STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
03-05-2023, 18:16,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
İrfan buz ile pürüzler varmış başka isimlere yönelinmiş. Çok şükür diyecektim ama irfan buz ismini gündemine alan aklının ucundan geçiren yönetimden pek bir beklentim kalmadı. Ayrıca irfan buz'un bile kabul etmediği nasıl bir teklif sunduk çok merak ediyorum, onu bile ikna edemezken daha iyi bir hocayı nasıl getirecekler.. Küme düştük tamam da, bari alttan tekrar çıkma hedefiniz olsaydı. Zaten transfer yapmayacaksın E bir zahmet hoca dahi getiremeyeceğin yere ne diye başkan oldun?
Reply
03-05-2023, 22:55,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Cengiz  Demir ile devam kimse gelmez bu saatten sonra daha önce yazdım Sadece Yılmaz Vural gelir deliliği sever saha kenarında yatar yuvarlanır bağırır çağırır Giresun yine maglup olur. Onunda Malatya ile sözleşmesi devam ediyor herhalde
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
04-05-2023, 01:53,
Biraz önce açıklandı.
İrfan BUZ hayırlı olsun !
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-05-2023, 02:40,
Hakan başkanın yaptığı tek iyi şey Hakan Keleş'in arkasında durmak imiş onu gördük. Kapasite olarak her şey Preyye transferindeki becerisizlik ile başladı eğer o beceriksizliği yapmasalardı şu an kümede kalma ihtimalimiz %99 olurdu.
Ve ahı alınan oyuncular.
İşlerin bu kadar sarpa sapmasında ahı alınan oyuncular olduğuna eminim. Sen gider oyuncuyu kapı dışarı edersen onun ahı da gider seni belalı futbolcu ile bulur.
Hakan hocamız da başarılı bir teknik direktördü;eğer transfer yasağı almasaydık yine bir şekilde ligde kalmamızı sağlardı. Denildiği gibi teknik direktör kurduğu plan ile takımı gol atma noktasına getirir, devamı kaliteye bağlıdır. Bizde o kalite olmadığı için Hakan hocanın elinden geleni yapmasına rağmen başarılı olamadı. Benim gözümde kendisi kulübün en efsane teknik direktörü olarak kalacaktır.
İrfan Buz hoca yanlış bilmiyorsam hep PTT hocası idi; gelecek seneye bir nevi hazırlık yapılmış olunuyor kendisi de öyle ya da böyle Süper Lig hocası olmayı başarmış oldu ancak Hakan Hocanın da gidişi ile beraber takımın psikolojik olarak dip yaptığını düşünüyorum. Bundan sonrası yönetimin eldeki oyunculardan ne kadar kazanabilece konusudur; kümede kalıp satış yapsaydık belki Alexis Peréz ve Bora Sainz ile 7 M Euro rekoru kırılabilecekken şu an en fazla 3 M Euro kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Ve Allah'ın takdiri ile transfer yasağından kurtulursak PTT'de işleri yoluna sokup tekrar potaya girebiliriz diye düşünüyorum ancak yasak devam ederse ne yazık ki geleceğe karamsar bakıyorum.
Allah hepimizin yolunu açık etsin arkadaşlar, tutunun düşüyoruz=(
Reply
04-05-2023, 08:20, (This post was last modified: 04-05-2023, 08:21 by semiko.)
(04-05-2023, 02:40)kty28 Wrote: Hakan başkanın yaptığı tek iyi şey Hakan Keleş'in arkasında durmak imiş onu gördük. Kapasite olarak her şey Preyye transferindeki becerisizlik ile başladı eğer o beceriksizliği yapmasalardı şu an kümede kalma ihtimalimiz %99 olurdu.
Ve ahı alınan oyuncular.
İşlerin bu kadar sarpa sapmasında ahı alınan oyuncular olduğuna eminim. Sen gider oyuncuyu kapı dışarı edersen onun ahı da gider seni belalı futbolcu ile bulur.
Hakan hocamız da başarılı bir teknik direktördü;eğer transfer yasağı almasaydık yine bir şekilde ligde kalmamızı sağlardı. Denildiği gibi teknik direktör kurduğu plan ile takımı gol atma noktasına getirir, devamı kaliteye bağlıdır. Bizde o kalite olmadığı için Hakan hocanın elinden geleni yapmasına rağmen başarılı olamadı. Benim gözümde kendisi kulübün en efsane teknik direktörü olarak kalacaktır.
İrfan Buz hoca yanlış bilmiyorsam hep PTT hocası idi; gelecek seneye bir nevi hazırlık yapılmış olunuyor kendisi de öyle ya da böyle Süper Lig hocası olmayı başarmış oldu ancak Hakan Hocanın da gidişi ile beraber takımın psikolojik olarak dip yaptığını düşünüyorum. Bundan sonrası yönetimin eldeki oyunculardan ne kadar kazanabilece konusudur; kümede kalıp satış yapsaydık belki Alexis Peréz ve Bora Sainz ile 7 M Euro rekoru kırılabilecekken şu an en fazla 3 M Euro kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Ve Allah'ın takdiri ile transfer yasağından kurtulursak PTT'de işleri yoluna sokup tekrar potaya girebiliriz diye düşünüyorum ancak yasak devam ederse ne yazık ki geleceğe karamsar bakıyorum.
Allah hepimizin yolunu açık etsin arkadaşlar, tutunun düşüyoruz=(

