2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Dünkü Traore satışını ilk söyleyen sayfa takımın baş harfi B olan ve sansasyon yaratabilecek bir oyuncu geleceğini söylemiş şimdi de.
(This post was last modified: 21-08-2022, 23:42 by ensonüye.)
21-08-2022, 23:39
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu satış elden kaçırmadan üçe beşe bakmadan verelim kar kardır mantığı en kötü 1 milyona verilebilecek oyuncu o da en kötü, şuan takımda diri kalan oyuncuların başında geliyor he yerine adam gibi birini alacaksak eyvallah ! ki ben galiibiyetten sonra yönetimin o işi sallayacağını düşünüyorum.
Şu takıma 3 ya da 4 transfer 2 si direk oynayacak kapasiteli (orta saha oyun kurucu ve forvet ) olmak kaydıyla çok rahat ligi bitiririz ama yok olurmu biz eziyete alışkınız Allah bize bi Hakan Keleş şansı verdi dur bakalım o ne zamana kadar kalacak !
Başkentten !
21-08-2022, 23:44
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(21-08-2022, 23:39)ensonüye Wrote: Dünkü Traore satışını ilk söyleyen sayfa takımın baş harfi B olan ve sansasyon yaratabilecek bir oyuncu geleceğini söylemiş şimdi de.

Keita Balde ile görüşüldü belli bir noktayada gelinmişti ama bir İstanbul takımı devreye girmiş.

Traore olayına gelince kimse istemezken biz aldık beklentinin üstünde işler yaptı hal böyleyken bu adamlarla uzun sözleşme yapacaksın genç adam bunlar aynı şekil lige çıktığında Serginho, Onurcan ve Sergen ile 5 yıllık sözleşme yapacaktın şimdi devre arası bir takımla sözleşme yapar arkasından bakarsın.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
21-08-2022, 23:54
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(21-08-2022, 23:39)ensonüye Wrote: Dünkü Traore satışını ilk söyleyen sayfa takımın baş harfi B olan ve sansasyon yaratabilecek bir oyuncu geleceğini söylemiş şimdi de.

Tam bunu yazmaya girmiştim siteye. Hatta tam kelimesi kelimesine yazacaklarımı yazmışsın  Tongue Traore haberinden sonra o sayfaya güvenim sonsuz. Çokta ihtiyaç vardı güzel bir habere.
21-08-2022, 23:54
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
Traorenin geçen sezon düzenli ödeme alıp almadığını bilmiyoruz. Bknz: perez için ferhat bey hadi maaşını ödeme bak ne oluyor minvalinde birşey söylemişti. Demek ki o tutumda olan oyunculara ödemeleri yapıldı düzenli olarak.Ama bende o tarz bir sorun yaşasa bile takımı sahiplendiğini düşünüyorum. Bize gelirken çok düz bir oyuncuydu ama geçen sezon hocanın oyunuyla evrildi. Oyunun iki tarafında da yer almaya başladı. Ben kesinlikle sorun çıkartacağını vs düşünmüyorum. Üstte ki mesajımda da yazmıştım "öyle biri değil gördüğüm kadarıyla" diye. Ama bu konuştuklarımızın tamamı ihtimali olan şeyler. Bknz: bjk abubakar örneği; adamı 2 kere hayata döndürdü bjk ama o şampiyonluk yolunda bıraktı kaçtı sakatlanırım vs diye sonra gitti arabistandan sözleşmeyi kaptı. Traore tabi ki kaçıp gitmiyor yada yangın yapmıyor bırakın gideyim diye ama gidip bana daha iyi bir teklif var 3 sene sözleşme veriyorlar geleceğim için gitmek istiyorum müsade edin derse bu adama ne diyeceğiz? Partizan neden bu ödemeyi yapıyor kısmı oyuncu boşa çıkarsa her alternatife gidebilir konumda olacak. O rekabete girmek istemiyorlar diye düşünüyorum. Zaten büyük bir meblağ değil, bonservis verdiği için imza parası vs ödemeyecek vb bir sürü sebep bulabiliriz. Bizim açımızdan en önemli mesele çok hızlı şekilde yerini doldurmak ve o oyuncudan verim almak.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
22-08-2022, 00:23
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
@pangal:

