12-05-2023, 18:30,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
@ceznik
Siyasete çok girmek istemiyorum ama söylemeden de geçemeyeceğim. Nurettin Canikli olmadan süper ligde olmazdık demişsin. Canikli sayesinde gelen süper ligin amg, gördük ne hallere düşürdüğünü bu sene. Ayrıca şunu yazarken Rabia Naz Vatan hiç aklına geldi mi merak ediyorum.
|
|
12-05-2023, 19:39,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(12-05-2023, 15:01)cezmik Wrote: (12-05-2023, 13:26)kerasus Wrote: Seçimlere 2 gün kala İktidar değişimi ihtimali yüksek görünüyor. Bu sene ne yapıp edip kalırsak yırttık demektir. Ligin yarıdan fazlası torpilli AKP takımlarından oluşuyor. Yavaş yavaş dökülmeye başlar onlar ileri ki senelerde. Bu sene saha içinde saha dışında tüm şartları zorlamalıyız. İlginç. Neye dayanarak iktidar değişecek?
Allah korusun iktidar değişirse Türkiye'de futbolun zevki kalmaz.
Mevcut hükümete olan düşmanlığınızı anlamıyorum. Nurettin Canikli, Lokman Çağrıcı ve hatta Sn. Cumhurbaşkanı olmasaydı 44 yıl sonra süper ligde olmazdık. Futbolun zevki kalmaz mı?
Şu mesaja ne cevap yazilir ki? Ülkenin her anlamda içinden geçilmiş, hala iktidar güzellemesi... Neyse dur bakalım.
|
|
12-05-2023, 23:42,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Futbolun anasını belleyenler bunlar değilmiş gibi yazmış bir de. Bankaya domalmadan maça giremiyorsun, ifşa olmadan top göremiyorsun. Adamın dediğine bak tövbe yarabbim ya insanı çıldırtmak için uğraşıyorlar.
Ayrıca Canikliden gelecek yardım olmaz olsun. Karşılıksız günahını vermez.
|
|
13-05-2023, 04:00,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Olası iktidar değişimine 'Allah korusun' diye cevap verilmiş ya bakın koskoca Mustafa Kemal Atatürk ne demiş;
'Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır'.
Tabi ben niye allah korusun dediğini anladım.En güçlü rakibi ve CB adayını PKK terör örgütü ile ilişkilendiriyor, ülkeyi yönetemez demeye getiriyor.Kendi düşüncesi.Saygı duymuyorum ayrı mesele.
Ben esasen @Kerasus renktaşa cevap vermek istiyorum.
Olası iktidar değişikliğinde ortada ne Kasımpaşa ne Başakşehir kalır.Sana katılıyorum.Osmanlıspor'un başına gelenler o takımlarında başına gelecek.Bekleyip göreceğiz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
13-05-2023, 14:20,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Kasımpaşa, Ümraniye net paket olur da Başakşehir ile Karagümrük öyle kolay kolay düşmez gibime geliyor
|
|
13-05-2023, 20:54,
|
|
cezmik
Posting Freak

|
Threads: 26
|
|
(13-05-2023, 04:00)mvsr Wrote: Olası iktidar değişimine 'Allah korusun' diye cevap verilmiş ya bakın koskoca Mustafa Kemal Atatürk ne demiş;
'Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır'.
Tabi ben niye allah korusun dediğini anladım.En güçlü rakibi ve CB adayını PKK terör örgütü ile ilişkilendiriyor, ülkeyi yönetemez demeye getiriyor.Kendi düşüncesi.Saygı duymuyorum ayrı mesele.
Ben esasen @Kerasus renktaşa cevap vermek istiyorum.
Olası iktidar değişikliğinde ortada ne Kasımpaşa ne Başakşehir kalır.Sana katılıyorum.Osmanlıspor'un başına gelenler o takımlarında başına gelecek.Bekleyip göreceğiz.
Haddime değil ilişkilendirmek. Sadece M. Kemal'in itleri diyen adamla yan yana gelenleri gördük. Hdp'ye bakanlık verenleri duyduk. Bugün pkk'nin siyasî kolu olan hdp nin türk bayrağını açmadığını ama chp ve hdp bayraklarının birlikte sallandırdıklarına şahit olduk. Selo güzellemesi yapanları bizzat kulaklarımız duydu.
Sadece chp ile hdp arasında resmî nikâh yok. Dost hayatı yaşıyorlar.
Yarın her şey belli olacak Allah'ın izniyle.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
13-05-2023, 23:23,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Hamd olsun mevcut hükümet hdpye bakanlık vermedi, barzaniyi sözde kurdistan bayrakları ve resmi tören ile karşılamadı, çadır & Kobani olaylarını yaşatmadı, megri megri yaptırmadı, hendek kazilirken kafayı kuma gömmedi, şu an pkkdan daha kotu gözle bakılan fetö terör örgütüne zamanında "ne istedin de vermedik" demedi, hudaparin da kökeni çiçek böcek zaten. Bir de belanızı mi ariyorsunuz nankör sürtükler?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
14-05-2023, 10:39,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(13-05-2023, 23:23)chotanax Wrote: Hamd olsun mevcut hükümet hdpye bakanlık vermedi, barzaniyi sözde kurdistan bayrakları ve resmi tören ile karşılamadı, çadır & Kobani olaylarını yaşatmadı, megri megri yaptırmadı, hendek kazilirken kafayı kuma gömmedi, şu an pkkdan daha kotu gözle bakılan fetö terör örgütüne zamanında "ne istedin de vermedik" demedi, hudaparin da kökeni çiçek böcek zaten. Bir de belanızı mi ariyorsunuz nankör sürtükler?
+1
|
|
14-05-2023, 11:23,
|
|
cezmik
Posting Freak

|
Threads: 26
|
|
(14-05-2023, 09:33)ArmanınPeşinde Wrote: https://www.habername.com/yazi-fethullah...k-3064.htm
https://www.habername.com/yazi-gulen-har...i-4499.htm
https://www.habername.com/yazi-fethullah...l-4587.htm
Boşverin şu herifi. Yazılarını okumanız, nasıl biri olduğunu gösterecektir.
Ne güzel takip etmişsiniz beni. Aferin size. O linkleri açıp da okuyun, bir cümlem bile o herifi taltif etmiyor. Manipülasyon yapmaktan öteye gitmezsin azizim. Bir de şu linki tıklayın zahmet olmazsa. Ben eğriye eğri, doğruya doğru derim. Siz manipülasyon çukurunda debelenip durun.
https://www.habername.com/yazi-fethullah...z-9252.htm
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
|