hocam takımda bildiğin tüm oyuncuların sözleşmesi bu sene bitiyor. 
https://www.transfermarkt.com.tr/giresun...022/plus/1
yani satış durumu söz konusu değil . perez ,arias ,sergio onurcan hayro kuwas falan filan . sainz evet sözleşmesi var ama boşa çıkmasından bahsediliyor küme düşme durumunda. 
he belki futbolculara şu denilebilir ya bir sene daha kalın . sene sonunda bakalım gibisinden. 
ama işte o maaşları karşılamak çok güç olabilir. 
kadro çok dağılmazsa alt ligde toparlarız gibime geliyor. 
ama kaleciler boşa çıkıyor o bu şu derken alt ligde patates oluruz . seneye de 4 takım düşecek galiba en büyük aday biz oluruz. sonra daha da alt liglerden çıkmak için debelenip dururuz.

irfan hoca için birşeyler yazmak gerekirse ben hocalık kariyerinde bi ara ümitliydim ama çokta ümit vermiyor açıkcası . cengiz hocayla çıkaydık maçlara sonrası allah kerim . yanlış hatırlamıyorsam da bizimle alakalı bir kaç söylemi de vardı.
Reply
04-05-2023, 11:54,
Yahu Mehmet Birinci Bu Giresun insanına ne etti? Adamın tek suçu Trabzonlu olması. Onun dışında bize her geldiğinde başarılı oldu, hatta mucizevi de bir şampiyonluk yaşattı. Kabız etti desen yok, en az 20yıllık tarihimizde onun kadar baskın futbol oynatan seyir zevki veren kaybettiği maçlarda bile oyunu domine eden başka hoca olmadı. Karakter desen, karakterinin zekatını verse gelen tüm hocaların toplamından fazla eder. Ve en önemlisi stada gelen birçok taraftardan daha koyu Giresunsporu yürekten yaşıyor resmen. 

Ama gel gelelim şampiyon yaptığı dönemde de büyük bir kısım asla istemedi onu, hatta şampiyonluğa koştuğumuz dönemde, çıkamasa da biraz sallasam diye dua edenlerimiz bile oldu bu forumda. Ve şimdi madem 1.ligde dahi tutunmak adına bir umudun kalmadı ve bütçen yok.. Yahu hiç para mara konuşmadan direk imza atacak kişiyi asla aklımızdan geçirmiyoruz nedense.
Reply
04-05-2023, 12:10,
(04-05-2023, 11:54)kerasus Wrote: Yahu Mehmet Birinci Bu Giresun insanına ne etti? Adamın tek suçu Trabzonlu olması. Onun dışında bize her geldiğinde başarılı oldu, hatta mucizevi de bir şampiyonluk yaşattı. Kabız etti desen yok, en az 20yıllık tarihimizde onun kadar baskın futbol oynatan seyir zevki veren kaybettiği maçlarda bile oyunu domine eden başka hoca olmadı. Karakter desen, karakterinin zekatını verse gelen tüm hocaların toplamından fazla eder. Ve en önemlisi stada gelen birçok taraftardan daha koyu Giresunsporu yürekten yaşıyor resmen. 

