07-06-2023, 23:31,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00
Bu takımla olmayacağı sene başından belliydi. Alt lige koysan ilk 6yı zorlamayacak derecede kötü takımdık. Yine de yeni yönetim hakan kelesle yolları erken ayirsaydı belki ligde kalmıştık. Bu takımın borçlardan kurtulması için ya küme düşmenin kalkması lazım ya da samsun başkanı gibi paralı bi manyağın takımı alması lazım. O da çok zor. Yoksa 2027-2028 sezonunda Giresunspor-Espiye 1957spor maçını izleriz.
|
|
07-06-2023, 23:35,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00
(07-06-2023, 22:25)sokakbaşımeyhane Wrote: 40 puanla ligden düşen tek takım bizdiriz diye tahmin ediyorum
Kasımpaşa 43 le kaldı . Keleş dedi ya 43 tutar diye.
Şaka gibi o 1 er puanlar nelere mal oldu
İst beraber olsa
TS berabere olsa.
Bjk verilmeyen gol
Ads penaltı falan filan ...
|
|
07-06-2023, 23:50,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(07-06-2023, 23:31)kral1234 Wrote: Bu takımla olmayacağı sene başından belliydi. Alt lige koysan ilk 6yı zorlamayacak derecede kötü takımdık. Yine de yeni yönetim hakan kelesle yolları erken ayirsaydı belki ligde kalmıştık. Bu takımın borçlardan kurtulması için ya küme düşmenin kalkması lazım ya da samsun başkanı gibi paralı bi manyağın takımı alması lazım. O da çok zor. Yoksa 2027-2028 sezonunda Giresunspor-Espiye 1957spor maçını izleriz.
Öncelikle şu ihtimali bir eleyelim tamamen beyler. Farzedelim Enver Yücel takımı almak istiyor. (ki normal şartlarda gayet ihtimal dahilinde spora fazlasıyla yatırım yapan ve reklamı seven birisi). Canikli'nin buna izin vereceğini düşünen var mı gerçekten? Canikli gitmedikçe bu takım asla ama asla düze çıkamaz ama asla da tamamen batmaz. Hep böyle ağır aksak kendisine bağımlı olarak yaşamını sürdürecek malesef. Sadece batmayacak kadar arada biraz sadaka verip kahraman ilan edilir, ama gelecek bütün yardımları ve gelir getirecek projeleri de engelleyip kendisi dışında yaşamını sürdürmesine mani olur. Elalemin iktidar temsilcileri 3.lig takımlarını süper ligin gediklisi haline getirir Avrupa kupalarına bile oynatır, bizimkiler ise Her türlü engellemeyi yapar ama diğer takımların siyasilerinden daha fazla ismi anılır.
|
|
08-06-2023, 00:14,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba
Evvela Giresunsporu canı gönülden seven değerli kardeşlerime geçmiş olsun, düştük mü kalıyoruz mu ? bitti ! düştük ..... düşerken canım çok acıdı lan ! Hoca bile daha yeni geldi ağlıyor arias, farukcan, mert hakan ve bi kaç isim gerçekten üzüldüler bunu gördük ! Alper yvşğı herkes gergin tribün önünde sene başından beri nelerle uğraşıyoruz deyince siktiri yedi kadro dışı demişlerdi o da şaşırttı gerçi de neyse ...
Bizim düştüğümüz maç istanbul maçı !
Forumlarda, resmi hesap altlarında en çok fbli ve bjk li renkliler oh çekiyor demekki iyi koymuşuz !
Biz ise en çok ts ile ümraniyeye kzıyoruz ki haklıyız ama bel bağlamayacaktık onlara tamah etmektense kesip yicez !
HK denen vatandaş ise umarım elinde viskisi zevkten dört köşe olmuştur, bu kadar ah ona yeter ...
