Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
06-04-2023, 23:08,
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Erolcan donecek bir de
Reply
06-04-2023, 23:53,
(06-04-2023, 17:01)kerasus Wrote:
(06-04-2023, 16:35)kral1234 Wrote: Jan piyerle de rapci gibi görüşüyorlarmış, ikna ederlerse seneye forma giyebilir

Pierre bizden sonra bir takımda oynadı diye biliyorum. Rapçi bizden sonra hiçbir transferi olmadığı için alabiliyoruz.

Casta davada bizim lehimize olursa tahta açılır.
Reply
07-04-2023, 06:22,
Tahta borcu 4.2 milyon euroydu galiba elinde nakit para yoksa topçulardan geçici borç yoktur kağıdı almak için topçuyla anlasmak şart Champness yoklukta her türlü oynar 700 bin küsür euro borç vardı anlaşırsan hem o tahtadan düsecek hemde 1 topçu fazlan olacak ki 50 100 bin euroya oynatırsın Pyerre in lisansı çıkartılamaz fakat anlaşırsak cas davasında tahtayı açma ihtimalimiz olabilir hemde biz bu parayı ödeyecez belli mecbur en kolay yol anlaşıp belki 100 200 bin euro az ödemek yanlış hatırlamıyorsam Pyerre Champness dosyaları zaten çok yer kaplıyor herhalde ikisi 1.5 milyon euro ediyor en azından bunları düşersek kalan kısmıda 2 milyon euro nakite topçular indirim yaparsa çözeriz Sankhareye borç var mı bilmiyorum ama kafa olarak top oynama amacı yok sanmiyorum o açıklamalardan sonra geleceğini Doukara devre arası Gençlerbirliğine gitmisti keşke onlada anlaşsaydik Mustafa çeviğin attığı twit dizesinde 400 küsür bin euro onada borç var hemde şu yoklukta iş görürdü. Hoca konusundada hoca formsuz bencede bazı oyunculara gereğinden sabretti ama şöyle bir gerçek var sen hocanı yapmaması gereken işlerle uğraştirirsan saha icine odaklanamaz eski başkan döneminden kalma bir yorgunluk var hocada o dönem takımdan topçu kaybetmemek için çok uğraştı büyük ihtimalle. Hocayı istifaya çağirmayi doğru bulmuyorum bizim gibi ödemede problem olan yarım dönem daha tahtası kapalı kulube kimse gelmez anca 65+ hocalar onlarda fayda sağlamaz bu kadroyla iş yapacak tek adam bu eski başkan dönemi twitterda ses odasında başkana laf ettirmeyenler şimdi hocaya saldırıyor bu takım bu haldeyse suçlu eski yönetim 2 ay önce problen yoktu başkan değişince mi hocada problem oldu hocanın eksiği hatası çok ama 3 senede ne kadar rahat ortamda çalıştı hala şampiyonluk primi alamayanlar var deniyor kulupte sevabıyla günahıyla büyük iş başardı hoca bu işide ondan iyi yapacak birisi yokken arkasında durmak lazım
Reply
07-04-2023, 14:15,
(07-04-2023, 06:22)Giresun28 Wrote: Hoca konusundada hoca formsuz bencede bazı oyunculara gereğinden sabretti ama şöyle bir gerçek var sen hocanı yapmaması gereken işlerle uğraştirirsan saha icine odaklanamaz eski başkan döneminden kalma bir yorgunluk var hocada o dönem takımdan topçu kaybetmemek için çok uğraştı büyük ihtimalle. Hocayı istifaya çağirmayi doğru bulmuyorum bizim gibi ödemede problem olan yarım dönem daha tahtası kapalı kulube kimse gelmez anca 65+ hocalar onlarda fayda sağlamaz bu kadroyla iş yapacak tek adam bu eski başkan dönemi twitterda ses odasında başkana laf ettirmeyenler şimdi hocaya saldırıyor bu takım bu haldeyse suçlu eski yönetim 2 ay önce problen yoktu başkan değişince mi hocada problem oldu hocanın eksiği hatası çok ama 3 senede ne kadar rahat ortamda çalıştı hala şampiyonluk primi alamayanlar var deniyor kulupte sevabıyla günahıyla büyük iş başardı hoca bu işide ondan iyi yapacak birisi yokken arkasında durmak lazım

Mesajın buraya kadar ki kısmına aynen katılıyorum. Ama hoca herzaman kendini Blackahmete siper etti. Hatta devre arası transfer dönemi öncesi bir akşam sohbet odasında transfer sorulduğunda resmen YALAN SÖYLEDİ. pierre davasında itiraz henüz sonuçlanmadığını yani sadece tahta kapalı olduğunu ödeme yaparsak transfer yapacağımızı söyledi. ama tranfer dönemi geldi baktık ki, yasak var. Blackahmet zamanında transfer dönemlerinde bile devamlı yok bütçe yok kısıtlı imkanlar falan, sanırsın klübün muhasebecisi. başkan değişti, kadro darlığından falan bahsetmeye başladı. Hayırdır hoca? Ayrıca oyuncu kazanmaya çalışmadı hiçbir zaman, elindeki kısıtlı kadroyu en iyi şekilde kullanmaya da çalışmadı. Yetmez gibi elinde Sergen gibi direk 11 e koyup oynatabileceğin adam varken sırf Blcakahmet istemiyor diye harcadın ve bu klübe ihanet ettin. Nezaman sorulsa sakat diye geçiştirildi. Ama birde baktık sakat adam başka takıma transfer oldu. Geçen sene Champness da yine hocanın inadı çıkmaza soktu işi.
Reply
07-04-2023, 22:45,
Erolcan bugün çok güzel bir gol atmış umarım seneye kendini bulmuş bir şekilde geri döner
Reply
08-04-2023, 08:23,
Zaten Erolcan şuan bu kadroda niye yok anlayamıyorum.
Niye kiraladın yani bu adamı ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
08-04-2023, 10:16,
Bodrumda eski oyuncumuz samet var eleman bu sene coştu
Reply
08-04-2023, 10:23,
Eski yönetici serfsizinin biri hesaplara bloke koydurmus primlerin yatmasını engellemis bu eski yönetim tam bir hırsız yuvası tam bir giresunspor dusmaniymis bunu daha iyi anladık
Derelili çotanak
Reply
08-04-2023, 18:09,
bu istanbulspordan puan almayı geçtim fark yeriz Big Grin
Reply
08-04-2023, 20:32,
Bizim için bjk maçı 1 puan bile efsane olur
Asıl maç sivas ve agucu maçı... ikisinden alacağımız puanlar bizi ligde tutabilir..İnşallah agucu maçında tribünde yerimizi alacağız Bodrumdan geleceğim...hele de Sivas macini alırsak Ankara'da iyi bir taraftar olacaktir
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)