(02-05-2023, 00:10)maicon_28 Wrote: Nahid Başkan TRT'ye açıklamada bulunmuş
Kimse heveslenmesin bu takım bu ligde kalacak diyor.
Sizce böyle bir şey mümkün mü ?
Bana imkansız ötesi geliyor
Aynı şeyi yazmaya geldim istanbul kasımpaşa ve ümraniyeyi yener +6 onlarda da var 12 eder ... bizim 13 puan alacak durumumuz var mı allah rızası için fener, trabzon, ümraniye, antalya hadi buyur ! +6 bizde de var hadi içerde antalyayı yendin, ümraniyeyi yendin dışarda, fenerden ve trabzondan puan alabilecekmisin ? istanbulspor sarallarda iken puan çok zor fenerden nasıl alacaksın .... Düştük sıkıntı yok .... kasımpaşa düşer hesabı yapanlar var çok zor abi çok zor ...
Sohbet odasında ali emre güzel şeyler anlatıyor ... Hakan keleş gerçeklerini anlatıyor...
Tazminat 2 milyon bu sene alacağı 4 milyon 3 senede 4 milyon + 6 milyon bu sene 9 milyon almış paralara bak ag...
Cafede h.karaahmetin kardeşi ve eski yönetimle sabahtan akşama kadar oturuyormuş....
Geçen hafta taraftara bu takımı alkışlayacaksınız lan çekiyormuş...
Takıma gelen oyuncular tek menajer üzerinden alınmış imalı sekilde anlattı... o da kardeşi imiş sanırım ....
u 19 da yeğenim var deyip yayına bağlanan biri kardeşi ile anlaşan (menajer olarak) herkesi takıma aldı benim yeğenim ufuk bayraktar ile anlaştı diye almadı dedi istatistik olarak çok ta iyi topçu dedi.....
Valla hayırlı işler ....