STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
01-05-2023, 22:45,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Bu borçla düşersek üç sene içinde üçüncü ligdeyiz. Ya paralı biri gelip takıma sahip çıkacak doğdum doğalı öyle birini görmedim Muzaffer başkan dışında herkes kese doldurma derdinde sonumuz Mersin Eskişehir Ordu Balıkesir Diyarbakır Buca Manisa Bursa Elazıg Akhisar vs gibi olacak görünen köy kılavuz istemez koca şehirler bu işin altından kalkamazken bizim gibi küçük şehirler bu denizde boğulur 28 giresun yeni giresun diye amatörden başlarız  Ordu gibi. Biraz ağır oldu ama yavaş yavaş zevk alalım diye yazdım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
01-05-2023, 22:47,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Anlı şanlı taraftar gruplarına verildi biletler , İstanbul tribününe ezildiler.

Takımın en pahalı topçusu Bajic sahanın ortasına sıçtı.

Kurtarıcı Talha giriyor. Yahu en kötü Rahmetullah diye bir adam var. Talha ne ya. Kime para kazandırıyorsunuz.

Rakip stoper alıyor oyuna, at stoperini forvete. O da yok.

Kuwas futbolu bırakmış.

Bu eşekler ve bu eşekleri dolduranlarla buraya kadar.
Reply
01-05-2023, 23:00,
Bu sene ligde kalmamızin söyle önemi vardı gelecek seneki gelirler ile borcun en azından yarısını kapatirdik..dussekte kapanabilir borç olurdu 15 milyon Euro borç aslında superligte oynayan takım için çok afaki bir borç değil ama bizimki geliri olmayan kulüplerde maalesef iyi para..karaahmet mutluluktan uçuyorsun değil mi?? Giresunspor sayesinde zengin oldunuz..
Bile bile bu takımı düşürdüler
Derelili çotanak
Reply
01-05-2023, 23:03, (This post was last modified: 01-05-2023, 23:03 by maicon_28.)
(01-05-2023, 23:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu sene ligde kalmamızin söyle önemi vardı gelecek seneki gelirler ile borcun en azından yarısını kapatirdik..dussekte kapanabilir borç olurdu 15 milyon Euro borç aslında superligte oynayan takım için çok afaki bir borç değil ama bizimki geliri olmayan kulüplerde maalesef iyi para..karaahmet mutluluktan uçuyorsun değil mi?? Giresunspor sayesinde zengin oldunuz..

aynen ligde kalsak yeterdi,
gelecek sene 0 puanla küme düşsek bile 200 milyon TL gelirin hepsini futbolcu maaşları ve borca yatırırdık
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-05-2023, 23:07,
(01-05-2023, 23:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu sene ligde kalmamızin söyle önemi vardı gelecek seneki gelirler ile borcun en azından yarısını kapatirdik..dussekte kapanabilir borç olurdu 15 milyon Euro borç aslında superligte oynayan takım için çok afaki bir borç değil ama bizimki geliri olmayan kulüplerde maalesef iyi para..karaahmet mutluluktan uçuyorsun değil mi?? Giresunspor sayesinde zengin oldunuz..

Aynen katılıyorum şehrin yüzde 95 bir sene daha kalıp zevk yapalım borç kaç olursa olsun  derdinde yüzde beşlik kısım da hazır transfer yasağı varken borcu eritip öyle düşelim  en kötü 2. Lig görüp üst ligi zorlarız diye düşündük. Ama şu durumda transfer yasağı ve borç ikisi birden üstümüzde kaldı yani 1. Ligde de bu takım tutunamaz ikinci ligde Allah kerim ordan çıkmak deveye hendek atlatmak zaten. Ordanda ver elini 3. Lig transfer yasakları bitecek diye beklemeyelim bitene kadar 3. Ligdeyiz
Reply
01-05-2023, 23:11,
Tek umudum Nahit başkan dürüstse güveniyorum en azından şu anki mevcut futbolcuların ödemesini yapsın Ali Eren gibi borç ödemeden cebi doldurup çekip gitmesin, birde onlarla fifalık olmayalım yeni yasaklar puan silme cezası gelmesin  iyi kötü yolumuzu buluruz.
Reply
01-05-2023, 23:13,
(01-05-2023, 23:07)sy200028 Wrote:

