DG Sivasspor - B. Giresunspor
18-10-2022, 23:22,
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor
twitter sohbet odasına 15 dk sonra katılabileceğini söylemiş başkan. müsait olanlar girsin.
Reply
19-10-2022, 00:36,
@kerasus ne dedi kanka başkan
özetleyecek var mı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-10-2022, 00:40, (This post was last modified: 19-10-2022, 00:41 by sokakbaşımeyhane.)
Ferhat Karademir gavara yapıyor
Amasya maçında genclerden birşey cikabilirmis vay be keriz avcılarına bak..umudumuz Amasya maçında!!!!!!!
Sergio çok önemliymiş,,,diyemiyor ki g.tumuz de don yok başka alternatifimiz yok
Derelili çotanak
Reply
19-10-2022, 00:43, (This post was last modified: 19-10-2022, 00:43 by sokakbaşımeyhane.)
1milyon Euro' verecigimiz forvet yok
Yani biz de para yok diyor..ne b.k yemeye ordasiniz yigenim
Derelili çotanak
Reply
19-10-2022, 00:49, (This post was last modified: 19-10-2022, 00:55 by maicon_28.)
ben yeni açtım

yakaladığım komik şeyler

1- Taraftarı memnun edecek forvet 1 milyon euro, bütçe belli o yüzden almadık diyor
(yani ucuz da olsa 1 tane forvet niye almadık, en azından bütçemiz buna yetti denirdi diyen taraftarı geçiştirdi)

2- Faruk Genç 1 milyon tl'ye mal oldu çok ucuz dedi. Taraftarda oynatmayacaksa hiç almasaydık o da kasa da kalırdı dedi. Yani bence de almasak olurdu ama aldık dedi Big Grin

3- Faustin Senghor yerine de yine ucuz yollu bir forvet alsak daha iyi değil  miydi dendi.. Ona da Senghor çok ucuz adam yıllık 150 bin euro ödüyoruz dedi

edit : En bombası, umarım transfere ihtiyaç duyulmaz. Bu takım gayet iyi dedi Big Grin
Reply
19-10-2022, 00:57,
Transfer yasağı yok diyor
Asıl bomba takım iyi ikinci yarı umarım transfer yapmayız
Bitik oğlu bitikler
Derelili çotanak
Reply
19-10-2022, 00:58,
(19-10-2022, 00:49)maicon_28 Wrote: ben yeni açtım

yakaladığım komik şeyler

1- Taraftarı memnun edecek forvet 1 milyon euro, bütçe belli o yüzden almadık diyor
(yani ucuz da olsa 1 tane forvet niye almadık, en azından bütçemiz buna yetti denirdi diyen taraftarı geçiştirdi)

2- Faruk Genç 1 milyon tl'ye mal oldu çok ucuz dedi. Taraftarda oynatmayacaksa hiç almasaydık o da kasa da kalırdı dedi. Yani bence de almasak olurdu ama aldık dedi Big Grin

3- Faustin Senghor yerine de yine ucuz yollu bir forvet alsak daha iyi değil  miydi dendi.. Ona da Senghor çok ucuz adam yıllık 150 bin euro ödüyoruz dedi

edit : En bombası, umarım transfere ihtiyaç duyulmaz. Bu takım gayet iyi dedi Big Grin

Aynen kardeşim gece gece gulme krizine soktu beni
Reply
19-10-2022, 01:02, (This post was last modified: 19-10-2022, 01:02 by sokakbaşımeyhane.)
Yetenekli topçu alacak gücümüz yok diyor
Kendi oyuncularımızı yetenekli yapacağız diyor
Amatördeki yoneticierin konusmyacağı açıklamalar böyle bir rezalet yok
Derelili çotanak
Reply
19-10-2022, 01:07,
(19-10-2022, 00:43)sokakbaşımeyhane Wrote: 1milyon Euro' verecigimiz  forvet yok

abi bu takımı sen yönetsen şimdiki yönetimden farkı olur mu Big Grin

sen de cebinden para vermezsin; lig gelirlerini, sponsor gelirlerini, iddaa gelirlerini kullanarak en kötü bu yönetim kadar yönetirsin Big Grin Cepten para vermeyeceksen, kaynak para bulamayacaksan ne diye buradalar.. Bunlar bildiğin CEO gibi yönetiyor kulübü

*edit: savicevic 220 bin euro alıyormuş, çok ucuz ve fiyatına göre iyi dedi Big Grin
murat cem 4 milyon tl alıyormuş.
arias 450 bin euro alıyormuş. Çok kötü, Sergen cebinden çıkartır Arias'ı
Reply
19-10-2022, 01:11,
(19-10-2022, 01:07)maicon_28 Wrote:
(19-10-2022, 00:43)sokakbaşımeyhane Wrote: 1milyon Euro' verecigimiz  forvet yok

abi bu takımı sen yönetsen şimdiki yönetimden farkı olur mu Big Grin

sen de cebinden para vermezsin; lig gelirlerini, sponsor gelirlerini, iddaa gelirlerini kullanarak en kötü bu yönetim kadar yönetirsin Big Grin Cepten para vermeyeceksen, kaynak para bulamayacaksan ne diye buradalar.. Bunlar bildiğin CEO gibi yönetiyor kulübü

*edit: savicevic 220 bin euro alıyormuş, çok ucuz ve fiyatına göre iyi dedi Big Grin
murat cem 4 milyon tl alıyormuş.
arias 450 bin euro alıyormuş. Çok kötü, Sergen cebinden çıkartır Arias'ı

Tam bir kukla
Kendi topcularinin aldığı parayı yarım yamalak söylüyor
Mustafa yatabare 1.600 milyon Euro alıyor diye tak diye söyledi 5 dakika sonra 5 milyon TL ye oynadığı teyit edildi o dakikadan sonra kapattım..hayatımın 15 dakikasını çaldı..haydi iyi geceler kardesim
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)