Siyasilere birşey demeye gerek dahi duymuyorum ne olduklarını biliyoruz yerel seçimlerde atkıyı alan gelir, bizdende muhakkak tuzu alan koşar !
Giresundaki tslilere ise küfür etsem az kalır ! allah nasıl biliyorsa öyle yapsın !
Süper lig özelinde karnemiz her anlamda kırıklar ile dolu güzel maçlar yaşadıkmı yaşadık özelikle renklilere karşı aldığımız skorlar güzeldi.
Seneye kim kaldı kim gitti bilmiyorum ama umarım orada kalmayı başarabiliriz, adam gibi parasal anlamda bizi düze çıkarabilecek hamleler yapılmaz ise çok açık net sonumuz 3.lig ve hatta ...
Çok yazmak istediğim şeyler var ammaaa siktiret herkese iyi geceler allah emanet olun, seneye kalanlar ile devam : )
Başkentten !
|
|
08-06-2023, 00:18,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba
Ts seyircisinin Giresunda 80 dk sevinci hiç gözümün önünden gitmeyecek kardeş komşu ayağı göt ayağı.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
08-06-2023, 01:07,
(This post was last modified: 08-06-2023, 01:18 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Yerel bir site; dosya hazırlanıyor % 20'si hazır, Giresunspor kulübüde şikayetçi yazmış ! hayrola hk isimli şahsımı şikayet ediyoruz ya da ali yimi ama bu taaaa koca adama dayanır ki  işin şakası bi yana kime girerse girsin 1 kuruş menfaat sağlayan varsa gereçekler ortya çıksın ...
Bu arada videosuna denk geldim alper ile 5 milyonluk defans oyuncumuz kadir, taraftara ayar vermeye kalkıyor bu arkadaşlar bu cesareti nerden buluyor mk ? Tribünler bu kadar mı sahipsiz ?
Başkentten !
|
|
08-06-2023, 01:30,
(This post was last modified: 08-06-2023, 01:41 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Taraftar takımı alkışlamış. Problem yok. Çok temiz veda olacak. Alper ne konuşması yapıyor anlamadım. Birde öyle hani biz neler yaşadık vs dersin tamam ama emir kipli bakınlar falan. Kadir ayrı bomba. Tribüne bakıp ne oluyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" diyor. Yani ne bekliyordunuz. Alkışlar eşliğinde yolladı seyirci içeriye sizi
|
|
08-06-2023, 02:20,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Amatör hariç her düşüşü görmeyi nasip ettin bize Giresunspor.Umarım amatöre düşüşü de hiçbir zaman görmeyiz.40 puan az bir puan değil.Böylesi bir puan ile düştük.Rakiplerimize yenilmememiz gerekiyordu maalesef başaramadık.
Sonuçlardan sonra geriye bakıp konuşmak kolay.Düğümü çözebilecek hadise Keleş'in başkan ile birlikte takımı bırakması olacakmış gibi duruyor.Geç kalmışız.Paralarını alamayan futbolcuların takımı sabote etmesi de ayrı bir hüzün.Keleş belkide bu futbolcuları toplayabilecek insandı diye düşünebiliriz ama baktığımızda o da oynatamıyordu bunları.
Sezonun başlarına dönecek olursak belirtmiştik bu takımın çok çok yetersiz olduğunu.Paraşütsüz dedik bir şekil tutunarak düştük ligden.Blackahmet ve tayfası baş sorumludur.Giresunspor bu insanların yüzünden kapanma tehlikesi ile karşı karşıyadır.Onlar ise servetlerine servet kattılar ve hiçkimse hesabını soramıyor.Bu şahsiyetsizleri savunacak kim varsa hepsiyle tartışmaya hazırım.
