13-04-2023, 11:36,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
Karaahmet mi kaçmış ?  lunapark işi ne oldu onların acaba karısı girdi çıktı filan, müdür başkası imiş ya !  allahım sen konuyu biliyorsun amin ....
Başkentten !
|
|
13-04-2023, 14:04,
(This post was last modified: 13-04-2023, 14:06 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
Facebook hatırlatma yapmis 9 sene önce İnegöl maçında turnikelrin açılmasını bekliyoruz maça 2 saat var..arkada büyük bir kuyruk...nereden nereye. 2 lig de böyle seyirci varken superligte nerdeyse köfte ekmek le stada adam çağırmaya çalışıyoruz..pasollig tamam bayağı vurdu taraftari ama bu kadar da değil...nasıl soğuttular bu kadar insanı yazıklar olsun
Derelili çotanak
|
|
14-04-2023, 08:33,
(This post was last modified: 14-04-2023, 08:37 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
O neydi öyle ya.Bir kaç maça sonradan girdiğimi bilirim.Kalabalık ayrı bir konu koordinasyonsuzluktan çekiyorduk bu eziyeti.
Passolig tam bir zırvalık.E bilet olmalı, sanal ortamdan girip tıkır tıkır işlemimi yapıp biletimi alabilmeliyim.Çağımız teknoloji çağı.Ama Passolig kartı olmayan maça giremez demek tam bir zırvalık.Herhangi bir ülkeye gidebilmek için oluşturulan pasaport sisteminin futbol versiyonu bu.İvedilikle kaldırılmasını, tarihin tozlu sayfalarında yerini almasını temenni ediyorum.İkinci bir konu stadyumun konumu.Ulaşımı çözülmemiş bir yere stadyum yapılırsa olacağı budur.Giresun'umuzun en büyük mahallelerinden olan Teyyaredüzü'ndeki insanlar çift dolmuş ile gelip gitmek zorunda maça.Olacak iş değil.Alanya maçına dolmuş ile gideyim dedim.Daha araç sokmayayım.Malum ramazan ayı.İftara yetişmek düşüncesindeyiz.Dönüşüde hastanede doktor arkadaşım var onunla yapacağım.Gidişim 50 dakika sürdü, dönüşüm 1 saat sürdü.Eve girdim direkt sofraya oturdum zaten.
En büyük neden de insanlar bu sahtekarlar yüzünden soğudu tabi.Yukarıda yazdıklarım yanında komik kalıyor.Ben yanına pas atamayan futbolcuyu izlemek istemem.Amatör amatör oynayan futbolcu topluluğunu izlemek istemem.Arma, forma aşkı sadece taraftara olduğu, yönetenlerin zerre şeyinde olmadığı bir topluluğun peşinden gitmek istemem.Detaylandırayım; FB başkanı Ali KOÇ taraftarlarına 'Fener Ol', forma satın alın dedi adamlar bırak formayı mağazadaki klimayı satın aldı katkım olsun diye.Gelinen noktada bugün istifaya davet edilen ve nefret edilen bir insan konumuna düştü.Aynı konu biraz olsun bizim içinde geçerli.Neden ? Bizlerde sezonun yeni formalarından tarihimizin en iyi satışını yaparak aldık, aldırdık.Store daha böyle satış yapabilir mi bilmiyorum.Haliyle hepimiz soruyoruz karşılığında bana ne verdin ? Nereye harcadın benim paramı ? Bu soğuma konusunu dallandırıp budaklandırmak basit.İşin özüne indiğimizde maalesef taraftar sayımızın azlığında kilit rol oynuyor.
Nedenler arasına sokabileceğim diğer konu ise gençlerimiz.Ne yazıkki 'Z' kuşağı diye adlandırılan nesil futbola ilgi duymuyor.Eskiden bizim 'Ağbi beni önüne alır mısın ?' diyerek girdiğimiz stadyumlar ve nesil artık tarih oldu.Gençleri futbola veya geniş anlamı ile spora çekmek bizi yönetenlerin işi.