Aynen katılıyorum şehrin yüzde 95 bir sene daha kalıp zevk yapalım borç kaç olursa olsun  derdinde yüzde beşlik kısım da hazır transfer yasağı varken borcu eritip öyle düşelim  en kötü 2. Lig görüp üst ligi zorlarız diye düşündük. Ama şu durumda transfer yasağı ve borç ikisi birden üstümüzde kaldı yani 1. Ligde de bu takım tutunamaz ikinci ligde Allah kerim ordan çıkmak deveye hendek atlatmak zaten. Ordanda ver elini 3. Lig transfer yasakları bitecek diye beklemeyelim bitene kadar 3. Ligdeyiz

En alışkın olduğumuz yer 
Gelsin Turhal Amasya pazar araklı deplasmanlari belki yeniden kullerimizden doğarız en azından passolig yok köylü Halk tekrar stada gelir
Derelili çotanak
Reply
01-05-2023, 23:15,
(01-05-2023, 22:29)Çotanax Wrote: Yönetimde profesyonellik mi varki oyunculardan bekliyorsunuz. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Geçmiş olsun.

Tüm mesajları okudum hemen hemende sana ayrıca bi ayar olduğumdan dikkatimi bi kat daha çekti bişe sorcam hangi yönetime dedin bu cümlende geçen karaahmet yönetimi mi ? yoksa nahid başkanı mı kastettin ?

Tüm yaşananlar rüya olsa gerek şu maçtan 1 puan dahi alsak nefessiz kalmasak olmazmıydı, fatih tekkenin bile trabzondan desteğe gelen herkese teşekkür ediyorum cümlesi o kadar canımı acıttı ki ? istanbulun bu maça kadar taraftar grubu dahi yokken kümeye çektiler boğazım düğümlendi, bu maça çok akılcı hazırlanmışlar bizim bi bk yiyemicemizi bildikleri için topu maçın başından sonuna kadar bize verdiler bizimkilerde sandıki inter gibi oynuyoruz, fatih tekkenin kişisel becerisi ....

Evet ismini dahi duymak istemediğim canım forvetimiz bilerek atmadığı penaltı ve 2 kez topa yine ruhsuz ruhsuz vuruşu ile çok dikkat çekti ! nedeni ne ola ki ? aklıma deli şeyler geliyor ama neyse yok ya o kadar da değil diyorum ! gününde değildi umarım bavulunu toplar gider dahi diyemiyoruz bu adamlara muhtacız muhtaç ! 

Allah tüm bunlara sebep olan malum şahsı kahru perişan eylesin.

Takım bu akşam çok net top oynadı gözükse de top mop oynamadı istanbul oynasa ağzımıza sçrdı ezesi rocası ethemisi ile canlı izleyen biri olarak kat be kat iyiler bizden oynamadan akılcı kazandılar biz 3 puana o kadar şartlı gittik ki bence 1 puan yeterdi...

Neyse düştük ... Yine kaldık biz bize eynesili seneye destekleyip 2 ye atalım yenisi olana kadar ordan devam ederiz ...

SEN AĞLAT SEVERİZ BİZ YİNE PANKARTI HAFTAYA MUAZZAM OLURDU LAKİN Bu topluluk onu anlayacak bir topluluk değil ....
Başkentten !
Reply
01-05-2023, 23:20,
(01-05-2023, 23:13)sokakbaşımeyhane Wrote:
(01-05-2023, 23:07)sy200028 Wrote:

En alışkın olduğumuz yer 
Gelsin Turhal Amasya pazar araklı deplasmanlari belki yeniden kullerimizden doğarız en azından passolig yok köylü Halk tekrar stada gelir
Vatan barışta zenginlerin savaşta fakirlerin toprağıdır. Bu sözden hareketle alt liglere indikçe gerçek Giresunlular ortaya çıkacak renklilerin sayısı ve sevgisi baskınlaşacak. Ne zaman şampiyonluk potasına gireriz herkes Giresunlu olur tekrardan.
Reply
01-05-2023, 23:33, (This post was last modified: 01-05-2023, 23:36 by mvsr.)
@Turkuaz_0628 renktaşın;
'Neyse düştük ... Yine kaldık biz bize.Eynesil'i seneye destekleyip 2 ye atalım.Yenisi olana kadar oradan devam ederiz ...' mesajına;

Bu mesajlar burada dursun.Katılıyorum.Bence olacak olanda bu zaten.Ha Giresun şehri bu sahipsizlikle bunu bile beceremez ama neyse.
Az sakinleyelim daha çok yazar, çizeriz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)