Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
31-03-2023, 19:37,
Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Giresunspor - C.Alanyaspor

02.04.2023
Pazar 16.00

Geçen sezon bu zamanlarda açtığım maç baslikları ile iyi bir puan serisi yakalamistık.İnsallah yine uğurlu gelirde galip gelerek  kötü geçen bir sezonun ardından ligde kalmayı başarırız.
Genç Çotanaklar

Reply
01-04-2023, 12:08,
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Ligde kalsak ne olur bu saatten sonra 2 dönem transfer yasağı 1 eli kulağında averaj takımı olmaktansa düşelim daha iyi bizi bu duruma düşürenler alkış yerine hesap sormadıktan sonra boş işler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
01-04-2023, 20:05,
(01-04-2023, 12:08)heyulaanil28 Wrote: Ligde kalsak ne olur bu saatten sonra 2 dönem transfer yasağı 1 eli kulağında averaj takımı olmaktansa düşelim daha iyi bizi bu duruma düşürenler alkış yerine hesap sormadıktan sonra boş işler.

Çok fark var arada. Bu sebe kalirsak seneye gelecek paralarla borcu aşağı çekeriz. Para da harcamayacağız fazla. Belli de olmaz bir sekilde yasak kaldirilir belki.
Reply
01-04-2023, 20:56,
(01-04-2023, 12:08)heyulaanil28 Wrote: Ligde kalsak ne olur bu saatten sonra 2 dönem transfer yasağı 1 eli kulağında averaj takımı olmaktansa düşelim daha iyi bizi bu duruma düşürenler alkış yerine hesap sormadıktan sonra boş işler.

Kalırsak çok farkeder. Maliyetli oyunculardan çıkılıp hatta cüzide olsa satış geliri elde edilip borçlara yamanabilir. Yayın geliri vs gelecek çünkü. Ya da takım korunur azami ölçüde, 15-20 puan ile devreye atarsa kendini kurtarabilir durumu.

Düşersek zaten pek bir yerde durmayız, patır patır gider takım.
Reply
01-04-2023, 23:26,
Kesinlikle çok fark eder. Seneye rekor averajla düşsek bile dibi görmemek adına bir umut olabilir.
Reply
01-04-2023, 23:41,
Blackahmet ve yalama tayfası zaten bu sene düşmemiz için dua ediyor. Yeterki bakın büyük efsane başkan bıraktı takım küme düştü deme mutluluğuna erişebilsinler. Onlara inat bile kalalım ligde. Kaldı ki seneye transfer yapamayacağımız için borç baya sağlam şekilde azalır. Yukarıda denildiği gibi devreye kadar 15 puan bile bizi idare eder. Devre arası bilinçli transferler bizi yine ligde tutar. 

Birde iktidar değişirse düşecek ve hatta tarihe karışacak takım sayısı çok fazla. Konya ve Kayseri ilk akla gelenler. Keza koskaca şehir takımı yiyip yerine iktidarın takımını getirdikleri Gaziantep FK gibi.. Kasımpaşa gibi. Tarih olmaz belki ama yandaş iş adamının para aklama merkezi olan Ads ne yapacak mesela? Biz ise iktidar tarafından hep köstek gördüğümüz için daha da güçleniriz.
Reply
02-04-2023, 00:59,
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status...QKtpQ&s=08

Şu adamı verip vitaminsiz savicevic ve ancak bulancak ihsaniyesporda oynayabilecek kapasitedeki talhayı almak bence müthiş bir vizyonsuzluk. Ben blackahmete nedim türkmen diyordum ama nedim türkmen en azından hector cuper, barral, dalmat, ayila yusuf gibi adamları getirdi. Denedi tutmadı. Bizimki futbol dünyasında adı sanı duyulmamış adamlarla batırdı mk.
Reply
02-04-2023, 09:41,
(01-04-2023, 20:56)123456 Wrote: Kalırsak çok farkeder. Maliyetli oyunculardan çıkılıp hatta cüzide olsa satış geliri elde edilip borçlara yamanabilir. Yayın geliri vs gelecek çünkü. Ya da takım korunur azami ölçüde, 15-20 puan ile devreye atarsa kendini kurtarabilir durumu.

Düşersek zaten pek bir yerde durmayız, patır patır gider takım.

Satış geliri edeceğimiz oyuncu Perez var onunda sözleşmesi bitiyor dediğiniz yöntemi Kayseri yaptı ama adamlar ceza geleceğini bildiği için sağlam transferler yaptı kadroyu şişirdiler bizde öyle durum yok Pyrerre olayında adamlar itiraz sürecinde cezaya itiraz bile etmemişler ortada plan yok öyle bir rezil yönetim varmış yayından para falan gelmez çoğu sözleşmelerini fesh etti hoş gelse ne olur Baldenin ödenmeyen paraları falan kapanır şu durumda averaj takımı olacağımıza düşelim daha iyi Black Ahmet gelecek divanda madalya verip şakşakçılık yapmaya devam etsin divan ve sözde yalaka basın.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-04-2023, 12:01,
Çok kitik maç alanyayı nasıl yeneriz bilmiyorum ama inşallah yeneriz, Ankaragücü bırakın istanbul - ümraniye düşmezse ben düşerim diyor ! krizi fırsata çevirmek lazım yönetim taraftar arasında ciddi kriz var gerisi gelir ! trabzonda amaçsız kaldı tmm hemen yatarlar değilde rotasyon olur bişe olur umut fakirin ekmeği Smile
Başkentten !
Reply
02-04-2023, 14:02,
3 puandan gerisi yalan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)