06-04-2023, 12:53,
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Agucu düşmez kadrosu bence iyi biz Sivas Ümraniye kasimpasa İstanbul dörtlüsünu kovaliyacagiz
Derelili çotanak
|
|
06-04-2023, 13:24,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(06-04-2023, 09:39)semiko Wrote: şimdiden idmana çıkan sezon başı yapan adam her türlü iş yapar ki bileklerine hakim adam bizi idare eder bu yoklukta.
bu arada bizim bu düşme olaylarında direkt rakiplerimizden ankaragücü çift maç yapacak kupada .
bu bizim için çok avantaj bence
hatay antep maçları eklenince ankaragücü biz 30 istanbul 28 ümraniye 26 oluyor.
gerisi artık puan almada . ankaragücü istanbul ümraniye 3lüsünden en aşağı 5 puan almamız gerek . gerisi sıkıntı
Edit:ankaragücü 28 imiş. benim kafa başka yere gitti. bu 4 lü arasında en fazla maçı ankaragücü oynayacak . 12 maç yapacak 10 u lig 2 si kupa. ankaragücü deplasmanında 3 puan alırsak değme keyfimze
Şuan kim gelse hiç yoktan iyidir. Hiçbişey yapmasa rotasyon yapacak adam olur kenarda. Ki Hakan hocanın babasını mı öldürdü bilmiyorum hocanın ne sıkıntısı varsa inat etti geçen sene oynatmamak için.
Ankaragücünün fazla maç yapmasınında bize avantaj sağlayacağını sanmıyorum. haftada 2 maç yapmanın dezavantaj olduğu konusu bizim tembel Türk futbolcularının uydurduğu bir hurefeden ibarettir. Bunun onlarca yüzlerce örneği vardır. Sağlam bir kondisyonerin varsa aslanlar gibi maçını oynar yoluna bakarsın. Hatta aksine tur ilerledikçe para kazanmaları beni endişelendiriyor asıl. Hem kasayı dolduruyorlar hem büyük takımları eledikçe ekstra moral motivasyon kazanıyorlar.
Bir de Sivas'ı saymamışsın ama haftaya yenersek 3 puan kalıyor onlarla da. Hatay ve G.antep maçları da tamam. Bizim o maçları ekleyince 3 puan önlerine geçiyoruz. Gerçi Sivası düşmeye yazmaya elimde gitmiyor ama adamlar hala düşme hattındalar. Bir umut hesaba katacağız yinede.
|
|
06-04-2023, 15:15,
(This post was last modified: 06-04-2023, 15:17 by semiko.)
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(06-04-2023, 13:24)kerasus Wrote: (06-04-2023, 09:39)semiko Wrote: şimdiden idmana çıkan sezon başı yapan adam her türlü iş yapar ki bileklerine hakim adam bizi idare eder bu yoklukta.
bu arada bizim bu düşme olaylarında direkt rakiplerimizden ankaragücü çift maç yapacak kupada .
bu bizim için çok avantaj bence
hatay antep maçları eklenince ankaragücü biz 30 istanbul 28 ümraniye 26 oluyor.
gerisi artık puan almada . ankaragücü istanbul ümraniye 3lüsünden en aşağı 5 puan almamız gerek . gerisi sıkıntı
Edit:ankaragücü 28 imiş. benim kafa başka yere gitti. bu 4 lü arasında en fazla maçı ankaragücü oynayacak . 12 maç yapacak 10 u lig 2 si kupa. ankaragücü deplasmanında 3 puan alırsak değme keyfimze
Şuan kim gelse hiç yoktan iyidir. Hiçbişey yapmasa rotasyon yapacak adam olur kenarda. Ki Hakan hocanın babasını mı öldürdü bilmiyorum hocanın ne sıkıntısı varsa inat etti geçen sene oynatmamak için.
Ankaragücünün fazla maç yapmasınında bize avantaj sağlayacağını sanmıyorum. haftada 2 maç yapmanın dezavantaj olduğu konusu bizim tembel Türk futbolcularının uydurduğu bir hurefeden ibarettir. Bunun onlarca yüzlerce örneği vardır. Sağlam bir kondisyonerin varsa aslanlar gibi maçını oynar yoluna bakarsın. Hatta aksine tur ilerledikçe para kazanmaları beni endişelendiriyor asıl. Hem kasayı dolduruyorlar hem büyük takımları eledikçe ekstra moral motivasyon kazanıyorlar.
