Giresunspor - Fenerbahçe
07-05-2023, 21:33,
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
Hocanın önünde 2 hafta var takımı tanıyıp adapte olmak için hadi hayırlısı
Reply
07-05-2023, 21:34,
Neyse ışık görüldü umut fakirin ekmeğidir çıkmamış candan ümit kesilmez.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-05-2023, 21:36,
İki haftada alacak olduğunuz  puanlarla puanımız 34 oluyor şu iki haftada rakipler inşallah kaybeder. İstanbul maçından bir puan bile nelere kadirdi arkadaş alamadık. Neyse önümüze bakacağız ligde kalmak istiyorsak son üç maçı alacağız artık.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
07-05-2023, 21:39,
3 maci alirsan kalirsin net. Zor
Reply
07-05-2023, 21:41,
ah bajıc ah o penaltı gol olsa şimdi çok farklı olacaktı bu macta tüm hakem kararları bizim aleyımıze verdı fark cana faul yapıyolar faul onlara kafa topuna cıkıyoz topa vuruyoz zırt faul son pozisyon aut korner verıo herseyı yaptı hakemde olmayınca olmuyor işte umut fakırın yıyelım bakalım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
07-05-2023, 21:42,
Valla hücum etmeme rezilliğine katlanamadığım için sadece maçkolikten istatistikleri takip ettim. FB Golünden önce tek bir isabetli şut yok kornerimiz bile yok ceza sahasına orta yok. Topla oynama %40 altında. Golü yedikten sonra pozisyonlar vs var hatta daha çok atak yapmış daha çok gole yakınız. 1-1 den sonra ise isabetli yada isabetsiz tek bir şutumuz bile yok. Duraklamalar dahil yarım saatte sadece 1 korner kullanmışı z onun dışında bizim ceza sahasında geçmiş yine maç. Herkes çok güzel mücadele demiş ama neyin mücadelesi bu? Ligde kalma desen 1 puan neyimize yetiyor? En yakın rakip 6 puan üstümüzde şuan. Hadi biz 6 puan alıcaz güzel.. Peki ya o 2 hafta da rakipler bay geçmeyecek maç oynamaya devam edecekler. Yani olurda kazanırlarsa bizim 6 puanlık avantajımız ortadan kalkıyor. Ee bu puan durumu ortadayken 1 puana yatmanın mantığı nedir biri açıklayabilir mi tam olarak? Bizim amacımız ligde kalmak mı yoksa fenere çelme takmak mı? Ayrıca fener ağlama diye müzik çalmak nedir yahu bize ne yukarıdaki takımların kendi aralarındaki çekişmeden?  Keşke bizde Ümraniye gibi şerefli mücadele ederek düşseydik.
Reply
07-05-2023, 22:51, (This post was last modified: 07-05-2023, 22:53 by sokakbaşımeyhane.)
(07-05-2023, 21:42)kerasus Wrote: Valla hücum etmeme rezilliğine katlanamadığım için sadece maçkolikten istatistikleri takip ettim. FB Golünden önce tek bir isabetli şut yok kornerimiz bile yok ceza sahasına orta yok. Topla oynama %40 altında. Golü yedikten sonra pozisyonlar vs var hatta daha çok atak yapmış daha çok gole yakınız. 1-1 den sonra ise isabetli yada isabetsiz tek bir şutumuz bile yok. Duraklamalar dahil yarım saatte sadece 1 korner kullanmışı z onun dışında bizim ceza sahasında geçmiş yine maç. Herkes çok güzel mücadele demiş ama neyin mücadelesi bu? Ligde kalma desen 1 puan neyimize yetiyor? En yakın rakip 6 puan üstümüzde şuan. Hadi biz 6 puan alıcaz güzel.. Peki ya o 2 hafta da rakipler bay geçmeyecek maç oynamaya devam edecekler. Yani olurda kazanırlarsa bizim 6 puanlık avantajımız ortadan kalkıyor. Ee bu puan durumu ortadayken 1 puana yatmanın mantığı nedir biri açıklayabilir mi tam olarak? Bizim amacımız ligde kalmak mı yoksa fenere çelme takmak mı? Ayrıca fener ağlama diye müzik çalmak nedir yahu bize ne yukarıdaki takımların kendi aralarındaki çekişmeden?  Keşke bizde Ümraniye gibi şerefli mücadele ederek düşseydik.