Bu şehrin Giresunspor adındaki futbol takımından başka hiçbir şeyi yok ve bu takıma sahip çıkamıyoruz.Şunu da belirtmek isterim ki asalak yaşantısı olan bir kulüp Giresunspor.Geliri yok hayatta kalmaya çalışıyor.Hoş zaten fişide çekildi.Yaşamaz artık.Kendimi bildim bileli hep birilerine muhtaç.O verecek bu verecek.Gelende yeme, cebini doldurma peşinde.Böyle de bir değerli kısmı var kulübün.Kulübün içerisinde değilim ancak mevcut gelirlerin yetebileceğini düşünüyorum.Ah şu yiyiciler olmasa.
Bir kere şu oynasaydınız da kazansaydınız lafına çok gıcık oluyorum.Yav oynayıp kazansaydım zaten sana ihtiyacım olmaz, düşme korkusu yaşamazdım.Trabzon'lular ve sevicileri diyorya bizim maça gelene kadar neredeydiniz diye yav zaten gücüm olsa, iyi oynasam senin maça gelene kadar kendimi garantiye almıştım bile.Sizden yardım beklemektense şeyimizi kesip yemek daha iyiydi.Nitekimde öyle oldu.Bütün rakiplerimize yatmışsınız bize gelince 5-6'yı arıyorsunuz.Bir sonraki maç ise A2 ile çıkmışsın.Bugün küme düşüşümüze en çok sevinen iki tane takım var.Birincisi FB'liler ikincisi Samsun'lular.Bakın FB'liler diyorum.Adamlardan bu halimiz ile 4 puan aldık.Hani çok gıcık oluyorsunuz ya Fener'e, ey Trabzon'lular ve sevicileri ananızı s...n bundan sonra o Fenerbahçe her alanda.Şampiyonluğu dürbünün kıçı ile görürsünüz bundan sonra.Bu arada 2010-2011 şampiyonu da Fenerbahçe'dir.Rezil herifler.Bana burada renklileri övdürüyorsunuz.Nasıl 1-1 berabere kaldık ama sizinle kendi sahanızda.Şampiyonluğa giderken hiç beklemiyordunuz değil mi ?
Biz bir avuç Giresunspor'lulara koymaz.Hiçbir şekilde.3.Ligde de buradaydık süper ligdede.Şimdi tek hedefimiz olacak o da kulübü yaşatmak.Bu kulübü sömürenin, yiyen içenin ABV. Koca yalanından tut Blackahmeti'ne kadar.Hepinizin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
08-06-2023, 03:09,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bu takimi ben çıkardım ben düşürdüm or.spu evladının iki yakası hem burda hem ahirette bir araya gelmez inşallah..
|
|
08-06-2023, 13:07,
(This post was last modified: 08-06-2023, 13:10 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
7-8 hafta öncesinde düşmüştük zaten TS maçında şans ayağımıza gelmişte 3 te 3 yapıp ligde kalabilirdik TS her ne kadar götlük yapsada o gün ununu elemiş ceketini asmış ligde kalma sıkıntısı olmayan can çekişmeyen bir oyuncular topluluğu vardı.şimdi kasedi başa sarmak gerek. Black Ahmet ve tayfasından hesap sormayan adam ben Giresunluyum demesin o divan başkanı Ali Kara dahil neredeyse Black Ahmet'e plaket verecek halde onure eden eleştirenleri hain olacak derecede hedef gösteren zihniyetlerden sözde gazeteci olup kalemini onurunu satmış haysiyetsizlerden hesap sormayan ben Giresunluyum demesin.Bu takım 3 dönem transfer yasağı almış yasakk.Hesap sormadıktan sonra bu kulüp belini doğrultamaz hiç kimse Nahid Yamak'ı suçlayamaz.Sen hastayı yoğun bakıma at can çekişir halde cenazeyi başkasının omuzlamasını iste suçu cenaze omuzlayana at ne güzel dünya.O sözde gazetecilere inat Black Ahmet ve tayfasından hesap sormadıktan sonra bu kulüpten birşey beklemiyorum namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça kurtuluş yoktur şimdi kalın sağlıcakla
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|