STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
01-05-2023, 23:43,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Haftaya ayrı bir rezalet bekliyor bizi. FB maçı stad atmosfer falan berbat olacak, tıpkı GS maçı gibi.

Yönetime önerimdir; yap abicim biletleri 1.500 TL, 5 bin bilet satsan 7.5 milyon lira yapar, mis gibi kaynak. Bir de gelecek sene takımda kalacakları oynat, seneye de yatırım olur.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
02-05-2023, 00:10,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Nahid Başkan TRT'ye açıklamada bulunmuş

Kimse heveslenmesin bu takım bu ligde kalacak diyor.

Sizce böyle bir şey mümkün mü ?
Bana imkansız ötesi geliyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-05-2023, 00:15,
Kesinlikle katılmıyorum.
Başkan bir yönetici olarak tabiki böyle konuşacak.Düştük demeyecektir.Görünen ortada.Bu takım hiçbir şey veremez artık.Final maçında 30 şut atıp kaleciyi bir kez bile yere yatıramayan futbolcu topluluğu ne koyabilir ortaya ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-05-2023, 00:21,
(02-05-2023, 00:10)maicon_28 Wrote: Nahid Başkan TRT'ye açıklamada bulunmuş

Bizim yerimizde x bir takım 15 puan alır. 42 puanla ligde kalır. Biz yapamayız. Çok kötüyüz çok.
Reply
02-05-2023, 00:45,
(02-05-2023, 00:21)123456 Wrote:

Bizim yerimizde x bir takım 15 puan alır. 42 puanla ligde kalır. Biz yapamayız. Çok kötüyüz çok.

evet düzgün bir takım
winner bir takım

Fb maçı hariç (0 puan)
3 galibiyet
2 hükmen

ile 15 puan toplayabilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-05-2023, 00:48,

Aynı şeyi yazmaya geldim istanbul kasımpaşa ve ümraniyeyi yener +6 onlarda da var 12 eder ... bizim 13 puan alacak durumumuz var mı allah rızası için fener, trabzon, ümraniye, antalya hadi buyur ! +6 bizde de var hadi içerde antalyayı yendin, ümraniyeyi yendin dışarda, fenerden ve trabzondan puan alabilecekmisin ? istanbulspor sarallarda iken puan çok zor fenerden nasıl alacaksın .... Düştük sıkıntı yok .... kasımpaşa düşer hesabı yapanlar var çok zor abi çok zor ...

Sohbet odasında ali emre güzel şeyler anlatıyor ... Hakan keleş gerçeklerini anlatıyor...

Tazminat 2 milyon bu sene alacağı 4 milyon 3 senede 4 milyon + 6 milyon bu sene 9 milyon almış paralara bak ag...
Cafede h.karaahmetin kardeşi ve eski yönetimle sabahtan akşama kadar oturuyormuş....
Geçen hafta taraftara bu takımı alkışlayacaksınız lan çekiyormuş...
Takıma gelen oyuncular tek menajer üzerinden alınmış imalı sekilde anlattı... o da kardeşi imiş sanırım ....
u 19 da yeğenim var deyip yayına bağlanan biri kardeşi ile anlaşan (menajer olarak) herkesi takıma aldı benim yeğenim  ufuk bayraktar ile anlaştı diye almadı dedi istatistik olarak çok ta iyi topçu dedi.....
Valla hayırlı işler ....
Başkentten !
Reply
02-05-2023, 00:59,
Recep;
Hoca bi kaç hafta önce düşmenin kaldırıldığını söyledi, başkan, kendisi çok rahatlar ondan dolayı topçulardan memnunum filan demesi bundan dedi, hatta başkanın hoca ile sene sonuna kadar devam açıklaması filan düşme kesin kalktı vs hepsi salak değillerse küme düşmenin kalktığını kesin biliyorlar diyor olay değişik boyuta gitti ....
Başkentten !
Reply
02-05-2023, 01:23, (This post was last modified: 02-05-2023, 01:25 by sy200028.)
(02-05-2023, 00:59)turkuaz_0628 Wrote: Recep;
Hoca bi kaç hafta önce düşmenin kaldırıldığını söyledi, başkan, kendisi çok rahatlar ondan dolayı topçulardan memnunum filan demesi bundan dedi,  hatta başkanın hoca ile sene sonuna kadar devam açıklaması filan düşme kesin kalktı vs hepsi salak değillerse küme düşmenin kalktığını kesin biliyorlar diyor olay değişik boyuta gitti ....

Düşmenin  kalkacağını hiç zannetmiyom  bu saatten sonra hele Ümraniye ve Giresun için hiç kalkmaz. Lobi yok bişi yok, bu bilgiyi recepten alıyorsak hepden imkansız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
02-05-2023, 08:18,
Hatay Antep muhabbetleri kimilerine göre haksızlık kimilerine göre haklılık bu muhabbet dönerse belki kaldırılır
İşimiz nelere kaldi
Derelili çotanak
Reply
02-05-2023, 09:19,
özeti izledim . tribünü iyi ele almışız. ben bu kadar beklemiyordum sesi . gayet iyimiş .
maça gelirsek ilk devre önümüzde oynandı zaten gole kadar baskı golden sonra da baskı . eğer penaltı gol olsaydı maç farka giderdi . kaldı ki fatih tekke'de söylemiş giresun'un hakkıydı diye.
şu futbolu genele yayamıyoruz. yaysakta beceriksizliğimiz yüzünden 100 şutun 2si falan gol olur o derece .
hakem bence çok iyi değildi. ilk devre penaltıyı es geçti gözümüzün önünde oldu olay .
hadi el arkada tamam da el orada engellemeye yönelik bir hareketi de var onu göremiyorsan hakemliği bırak zaten . kırmızı karttan sonra takdir hakları psikolojik olarak direkt değişti hemen sonrasında bize yapılan faulu istanbulspora verdi ve sarı kart verdi .. çok ama çok saçma bir durumdu .
ferhat bu takımda en az 2 sene kalsın sonrasında kaleci antrenörü olsun öyle bir adam . aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. bir frikikte ta kaleden koştu kimin nerede duracağına karar verdi .bir dk boş kalmadı hep ileri çıkıp motive etti devre sonunda başında herkesin yanına tek tek gitti. onurcan'da keza öyleydi . bunlar tecrübe aktarımı sonuçta zamanla olacak .
ama anlamadığım tek nokta talha'yı neden alırsın hoca. bu kadar boş beleş bir transfer ve değişiklik görmedim bu rahmettullah küfür falan mı etti . adam her mevki yedekler anasını satıyım ama yok yani 2. forvet girse rahatsız etse o da yok merthan da küfür etmiş sanırsam .
şu maçı kaybettik üzülmem ama istanbul taraftarı kümeye çekti ya o içime oturdu işte. toplama taraftarlar geldi kümeye çekti . içim sızladı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" . bunun sorumlusu kim ise her tarafından çıksın. şu kadroya bizi mahkum bırakanlar hoca başkan ne skmse artık .
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)