Ama gel gelelim şampiyon yaptığı dönemde de büyük bir kısım asla istemedi onu, hatta şampiyonluğa koştuğumuz dönemde, çıkamasa da biraz sallasam diye dua edenlerimiz bile oldu bu forumda. Ve şimdi madem 1.ligde dahi tutunmak adına bir umudun kalmadı ve bütçen yok.. Yahu hiç para mara konuşmadan direk imza atacak kişiyi asla aklımızdan geçirmiyoruz nedense.
Şu takım superligteyse mimari birincidir...yoksa o sene cikamasak büyük ekonomik sıkıntılar bekliyordu ..1 sene öncesi Ünye sayesinde kümede kalmış bir takımdır.. bozbag Giresun'da başkanlık yaptıysa o şampiyonluğun adinadir ekmeğini yedi..ama gel gör ki sırf Trabzonlu diye istemezler
Gelelim buza hırslı bir adam ama zor gözüküyor
İnşallah ptesi manşetler şu ilur Fener Giresun da buz kesti
Derelili çotanak
Reply
04-05-2023, 12:47,
Hakan KELEŞ ilk istifa ettiğinde devreye giren il erkanı dediği isimler Canikli ve de Belediye başkanı imiş ikna etmişler, istanbul maçını kesin alırız gözüyle bakıyordu herkes sanırım ya da berabere filan kalırsak bi düşmeme durumu olabilecekti lakin kesinlikle bajic denen topçunun topu ısrarla istemesi atmaması üzerine gidilmeli ! bu olaydan sonra hakan keleşe ve de bajice kızıp sayan isim ise borja saınz ne oluyorsa zaten soyunma odasında oluyor neyse .... Giresunun çocuğu onurcan ve bajic bu 2 li tarihe altın harfler ile kazıdı adını sene sonu giderler de zaten abim hersli kalmaz memleketinde ....
Karaahmet twitterda o kadar pişkin pişkin yazıyor ki yolda görsem yüzüne tükürürüm ! burda da kendisimi yoksa avanesimi yazan bi tipitip var çok güzel döşerimde neyse ....

Gelen hocaya şu denmeli bırak hocam takımı ligde al 4-5 milyon düşerse 2-3 milyon yoksa gelen skne sallamaz alır parasını düşerse ddüşsün der mk 1,5 yıllık imzalanmalı gelenle sene sonu düşsende ki zaten düştük devam edilmeli ...
Başkentten !
Reply
04-05-2023, 15:56,
Gelecek sene belediye seçimleri var. Belediyenin halk tabanında durumu kritik. İkinci durum zor görünüyor. Belki başkan da değişir, belki Giresunun "abisi" Transfer yasağını ahbap çavuş ilişkisi ile kaldırılır, siyasiler minimal durumları başarı olarak gösterir. Tabi bu durum bizim düşeceğimiz gerçeğini pansuman etmez.
Dedemizin babamızın anlattığı birinci ligi gördük. Bir kırk dört sene daha yaşamayacağıma göre çocuğuma ve torunlarıma anlatırım artık Giresunspor beşiktaşa şöyle 4 attı diye.
Şahsen ben Sarialilerin elindeki istanbulsporu geçip kümede kalabileceğimizi sanmıyorum. İrfan buz yerine cengiz demir ile devam edilse iyiydi.
En kötü senaryo bu borç ile transfer yasağı kaldırılmadan gelecek sene lige girilirse hoşgedin Yeşil Giresunspor bebek, hoş geldin bölgesel amatör ligi.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
05-05-2023, 08:54,
İrfan Buz doğru adam mı bana göre degil ama bu saatten sonra destek olmaktan başka çare yok. Belki takımda bir reaksiyon yaratır. Genelde kan degişikliği takımda bir ateşleme yapar. Hayırlı uğurlu olsun.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)