Bu kadar kafa ütüledikten sonra esas konuya dönecek olursam Beşiktaş Jimnastik Kulübü maçında golümüzü atana kadarki bölümde oynadığımız futbolu oynayabilir ve 90 dakikaya yayarsak, hadi bıraktım 50-60 dakikaya yayarsak Sivas'ın hiç şansı yok.Ama bizim adımız Giresunspor.Gol yemek için her işi yaparız.Umarım Alper oynamaz.Nispeten genç olan futbolcularımız ile ilk 11 oluşturmalıyız düşüncesindeyim.Onlar daha dinamik, kolektif oynayabiliyorlar.Orta saha aktif kalıyor.Ne olur Hakan hocam macera arama !
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
14-04-2023, 11:35,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Bu maçtan bağımsız Ankaragücü tribünlerinin % 80 lik kısmına blok geldi, istanbulspor maçında ... Bu maçı alırsak ankaragücünden 1 puan hatta 3 bile koparabiliriz malum ciddi itici güç taraftar...
Başkentten !
|
|
14-04-2023, 16:24,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(13-04-2023, 14:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Facebook hatırlatma yapmis 9 sene önce İnegöl maçında turnikelrin açılmasını bekliyoruz maça 2 saat var..arkada büyük bir kuyruk...nereden nereye. 2 lig de böyle seyirci varken superligte nerdeyse köfte ekmek le stada adam çağırmaya çalışıyoruz..pasollig tamam bayağı vurdu taraftari ama bu kadar da değil...nasıl soğuttular bu kadar insanı yazıklar olsun
Yalnız maç saatinin de çok etkisi var. Maç çıkışı iftara yakın oluyor. Stadın uzaklığı ve kalabalık da insanları etkiliyor. Son iki maçımız da 4te. Kulübün maç saatini öne aldırması lazım bence.
|
|
14-04-2023, 22:52,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Önceki akşam yine twitter da sohbet odası açıldı ve Nahid başkana bol bol giydirildi anlamsız şekilde. Birileri tutuşuyor efsane başkanlarının düşürmeye çalıştığı takımı başkası gelip ligde bırakacak diye. Yeni bir efsane başkan doğmasından korkuyorlar, ki şu takımı bu şartlarda ligde bırakmak efsane iştir gerçektende. Ve ligde kalmayı başarırsakta çok umutluyum geleceğe dair önümüz açılır gibi.
|
|
15-04-2023, 00:56,
(This post was last modified: 15-04-2023, 01:00 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(14-04-2023, 22:52)kerasus Wrote: Önceki akşam yine twitter da sohbet odası açıldı ve Nahid başkana bol bol giydirildi anlamsız şekilde. Birileri tutuşuyor efsane başkanlarının düşürmeye çalıştığı takımı başkası gelip ligde bırakacak diye. Yeni bir efsane başkan doğmasından korkuyorlar, ki şu takımı bu şartlarda ligde bırakmak efsane iştir gerçektende. Ve ligde kalmayı başarırsakta çok umutluyum geleceğe dair önümüz açılır gibi.
Giydirilme sebebi neymiş çok merak ettim??Takım küme dussede Nahid başkanın 1 gram suçu olduğunu düşünmüyorum..ama kurtarirsa dediğin gibi efsane olacak
Derelili çotanak
|
|
15-04-2023, 00:59,
(This post was last modified: 15-04-2023, 01:00 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(14-04-2023, 11:35)turkuaz_0628 Wrote: Bu maçtan bağımsız Ankaragücü tribünlerinin % 80 lik kısmına blok geldi, istanbulspor maçında ... Bu maçı alırsak ankaragücünden 1 puan hatta 3 bile koparabiliriz malum ciddi itici güç taraftar...
Bu güzel haber işte...
Sivas maçını kazanırsak bu maça iyi taraftar gelebilir şahsen ben gideceğim bu arada Ankara da hatırı sayılır taraftarımız var İstanbul ve Giresun'dan gelenlerde olursa belkide yılın en sağlam deplasman tribününu yapabiliriz ama öncelik sivas macini kazanmaliyiz
Derelili çotanak
|
|
15-04-2023, 09:34,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
ya abi nahid başkan neler yapıyor öyle. bulancak'taki irili ufaklı tüm firmalara gitmeye çalışıyor 3-5 ne koparsa. ve kendi kovalıyor helal olsun abi ya .
böyle böyle kalkınacağız. çok güzel yollar bunlar.
ufak tefek sponsorluklar iş çözer.
çotanak yağ mutfaktaki yağı verir diğeri başka bişeyi. böyle böyle kalkınılır .
bizim firma sahibi ordu'lu olmasa bende peşine düşerdim
|
|
|