 tane yemişti en az. Topu rakibe verip izleyerek değil, topa baskı yaparak boş alan bırakmayarak savunma yapılır. Topu kazanmak için ne yapmak gerektiğine güzel hazırlamış hoca. Ama topu kazandıktan sonra ne yapılacağı konusunda hiç konuşulmamış sanırım antrenmanda. Olsun okadar, ilk haftanın günahı olmaz diyelim. Oynadıkça pişecek bu çocuklar. Yalnız gol atma konusuna ivedilikle eğilmek şart. Yoksa uğraş uğraş, sonunda saçma bir gol ye mağlup ol. Bir yerden sonra bu çocukları motive etmek zorlaşacak emeğinin karşılığını alamadıkça. 

Kadir denen eleman için neredeyse tüm yorumlar aynı. Bilerek kırmızı gördüğü, lakayıt davrandığı ve küçük gördüğü yönünde. Eğer doğruysa Bu Faruk Can denen arkadaş neyin triplerinde? Emeğini çalan takım arkadaşına değilde, kendisinin emeğini savunmaya çalışan taraftara ayar veriyor aklınca.

faruk'un insta paylaşımını diyorsan eğer bence bir tık yerinde paylaşım . çocukların içini rahatlatmak için güzeldi . 
kadir ibnesine hoca bile demiş yavrum kuzum alalım seni kenarı yok hocam demiş. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" takımı sabote ediyor. 
ya zaten bu takımla rakibe topu verip savunma yapamazsın . bu takım koşacak koşu mesafeleri en az 110-120 km olmalı . her yerde pres ön alan pres tam saha pres. 
bu takımın ana amacı pres olmalı . 5e 2 top kapma oynar gibi . rakibi bunaltıp hataya yöneltmen lazım . o nedenle sezon başı kondisyon yüklemesi diye konuştuk . bu çocuklar ultra yetenekli olabilir ama ilk defa a takım'da oynuyorlar. o nedenle heyecan üst seviye. koşacak uzun pas atmayacak en uzun pası 10 metre olacak . 
bizde öyle atağın yönünü sağdan sola çevireyim uzun top indireyim . öyle bir topçu ve öyle bir özgüven yok . bunu yermek için demiyorum gençlik durumunda dolayı diyorum . yerden oynacağız. sakin kalıp ön alan presi yapacağız . aslında bir nevi total futbol herkes birbirini yerini kapayacak kademesine girecek .
Reply
16-08-2023, 20:31,
Evet Faruk u diyorum. Yani genel olarak beğenilmiş gerçi açıklaması ama bence üslup biraz sıkıntılı gibi. Ha deseydi ki "evet eksiklerimiz var ama daha yolun başındayız. Lütfen desteğinizi esirgemeyin daha iyi olacağız" diye.. Fena mı? Hem destek istersin hemde bir yandan "evet aramızda bazı halt yiyenler var ama siz desteği bozmayın biz aramızda hallederiz" mesajı vermiş olursun. Ama ortada takımı sabote etme durumu varken taraftara laf etmek hadsizliktir. Taraftar orada senin alın terini korumaya çalışıyor oysa.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)