17-04-2023, 00:57,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
içerde oynayacağımız başakşehir trabzon ve antalya amaçsız olarak gelecekler. bi zahmet bunlardan istediğimiz skoru alalım. dışarda ümraniye de ozamana kadar düşmesi muhtemel. geriye kalıyor sadece 3 kritik maç. onlara da bjk maçındaki mücadele yeterde artar.
|
|
17-04-2023, 02:23,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
(16-04-2023, 15:02)kerasus Wrote: (16-04-2023, 10:13)sokakbaşımeyhane Wrote: Dün gece sahurda sohbet odası açılmış tesadüf dinledim biraz Recep ulu diyor ki yönetim sezon sonu kesinlikle istifa etmeli 3 ay ödemeleri yapamamis bu ligde düşmek çok zor onu başaracaklarmis bak bak ...geçen yönetim çok zor şartlarda bile ödemeleri yapıyormus falan filan çocuk kandiracak..ben de bu elemanı doğrucu bir eleman zannederdim megersem birilerinin maşası olmus sonra kapattım gitti daha fazla dayanamadım
Hiçbir mantığı olmayan çok alakasız eleştiriler. Geçen bahsettiğimde aynı konuydu işte. O zaman yok efendim böyle bir maça nasıl prim açıklanmaz vs. 3 maça birden prim açıkandı şimdi başka bahane. Ayrıca o akşam öncesinde duyuru yapmıştı akşam şu saatte önemli konular var gibisine. Oysa normalde o an açar denk gelen girerdi, ayrıca bir duyuru yapmaz planlı olmazdı. Belli ki bu iste kasıt var. Kaldı ki yüzde yüz haklı bir eleştiri dahi olsa böyle bir maç öncesi gündeme getirmenin hiç anlamı yok. Blacahmet tekrar düğmeye basmış anlaşılan. Sosyal medyadaki foncuları tekrar aktif göreve çağırmış, Murat Bayraktarda yine salamaya başladı. Bu maç kazanılrsa çok önemli bir eşik geçilmiş olacak çünkü. Ayrıca ben hocanın iyi niyetine ligde bırakmaya çalıştığına pek güvenemiyorum kaç maçtır. Tamam kadro leş falan ama o kadronun isteyince neler yapabileceğini daha önce birçok kez gördüğümüz gibi BJK maçında tekrar hatırladık. Özellikle Alper resmen takım içinde truva atı. Bu maçta hala kadroda olursa artniyet ararım artık, bizim gördüğümüzü hoca görmüyor olamaz.
inanılır gibi değil. Recep yine sohbet odası açmış ve başkana sallamakla meşgul bu galibiyetin üzerine hala.
|
|
17-04-2023, 03:29,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
Recepin şu forumda konuşulması bile abes bence, iki lafı bir araya zor getiren biri çok takılmaya gerek yok bence.
Dün Istanbulun kazanması bayağı ekstra oldu, bizden iyi kadrolar inşallah üstüne koymazlar.
Bizim bay haftalarına kadar 4 maçtan 4-6 arası birşey çıkarmamız lazım yoksa sıkıntı, son 3 hafta TS maçı bir şekil bağlanır, düşmüş Ümraniye son hafta içerde Antalya +9 yapılabilir burdan, şu 4 hafta çok önemli ama burdan mutlaka 4-6 arası birşey çıkarmak lazım.
|
|
17-04-2023, 09:41,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Bajic ve Sainz dışında takımda kötü kimse yoktu.Sainz'in yokluğuna aldırış etmiyorum bu yüzden.Kuwas en iyi maçını oynayabilecekken kaçağa bıraktı işini.İyiler arasındaydı.Arias'ın ise takımda abilik rolünü üstlenmesini beğendim.Kaptanlık yaptı resmen takıma.Herkesi çekti kenara, konuştu, dizginledi.Sainz'e kart sonrası bağırdı, çağırdı.
3 puan ilaç gibi geldi ancak maçın son 10-15 dakikalık bölümündeki oyun ile lig bitmez.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
17-04-2023, 11:01,
(This post was last modified: 17-04-2023, 11:01 by semiko.)
