Giresunspor - Fenerbahçe
07-05-2023, 15:01,
Giresunspor - Fenerbahçe
Kazanacağız Allah'ın izniyle...
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
07-05-2023, 15:30,
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
Fener açıklama yaptı hakemlere resmen ayar verdiler Var hakemi dahil aklınıza başınıza alın diye bu saatten sonra o hakemler adeletli maç yönetebilir mi zaten ümidimiz yok şimdi maça bakmaya bile gerek yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-05-2023, 15:55,
Düştük işte, pek detaya girmeden yazayım gs maçı gibi bir ortam olmasın yeter.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
07-05-2023, 15:58,
42 puanla ligde kalırız
Derelili çotanak
Reply
07-05-2023, 16:42,
Kılçıksız düşeriz ama ligde kalırız.
Reply
07-05-2023, 19:31,
Hanım Fenerli, VAR nasıl bunu çağırdı dedi...
Reply
07-05-2023, 19:39,
Verilen penaltıyı gördüm komedi
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-05-2023, 19:55,
Kaçanlara bak
Derelili çotanak
Reply
07-05-2023, 20:04,
Ligde kalması mucizelere kalmış ve bugün son şansını deneyecek olan takım ilk 20 dk itibariyle rakip kaleye isabetli şutu yok, hiç korneri yok, isabetli yada isabetsiz tek bir orta dahi açmamış. Sonra kapatmıştım.. Aynı istatistiklere şimdi baktım baya atak yapmaya başlamışız. Bu hakan keleş defolup gitmemiş miydi? Yoksa takım anılarını mı canlandırıyor ne bu? Yine mi gol yedikten sonra futbol oynamaya karar verdiniz? Sana da hoca diyenin İrfan.. Senden zaten bşr beklentim yoktu ama hiç olmazsa gelişi azcık olsun sinerji katmaz mı takıma? 1 hafta naptın antrenmanlarda Allah aşkına hiçmi birşey kaymadın takıma?
Reply
07-05-2023, 20:06,
(07-05-2023, 20:04)kerasus Wrote: Ligde kalması mucizelere kalmış ve bugün son şansını deneyecek olan takım ilk 20 dk itibariyle rakip kaleye isabetli şutu yok, hiç korneri yok, isabetli yada isabetsiz tek bir orta dahi açmamış. Sonra kapatmıştım.. Aynı istatistiklere şimdi baktım baya atak yapmaya başlamışız. Bu hakan keleş defolup gitmemiş miydi? Yoksa takım anılarını mı canlandırıyor ne bu? Yine mi gol yedikten sonra futbol oynamaya karar verdiniz? Sana da hoca diyenin İrfan.. Senden zaten bşr beklentim yoktu ama hiç olmazsa gelişi azcık olsun sinerji katmaz mı takıma? 1 hafta naptın antrenmanlarda Allah aşkına hiçmi birşey kaymadın takıma?

Bence başa baş mav var ama hakemin uyduruk penaltısı dengeleri değiştirdi
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)