2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(25-08-2022, 03:49)mvsr Wrote: Traore'nin satışı Giresunspor'un yapmış olduğu en yüksek bedelli oyuncu satışıymış.Yönetim propaganda malzemesi yapar bu olayı Smile

'Artık futbolcu pazarlayan bir Giresunspor var'

Aynen fırsat doğru yine. Algının dibine vururlar artık. Zaten şeffaflığın olmadığı, başarısız olunan konuların üstüste geldiği yönetimler sadece algı yaparak kitleleri tutmaya çalışırlar. Ki bizde zaten algıya çok müsait bir kitle de var. Umut ve Traore gibi fiyasko transfer süreçlerini başarı diye yutturduğun bir kitleye ne kitlersen kitle. 

Oyuncu pazarlamak demek elindeki en değerli oyunculardan birini yok pahasına elden çıkarmak değildir. Mesela İleri ki yıllarda Doğan Can'ı 4-5 milyona okutursun, işte futbolcu pazarlamak budur. Ucuz fiyata genç yaşında getirip yetiştirip yüksek fiyata satıp, ordan aldığın paranın çok daha azıyla en az onun kadar kaliteli biri ile yerini doldurman gerek. Zaten bundan önce benim hatırladığım yada şuanlık aklıma gelen 2 defa oldu oyuncu pazarlama şansımız. Anton Alex ve Vedat Muriqi. Anton malesef Olgun Pekerin gazabına uğradı. O geldikten sonra kendi şirketinden olmayanları harcadı gitti(bence). Vedat ise Bozbağ denen vizyonsuz yüzünden yine bedavaya gitti.

edit.. Bu arada algı demişken, Maicon_28 çok güzel bir tespit yapmıştı geçenlerde. Yönetim nezaman başı sıkışsa belli başlı hesaplar aracılığıyla ortaya birkaç dedikodu atıp taraftarın gazını alıp oyalardı. 2 haftaya yakındır hiç ses seda yokken Traore olayındaki tepkilerden sonra dün bir anda birkaç tane dedikodu birden çıktı ortaya. Ama yönetim tarafından açıklanan bişey yok. En az 5-6 transfer yapacaktık güya, henüz hiç transfer yokken üzerine Traore'de gitti ve şimdi 3 transfer lafı geçiyor  Smile
(This post was last modified: 25-08-2022, 10:24 by kerasus.)
25-08-2022, 10:04
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(25-08-2022, 10:04)kerasus Wrote:
(25-08-2022, 03:49)mvsr Wrote: Traore'nin satışı Giresunspor'un yapmış olduğu en yüksek bedelli oyuncu satışıymış.Yönetim propaganda malzemesi yapar bu olayı Smile

'Artık futbolcu pazarlayan bir Giresunspor var'

Aynen fırsat doğru yine. Algının dibine vururlar artık. Zaten şeffaflığın olmadığı, başarısız olunan konuların üstüste geldiği yönetimler sadece algı yaparak kitleleri tutmaya çalışırlar. Ki bizde zaten algıya çok müsait bir kitle de var. Umut ve Traore gibi fiyasko transfer süreçlerini başarı diye yutturduğun bir kitleye ne kitlersen kitle. 

Oyuncu pazarlamak demek elindeki en değerli oyunculardan birini yok pahasına elden çıkarmak değildir. Mesela İleri ki yıllarda Doğan Can'ı 4-5 milyona okutursun, işte futbolcu pazarlamak budur. Ucuz fiyata genç yaşında getirip yetiştirip yüksek fiyata satıp, ordan aldığın paranın çok daha azıyla en az onun kadar kaliteli biri ile yerini doldurman gerek. Zaten bundan önce benim hatırladığım yada şuanlık aklıma gelen 2 defa oldu oyuncu pazarlama şansımız. Anton Alex ve Vedat Muriqi. Anton malesef Olgun Pekerin gazabına uğradı. O geldikten sonra kendi şirketinden olmayanları harcadı gitti(bence). Vedat ise Bozbağ denen vizyonsuz yüzünden yine bedavaya gitti.

edit.. Bu arada algı demişken, Maicon_28 çok güzel bir tespit yapmıştı geçenlerde. Yönetim nezaman başı sıkışsa belli başlı hesaplar aracılığıyla ortaya birkaç dedikodu atıp taraftarın gazını alıp oyalardı. 2 haftaya yakındır hiç ses seda yokken Traore olayındaki tepkilerden sonra dün bir anda birkaç tane dedikodu birden çıktı ortaya. Ama yönetim tarafından açıklanan bişey yok. En az 5-6 transfer yapacaktık güya, henüz hiç transfer yokken üzerine Traore'de gitti ve şimdi 3 transfer lafı geçiyor  Smile

aynen kanka
3-4 hafta oluyor sanırım o tespiti yapalı

tam taraftar kazan kaldırmaya başlamıştı, sosyal medyada taraftar agresif seviyeye geldi, artık taşma seviyesine gelince; birkaç hesap bir anda 4 kişiyle anlaştık haberi yaptı (işte Diouf'un falan olduğu 4 kişilik ekip). Taraftar biraz duruldu, sular sakinleşince transferlerin bir çoğu balon çıktı. Bence planlı yapılıyor 