Bir de Sivas'ı saymamışsın ama haftaya yenersek 3 puan kalıyor onlarla da. Hatay ve G.antep maçları da tamam. Bizim o maçları ekleyince 3 puan önlerine geçiyoruz. Gerçi Sivası düşmeye yazmaya elimde gitmiyor ama adamlar hala düşme hattındalar. Bir umut hesaba katacağız yinede.
ankaragücünde tolunay durumu da var ne yapacağı belirsiz. bu haftaki istanbul maçı onların belirleyici durumu olacaktır. beraberlik tamamıyla bize yarar . ben ankaragücünün bu savaşta çokta üstün olduğunu düşünmüyorum. sivası atlamışız onlarda bomba bu arada onlarında kupa maçı olacak .
anadolu takımları kupa maçı oynadığı zaman ligde sıkıntı çekebiliyor o kadar rotasyonu olmuyor vs . ben bunu avantaj olarak görüyorum .
|
|
06-04-2023, 15:51,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(06-04-2023, 15:15)semiko Wrote: ankaragücünde tolunay durumu da var ne yapacağı belirsiz. bu haftaki istanbul maçı onların belirleyici durumu olacaktır. beraberlik tamamıyla bize yarar . ben ankaragücünün bu savaşta çokta üstün olduğunu düşünmüyorum. sivası atlamışız onlarda bomba bu arada onlarında kupa maçı olacak .
anadolu takımları kupa maçı oynadığı zaman ligde sıkıntı çekebiliyor o kadar rotasyonu olmuyor vs . ben bunu avantaj olarak görüyorum .
Ankaragücü zaten Ömer Erdoğanı yollayıp Tolunay çekmesi resmen attan inip eşeğe binmek gibi bişey. Çok saçma bişey yaptılar. Ankaragücü deplasmanına puan durumunda önde gidersek beraberliği kurtarırız diye düşünüyorum. Böylece saha avantajı kalmayacak. Yani İstanbulu yenemezlerse cidden tehlike çanları daha şiddetli çalmaya başlar. Ben sadece hafta içi maç oynamaları normal şartlarda dezavantaj yazmaz demek istedim. Bunu avantaja da çevirebilirler, beter şekilde dezavantaj da yaşayabilirler o ayrı tabi.
|
|
06-04-2023, 16:35,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Jan piyerle de rapci gibi görüşüyorlarmış, ikna ederlerse seneye forma giyebilir
|
|
06-04-2023, 16:40,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Çeşke o haberleri yaptırmasaydı Younousse Sankharé ilede anlaşabilirdik o da hiçbir takımla anlaşmadı şu an her futbolcuya ihtiyacımız var
|
|
06-04-2023, 17:01,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(06-04-2023, 16:35)kral1234 Wrote: Jan piyerle de rapci gibi görüşüyorlarmış, ikna ederlerse seneye forma giyebilir
Pierre bizden sonra bir takımda oynadı diye biliyorum. Rapçi bizden sonra hiçbir transferi olmadığı için alabiliyoruz.
|
|
06-04-2023, 21:47,
(This post was last modified: 06-04-2023, 21:49 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Sankarede donebilirmiszor ihtimal adam kactiydi şahsen bu yoklukta dönmesini isterim kariyer olarak bize gelen en iyi adamlardandi psg vs ama oynayamamisti ben yinede dönmesini isterim boşa para vereceğimize kadromuzda dursun..Nahid yamak ile önceki soyguncu arasındaki fark bu Giresunsporun kuruşunu hesap ediyor yalandan ağlamıyor Çözüm üretmeye çalışıyor
Derelili çotanak
|
|
06-04-2023, 22:48,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Sankhare antrenmanda Serginho'yu dövdü la
onu getirmezler
zaten çok kötüydü. Hadi kötü olmasını geçtim, çok gamsızdı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-04-2023, 22:52,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Kimi geri getireceklerse getirsinler bu kıtlıkta razıyım (sankhare hariç  )
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|