Mandaklı
Senior Member

Threads: 0
|
|
| 04-08-2022, 23:17 |
|
Mandaklı
Senior Member

Threads: 0
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
|
|
| 05-08-2022, 11:41 |
|
bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-08-2022, 12:44)maicon_28 Wrote: anladım ben sadece sebebini merak ettim
Ana sebep taraftarda/şehirde heyecan olmaması diyorsunuz
ne bileyim tam ritm tutturduk Beşiktaş maçında 15 bin kişi geldi derken, tekrar o seviyelerden buralara düşmek garip geldi
Muhtemelen maç gününe kadar biraz daha artar, başka sebep var mı diye merak ettim..
Aga Beşiktaş maçında bir heves, bir heyecan vardı. Takımın ligde kalması için 1-3 puan çok önemliydi o maçta. Bir de öyle veya böyle kendini kanıtlamış bir takım vardı Chiquinhosu, Umut Nayiri vs. Rize'yi Göztepe'yi yenmiştik önemli galibiyetler almıştık, insanlar takımın ligde kalacağına inanıyordu. Kaldı ki o zaman bile çok yoruldu herkes. Burada hepimiz antrenman fotosunda oyuncu arıyorduk, eskaza Chiquinho bir fotofa görünmese herkes panik oluyordu.
Şu an ise 3 ay geçmesine rağmen ala ala Savicevic'i alan takım gözüyle bakıyor insanlar. Yaşanılan rezillikler malum. O kadar isim geçti. Flavio tamam dendi mesela, adam gelmedi. Diouf, Diarra tamam açıklanacak dendi açıklanmadılar. Gençliğe yatırım yapıyoruz dediler gelen adam gitti vs. 1-2 ay önce il gençlik spor müdürlüğü stada el koydu, maçlar Ordu'da oynanacak diye bir şeyler deniyordu. E taraftarın da hevesini, şevkini kursağında bıraktılar iyice. Benim de şahsen pazar gün ki maç için içimde zerre heyecan uyanmıyor. Maç saati gelince dayanamam yine izlerim orası ayrı, ama kesinlikle geçen senenin ilk maçını beklediğim gibi beklemiyorum bu maçı.
|
|
| 05-08-2022, 13:07 |
|
|