Aslında aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum. Yani Traore'nin yok ben gidicem de gidicem diye sorun yaratacak biri olmadığı konusunda mesela. (Dolayısıyla oyuncu istedi demek işin bahanesi oluyor). Yeri dolmadan böyle kilit bir oyuncuyu yollamanın yanlış olduğu konusunda da, fiyatın değerinin çok altında kaldığı konusunda da aynı fikirdeyiz. Ama ayrıldığımız konu sizde yönetime olan güven mi desem sempatiniz mi daha ağır basıyor ve belli varsayımlar üzerinden bir savunma mekanizması oluşturuyorsunuz. Oysa varsayım üzerinden gitmek hiçbir bilgimizin olmadığı durumlarda olabilir. Örneğin oyunculara ödeme konusunda sıkıntı yaşandığı şeklinde elimizde net bilgi var, ki önceki mesajında sen bile bu bilgiyi kullanmıştın. Şimdi ise aynı konu üzerinden varsayım yürütüyorsun duruma göre. Ayrıca Partizan'ın neden şimdi ödeme yaptığı konusunda birçok sebep(varsayım) buluyorsun ama nedense oyuncuya ihtiyacı olmasını tamamen es geçiyorsun, çok ilginç bir durum valla. Senden beklenmeyecek kadar da bence mantık dışı yorumlar. Oysa ki ilk cümlede belirttiğim gibi aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum konunun özünde. Öyleyse hata yaptığında birlikte eleştirelim, doğru yaptığında ise birlikte alkışlayalım. Olması gereken bu değil mi sence de?
22-08-2022, 11:58
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Sözleşmesinde son seneye girmişken az da olsa bu meblağa satmak iyi. Böyle kilit bir oyuncunun sözleşmesinde son seneye giriyor olması ise rezalet.
(This post was last modified: 22-08-2022, 14:34 by ArmanınPeşinde.)
22-08-2022, 14:33
Mandaklı Offline
Senior Member

Bence traftarlar olarak Giresunspor yönetimini eleştireceğimiz en önemli husus, bizleri zerre kadar iplemeyip, kulüple ilgili gelişmelerde (transferler dahil) kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissetmemeleridir. Ancak, seyirciye ihtiyaç duyduklarında çıkıp; bilet alın, forma alın, maddi yardımda bulunan tarzında beyanlarda bulunuyorlar. Bu kadar insan sinekten yağ çıkarırcasına, sabahtan akşama kadar bir haber alabilirmiyiz diye internette geziyor. Şeffaflaşmadan bahsediliyor, fakat kimlerle ilgileniyoruz, kimlerle devam edilmeyecek, hangi futbolcuya ne kadar ödeme yapıldı, hangi futbolcudan ne kadar gelir elde edildi...vb. konularda taraftara kesinlikle bilgi verilmiyor.
22-08-2022, 15:07
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Store'da az canlanma olunca hemen şark kurnazlığı yapıp 360 liralık formaları 400 yapmışlar.
22-08-2022, 17:40
semiko Offline
Posting Freak

(22-08-2022, 17:40)kral1234 Wrote: Store'da az canlanma olunca hemen şark kurnazlığı yapıp 360 liralık formaları 400 yapmışlar.

hocam o 360 lık forma 2 çeşitti.
onlarda zaten çıktıktan 1 ay sonra diğerleriyle aynı seviyeye geldi. sürümden kazanırım diye düşürdü bence takım. 
çünkü biraz daha az diye 4 tane forma almıştım.
22-08-2022, 17:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)