(01-05-2023, 22:29)Çotanax Wrote: Yönetimde profesyonellik mi varki oyunculardan bekliyorsunuz. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Geçmiş olsun.
Tüm mesajları okudum hemen hemende sana ayrıca bi ayar olduğumdan dikkatimi bi kat daha çekti bişe sorcam hangi yönetime dedin bu cümlende geçen karaahmet yönetimi mi ? yoksa nahid başkanı mı kastettin ?
Tüm yaşananlar rüya olsa gerek şu maçtan 1 puan dahi alsak nefessiz kalmasak olmazmıydı, fatih tekkenin bile trabzondan desteğe gelen herkese teşekkür ediyorum cümlesi o kadar canımı acıttı ki ? istanbulun bu maça kadar taraftar grubu dahi yokken kümeye çektiler boğazım düğümlendi, bu maça çok akılcı hazırlanmışlar bizim bi bk yiyemicemizi bildikleri için topu maçın başından sonuna kadar bize verdiler bizimkilerde sandıki inter gibi oynuyoruz, fatih tekkenin kişisel becerisi ....
Evet ismini dahi duymak istemediğim canım forvetimiz bilerek atmadığı penaltı ve 2 kez topa yine ruhsuz ruhsuz vuruşu ile çok dikkat çekti ! nedeni ne ola ki ? aklıma deli şeyler geliyor ama neyse yok ya o kadar da değil diyorum ! gününde değildi umarım bavulunu toplar gider dahi diyemiyoruz bu adamlara muhtacız muhtaç !
Allah tüm bunlara sebep olan malum şahsı kahru perişan eylesin.
Takım bu akşam çok net top oynadı gözükse de top mop oynamadı istanbul oynasa ağzımıza sçrdı ezesi rocası ethemisi ile canlı izleyen biri olarak kat be kat iyiler bizden oynamadan akılcı kazandılar biz 3 puana o kadar şartlı gittik ki bence 1 puan yeterdi...
Neyse düştük ... Yine kaldık biz bize eynesili seneye destekleyip 2 ye atalım yenisi olana kadar ordan devam ederiz ...
SEN AĞLAT SEVERİZ BİZ YİNE PANKARTI HAFTAYA MUAZZAM OLURDU LAKİN Bu topluluk onu anlayacak bir topluluk değil ....