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
ben farukcanı çok beğendim o çıkışlar bindirmeler ortaya top çıkarmalar falan behiç gibiydi .
alper biraz kesik yesin bence.
görkem ilerde çok iş yapamıyor ya onu da artık yavaş yavaş geriye çekeriz gibime geliyor. ayağı temiz adam geride daha çok iş yapar.
sainz çocuk daha . bu kadar basit yaptığı hatalar hareketler falan daha çocuk anca seneye bir tık gelişir.
bajic oruçlu olabilir o da bitikleri oynadı sonlara doğru . sonlara doğru ileri kuwası atmak ne kadar doğru bilemedim. sergio'da çok iyi değildi. oralara daha önce önlem alınabilirdi.
görkem stoperde kendini ispatlamışken kadiri stopere çeker mi hoca bilmiyorum .
saha dışı olaylara gelirsek mide bulandırıcı olaylar oluyor. seçim sonrası akp'si gibi olacak bu iş .
bu nasıl boklamaktır ya . gazetecisi ayrı tribün lideri ayrı sorun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yerinde .
kendine dükkan açtı başkanı davet etti başkanda geldi ama yine de bu başkanı semiyor galiba mama meselesi .
gazetecisi çıkar değişik değişik konuşur . yolda görsen selam vermezsin ama işte şehirde gazeteci bunlar oluyor.
yok her ay 5inde yatan para bayadır yatmıyormuş ulan para mı ödendi takıma sanki.
para ödense bir sürü oyuncu neden gitsin fifa'ya
ben nahid başkanı ciddi biçimde destekliyorum . yaptıkları şuana kadar iyi . umarım daha da iyi yapar. inşallah ligde kalırız borcumuzu azda olsa temizleriz öyle düşeriz. seney 3-5 yemişiiz çok problem değil.
son olarak hakan hocaya geleceğim. hakan hoca'yı ben ciddi biçimde çok severdim ama başkan değiştikten sonra hal hareket tavırlarında bir tık değişiklik görüyorum.
takımı sabote edecek kadar değildir tabi de ne bileyim bana eski güveni veremiyor.
neyse hakkımızda hayırlısı olsun .
|
|
17-04-2023, 11:14,
(This post was last modified: 17-04-2023, 11:14 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Kendimi bildim bileli tribün gruplarından falan uzak dururum ahanda sebebi tam olarak bu işte. Aslolan Giresunspor'dur, gerisi teferruattır diyemez kimse. Yok Karaahmet, yok Bozbağ, yok Yamak hiçbiri babam değil. Gelgelelim bu kulübe hizmet edenin de başımın üstünde yeri vardır.
Maça gelecek olursak, beğenmedim oyunu. Sivas şanssızdı, o boş kaleye kaçırdıkları gol normalde olacak iş değil. Perez'in ben son haftalarda çok da iyi oynadığını düşünmüyordum ama sakatlanması kötü tabi inşallah sezonu kapatmaz. Kadir falan orayı tutabilir inşallah. Sergen'i yok yere harcadılar amg ya, yine sinirlendim.
Hakan Hoca'nın niyeti hakkındaki eleştirilere katılmıyorum. Hoca bu kulübe geldiği günden beri üst düzey bir hocalık yapmadı, bizi ve elindeki kadroyu idare etti sadece. Şu anda da aynısı oluyor. Kadro da istikrarsız anasını satayım Sergio bir maç var iki maç yok, Sainz gidip saçma sapan kart yiyor, Alper son zamanlarda iyi diyorduk adam geçen haftayı yaktı falan.
|
|
17-04-2023, 11:39,
(This post was last modified: 17-04-2023, 11:40 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Tribün çoluk çocuğa kalınca maalesef olanlar bu oluyor...
Ben olsam sainzin yerinde alperi deneyebilirim en azından savunma yonude var sainzda bu yok bu maç farugun önüne köy alperi bindirmeleri iyi alperin hem savunma hem hücum yönünden fayda saglayacaktir
Bu takım orta özürlü Hayrullahin kanat oynadığını gördü geçen seneler o yüzden bence denenebilir
Derelili çotanak
|
|
17-04-2023, 18:19,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Her tribün böyle nerde işsiz güçsüz mama peşinde.
|
|
17-04-2023, 18:20,
(This post was last modified: 17-04-2023, 18:20 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Sainzin cezalı olması iyi oldu. Kesik yemeyi hak ediyordu. Alternatifi görürüz en azından. Onun yerine kim oynarsa yırtar kendini 11 e atmak için. Ferhat, Onur sakatlanınca aldı kaleyi daha bırakmadı.
Ben Meijayi çok beğendim. Maç boyu ısırdı rakibi. Para, prim tıkır tıkır olursa olur bu işler.
Hakan Karaahmet istifa diyemeyenler pek şov yapmasın bence gerek yok.
|
|
17-04-2023, 20:18,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Bu sene iç sahada Konya, jimnastik kulübü, Ankaragücü, Ümraniye, gese ve Kayseri maclarina gittim. Aldığımız puan bir - eins - one... Yalnızca bir. Bir yani, 6 maçta 18 puan varken sadece bir puan alabildik benim gittiğim maçlarda.
Dün Sivas maçına gidebilirdim, gitmedim, hatta destek olup bilet mi alsam diye düşünüp bulaşmayayım dedim. İyi ki de gitmemişim...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|