Ortada fol yok yumurta yok ama ara gaz veriliyor

zaman zaman yapılacak bu. Şimdide 3 te 2 yaptığımız için sular duruldu, biraz taraftar agresif olunca hemen piyasaya saldılar transfer haberlerini

edit: Keza dediğin gibi en az 5 transfer deniyordu. Traore gidince bu rakam 6'ya çıkması lazım. Hadi 6 olmasın, bari sabit kalsın 5 olsun diyeceğim.
Ama naptılar onu da 3 adet transfere çevirdiler..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 25-08-2022, 10:33 by maicon_28.)
25-08-2022, 10:32
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
'' Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Hasan Bulut'un yerine Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini sürdüren İsmail Çalgan'ın atanacağı öğrenildi. Aslen Kocaeli Gölcük'lü olan Çalgan'ın 10 gün içerisinde yeni görevine başlaması bekleniyor. '' Kaynak Medya 28

Bugün gördüğüm sevindiğim mesaj Smile kaleler yıkılıyor bazılarının, atılan twiti diğer vekil sabri öztürk beğenmiş demekki beklenen bilinen bi havadis, peşine bi tesis gelirmi beee Smile
Başkentten !
(This post was last modified: 25-08-2022, 12:17 by turkuaz_0628.)
25-08-2022, 12:16
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
@Maicon_28;

Yeterince gaza geldiysek, Şimdi sıra dün gündeme gelen isimlerin teker teker olumsuz sonuçlanmasına geldi. İlk olarak Recep Niyaz ile başlıyoruz. Alt ligi istemeyen oyuncu alt ligden Eyüpspor ile anlaşmış. Önceki sayfada belirtmiştim,  Bizimle birlikte Çemüşgezekspor dahi ilgilense artık bize olumlu dönme ihtimali yok demektir. konu Eyüpspor gibi paralı olmasıymış, İstanbul takımı olmasıymış alakası yok. Batman Petrolspor bile olsa öncelik herzaman o takımındır. Hiç boşuna kendimizi avutmayalım yok efendim Giresun'a gelmek istemiyorlarmış İstanbulu seçiyorlar falan diye. Transfer görüşmesi biraz ciddiyet ister. Mesela maaşlarını ödemediğin ve buna rağmen senin takımın için mücadelesinden vazgeçmeyen, senin takımın için yüreğini ortaya koyan adama zaten eninde sonunda züke züke ödeyeceğin maaşı sanki lütfediyormuş gibi "yeni sözleşme imzala öyle ödeyelim" şeklinde absürt şartlar sunarsan ilk tercih olamazsın. Giresun şehri değil Paris bile olsan tercih edilmezsin.
25-08-2022, 15:05
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
(25-08-2022, 15:05)kerasus Wrote: @Maicon_28;

Yeterince gaza geldiysek, Şimdi sıra dün gündeme gelen isimlerin teker teker olumsuz sonuçlanmasına geldi. İlk olarak Recep Niyaz ile başlıyoruz. Alt ligi istemeyen oyuncu alt ligden Eyüpspor ile anlaşmış. Önceki sayfada belirtmiştim,  Bizimle birlikte Çemüşgezekspor dahi ilgilense artık bize olumlu dönme ihtimali yok demektir. konu Eyüpspor gibi paralı olmasıymış, İstanbul takımı olmasıymış alakası yok. Batman Petrolspor bile olsa öncelik herzaman o takımındır. Hiç boşuna kendimizi avutmayalım yok efendim Giresun'a gelmek istemiyorlarmış İstanbulu seçiyorlar falan diye. Transfer görüşmesi biraz ciddiyet ister. Mesela maaşlarını ödemediğin ve buna rağmen senin takımın için mücadelesinden vazgeçmeyen, senin takımın için yüreğini ortaya koyan adama zaten eninde sonunda züke züke ödeyeceğin maaşı sanki lütfediyormuş gibi "yeni sözleşme imzala öyle ödeyelim" şeklinde absürt şartlar sunarsan ilk tercih olamazsın. Giresun şehri değil Paris bile olsan tercih edilmezsin.

+ ikinci olarak Salim Manav'ın haberine göre ,birkaç gün önce Hakan hocanın resmi transfer teklifinde bulunduk dediği, Ömer Bayram'da Eyüpspor ile anlaşma sağlamış.
(This post was last modified: 25-08-2022, 17:04 by ensonüye.)
25-08-2022, 16:31
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Yapacakları işi s.keyim bunların, mk çapsızları
25-08-2022, 18:33
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
(25-08-2022, 18:33)genoa28 Wrote: Yapacakları işi s.keyim bunların, mk çapsızları

Öyle deme yalamaları çok bunların.Yolda geçen ite teklif yapsalar it kabul etmez aç kalırım diye
Genç Çotanaklar

25-08-2022, 19:04
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Ömer Bayram için sevindim İstanbul gece hayatından mahrum kalmamış oldu kendi adımıza da gerçekten üzülüyorum son fırsat transferleri fiyatlar düşecek diye diye oyuncu kalmadı şu kadroyu da hakan keleş ligte bıraksın Atatürk meydanına heykeli dikilmeli kesinlikle..
25-08-2022, 19:45
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
(25-08-2022, 19:45)cotanak88 Wrote: Ömer Bayram için sevindim İstanbul gece hayatından mahrum kalmamış oldu kendi adımıza da gerçekten üzülüyorum son fırsat transferleri fiyatlar düşecek diye diye oyuncu kalmadı şu kadroyu da hakan keleş ligte bıraksın Atatürk meydanına heykeli dikilmeli kesinlikle..
+ 1/0
25-08-2022, 20:41
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Kendilerine gazeteci diyen bir kesim, Hamidou'nun gittiği haberine Abdourazack Traore'nin fotoğrafını koymuş. 1 gündür de öyle duruyor, düzelten yok.
25-08-2022, 23:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)