Ben e 1 puan önemli ama hoca sainz yada Sergio osan birini sahada tutsaydi kontradan 2 yi bulabilirdik
Maçı izlerken yarım olduk doğru ama ne kadar ekmek o kadar köfte kuwas oyuna giriyor hiçbir etkisi yok birde pozisyonu yedi 3te 3 yaparsak hesapsız kitapsız kalıyoruz İst kas antalya agucu hepsi birbirleriyle maçı var biz 43 de yüzde yüz kalırız yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz
Derelili çotanak
Reply
07-05-2023, 23:17,
Maçtan sonra olaylar olmuş
İrfancan ağlıyordu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bebesi Giresun'a yolu düşmemiş bilmem ne sizin gibi İstanbul takımları yıllarca kollanmaya alisiksiniz bizim gibi gariban parasız pulsuz Takimlar size vurunca agliyorsunuz ağla "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" veledi daha çok vuracağız senin gibi kaypaklara
Derelili çotanak
Reply
07-05-2023, 23:45,
(07-05-2023, 22:51)sokakbaşımeyhane Wrote:
(07-05-2023, 21:42)kerasus Wrote: Valla hücum etmeme rezilliğine katlanamadığım için sadece maçkolikten istatistikleri takip ettim. FB Golünden önce tek bir isabetli şut yok kornerimiz bile yok ceza sahasına orta yok. Topla oynama %40 altında. Golü yedikten sonra pozisyonlar vs var hatta daha çok atak yapmış daha çok gole yakınız. 1-1 den sonra ise isabetli yada isabetsiz tek bir şutumuz bile yok. Duraklamalar dahil yarım saatte sadece 1 korner kullanmışı z onun dışında bizim ceza sahasında geçmiş yine maç. Herkes çok güzel mücadele demiş ama neyin mücadelesi bu? Ligde kalma desen 1 puan neyimize yetiyor? En yakın rakip 6 puan üstümüzde şuan. Hadi biz 6 puan alıcaz güzel.. Peki ya o 2 hafta da rakipler bay geçmeyecek maç oynamaya devam edecekler. Yani olurda kazanırlarsa bizim 6 puanlık avantajımız ortadan kalkıyor. Ee bu puan durumu ortadayken 1 puana yatmanın mantığı nedir biri açıklayabilir mi tam olarak? Bizim amacımız ligde kalmak mı yoksa fenere çelme takmak mı? Ayrıca fener ağlama diye müzik çalmak nedir yahu bize ne yukarıdaki takımların kendi aralarındaki çekişmeden?  Keşke bizde Ümraniye gibi şerefli mücadele ederek düşseydik.

Ben e 1 puan önemli ama hoca sainz yada Sergio osan birini sahada tutsaydi kontradan 2 yi bulabilirdik
Maçı izlerken yarım olduk doğru ama ne kadar ekmek o kadar köfte kuwas oyuna giriyor hiçbir etkisi yok birde pozisyonu yedi 3te 3 yaparsak hesapsız kitapsız kalıyoruz İst kas antalya agucu hepsi birbirleriyle maçı var  biz 43 de yüzde yüz kalırız yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Sergio 3-4 defa işaret yaptı hocam al beni diye. Sainz durabilirdi. Kuwas çok kötü.
Reply
08-05-2023, 00:16,
(07-05-2023, 21:23)bulancak28 Wrote: Maç sonu fener ağlama neden çalındı anlamadım, şu toplara girmesek iyiydi.
Onun harici mücadeleyi beğendim, uzun zamandır olmayan bir ruh vardı sahada. İrfan Buz etkisi mi veya başka bir şey mi bilmiyorum. Artık bundan sonra hata yapmamak lazım. Al Ümraniye'den, Ts'den, Antalya'dan 7 puanını, bak sonrasına.

Direkt Yüksek Yüksek tepelere girse daha güzeldi. Fener ağlama çok özdeşleşti gs ile. 

Biz bundan sonra 15 puan alıp ligde kalacağız. Başka bir şey düşünmeye gerek yok. 

Trabzon maçını biz almayacağız. Gelsinler versinler gitsinler. 
Düşmüş Ümnraniyeye vuracaksın artık. 
Son maçta 1 Tlden doldur stadı paket yap. Ne yap ne et al. 43 puan hedeftir artık. 43 yetmezse yapacak bir şey yok. Savaşalım.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)