mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
Ankaragücü hakettiği 3 puanı aldı.Kendi evlerinde böyle bir şansı kaçırmak olmazdı.İki takım içinde bir şeyler yazacak olursam iki takımda sepeleğin önde gideni.Sadece Giresunspor 1.lig veya 2.lig kadrosu ile kurulu o kadar.Bir hafta önce mağlup ettiğimiz Sivasspor çok daha iyi bir takımdı Ankaragücü’nden.Bizim ne yapacağımız önemliydi.Yapmadıkta hiçbir şey.
Golü bir şekilde bulup öne geçtik hiç sevinmedim.Dedim bunlar skoru korumaya geçer ve mutlaka golüde yerler.Ama yenilirizde demiyordum.Son dakikalarda yiyip berabere biter düşüncesindeydim.
Kalecimiz Ferhat oynadıkça performansını yukarı çekiyor.Ancak yaşı ve kalibresi belli.
Alper sana diyecek söz bulamıyorum.Defans çizgisini bozdun ofsayt olacak yerde golü yedirdin.
Faruk Can iki haftadır iyi diyorduk bu maçta aksadı.
Bajic, gereksiz.10 kişi çıksak maçlara daha iyi.Zaten 10 kişi oynatıyor takımı.
Kuwas, sanki yetenekleri varmışta yokmuş gibi yapıyor.Oyunu sıfır ısırma, isteme.
Hayrullah ve Görkem, ne üzerilerine çıkarlar nede aşağıya inerler.Hayrullah ve Görkem işte.
Serginho, şampiyon olduğumuz sezon ve geçen yılda dahil sağ kanatta yaptıkları hala gözümün önünde.Nerde o çalım atmalar, topu sağ çizgiye taşımalar.Nerde ? Parasını aldı, almadan öncede böyleydi saldı gitti.Oyun içerisinde bir şeyler ile dalaşıyor ama ne yaptığını oda bilmiyor.
Campuzano, iyiki var.Oda olmasa gözümüze bant çekelim öyle takip edelim maçları.
Hakan hoca kalıbının dışına hiç çıkmıyor.Denemiyor.Korkuyor.Hiç süre vermediğin Mert’i sahaya sürmek neyin çabası ? Son iki haftadır oyuna soktuğu futbolcular en azından mücadele etmeye, koşmaya, rakibi ısırmaya çalışıyordu.Nitekim Alanya maçında 1 puanı böyle kurtardın.Ama sen, Doğan Can ile değil Murat ile başlıyorsun oyuna.Rahmetullah’ı hiç denemiyorsun bile.Kadron çok dar ve kötü bunu biliyoruz.İyi olabileceğe de fırsat vermiyorsunki ! Faruk Can oyuncu değişiklikleri ile dahil olmasaydı bugün ilk 11 düşünülmeyecekti bile.
Camiada herkes formsuz.Futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı, şehri.Tek formda olan var başkanın kendisi.Ödeme yapıyor çünkü.
Henüz düşmedik.En büyük adayız.Şu birkaç haftalık periyotta yapılan ödemeler ile biraz olsun takımın önü açılmış oldu.Yangının ufak bir bölümüne su sıkıldı.En azından alt ligde rahat ederiz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
| 21-04-2023, 08:34 |
|
|