2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(28-06-2022, 00:20)turkuaz_0628 Wrote: aziz behich alanya yolunda diye bi haber okudum bi kaç gün önce ... Bu arada diadora store ürün sokmaya başladı on numara havlu  koydu yalnız fiyatı bizim Memlekete biraz tuzlu gelebilir, lakin formalar ads başkanı bir videoda Giresunspor bile  600  satacakmış öyle duydum diye garip bi ropörtajı var istanbul 1000 diyor...

forma mı 600, 1000 tl?
28-06-2022, 09:27
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
vizyonsuzlukta 1 numarayız..hiç bir zaman bırakmayız..Geçen seneden ders almıştık güya...hiç bir transfer yok...bu arada tahta açık mı onu da bilen yok...Papaz her zaman pilav yemez...burası süperlig..3.lig kafasıyla adamı şamaroğlanına çeviririler..Şöyle bir laf vardır G.tüyle inatlaşan altına s.carmış. diye..yapamayacaksan paran yoksa güle güle kardeşim biz senin egolarını şahsi çıkarlarını bekleyecek hazmedecek durumda değiliz..Bırakalım Ahmet Ağaoğlu yönetsin kulübü nasıl olsa ondan gelecek topçuya dua ediyoruz...Geçen seneki maaş sorunu daha gündeme düşmedi asıl orada patlayacak..Şahsen ben topçu olsam ümraniye mi giresun mu dersem araştırır bakarım Giresun topçusuna maaş ödememiş kiralıklarına dahi ödeyememiş neden bizi tercih etsin..??? O yüzden 2.lig 3.lige saldırı devam eder...
Derelili çotanak
28-06-2022, 09:45
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(28-06-2022, 09:45)sokakbaşımeyhane Wrote: vizyonsuzlukta 1 numarayız..hiç bir zaman bırakmayız..Geçen seneden ders almıştık güya...hiç bir transfer yok...bu arada tahta açık mı onu da bilen yok...Papaz her zaman pilav yemez...burası süperlig..3.lig kafasıyla adamı şamaroğlanına çeviririler..Şöyle bir laf vardır G.tüyle inatlaşan altına s.carmış. diye..yapamayacaksan paran yoksa güle güle kardeşim biz senin egolarını şahsi çıkarlarını bekleyecek hazmedecek durumda değiliz..Bırakalım Ahmet Ağaoğlu yönetsin kulübü nasıl olsa ondan gelecek topçuya dua ediyoruz...Geçen seneki maaş sorunu daha gündeme düşmedi asıl orada patlayacak..Şahsen ben topçu olsam ümraniye mi giresun mu dersem araştırır bakarım Giresun topçusuna maaş ödememiş kiralıklarına dahi ödeyememiş neden bizi tercih etsin..??? O yüzden 2.lig 3.lige saldırı devam eder...

zaten ümraniye giresun ikilemine düşen oyuncu bizi hiç seçmez Big Grin
28-06-2022, 12:43
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(28-06-2022, 12:43)semiko Wrote:
(28-06-2022, 09:45)sokakbaşımeyhane Wrote: vizyonsuzlukta 1 numarayız..hiç bir zaman bırakmayız..Geçen seneden ders almıştık güya...hiç bir transfer yok...bu arada tahta açık mı onu da bilen yok...Papaz her zaman pilav yemez...burası süperlig..3.lig kafasıyla adamı şamaroğlanına çeviririler..Şöyle bir laf vardır G.tüyle inatlaşan altına s.carmış. diye..yapamayacaksan paran yoksa güle güle kardeşim biz senin egolarını şahsi çıkarlarını bekleyecek hazmedecek durumda değiliz..Bırakalım Ahmet Ağaoğlu yönetsin kulübü nasıl olsa ondan gelecek topçuya dua ediyoruz...Geçen seneki maaş sorunu daha gündeme düşmedi asıl orada patlayacak..Şahsen ben topçu olsam ümraniye mi giresun mu dersem araştırır bakarım Giresun topçusuna maaş ödememiş kiralıklarına dahi ödeyememiş neden bizi tercih etsin..??? O yüzden 2.lig 3.lige saldırı devam eder...

zaten ümraniye giresun ikilemine düşen oyuncu bizi hiç seçmez Big Grin
Herhangi bir oyuncu için; örneğin, "Giresunspor ve Xspor" takımlarının gündeminde diye haber görünce o iş olmadı diyorum direkmen. Futbolcunun tercihini geçtimde sunulan şartlar açısında da kimse ile rekabet edecek durumda değiliz.
28-06-2022, 14:32
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Murat cem resmileşti hayırlı olsun.
28-06-2022, 14:47
semiko Offline
Posting Freak

o değilde ismi geçen oyunculara bakıyorum biz ne zaman direkt katkı yapacak olan kişileri alacağız . yahu bu isimleri alt ligde alsan yine mızmızlanırdık. en azından bir kaç direkt oyuncuyu patlatmamız lazımdı. şuan kale sol bek stoper orta alan kanat . direkt olarak oyuncu almamız gereken yerler.
varol taşar ismine bakıyorum gerek Fm'den gerek transfermarkt ten hiç bana birşey vaad etmiyor. adam geçen sene oynadığı 31 maçın 1232 dk sında görev almış . ortalama 40 dk yapar. baya baya üzücü kaldı ki takımıda küme düştü .
(This post was last modified: 28-06-2022, 15:29 by semiko.)
28-06-2022, 15:24
kty28 Offline
Senior Member

Eğer aldığımız oyuncular Çekdar Orhan gibi oynamaz veya Emre Taşdemir gibi negatif oynarsa ben de eleştiren tarafa geçeceğim.
Yok eğer gelen her oyuncu ortalama 3 senelik bir planlama ile geliyor ve orta vadede satış yapılabilecek veya ilk 11 olarak bakılacak pozisyondalarsa kabul ediyorum. Sergen "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"incioğlu, Hayrullah Bilazer de PTT 1.lig seviyesinde lige başladılar ancak sonunda gerçek bir rotasyon oyuncusuna dönüştüler.
Biten sezonun son maçı Hatayspor karşısında elimizde bu oyuncular bile yoktu sonuç olarak.

Konu dışı ; Flavio'nun kaybını telafi etmemiz bana muhtemel gelmiyor. Allah yardımcımız olsun.
28-06-2022, 15:43
semiko Offline
Posting Freak

tamamda gelen murat kiralık. gelmesi beklenen varol kiralık. geleceğe yatırım şuan pek gözükmüyor. murat bonservis ile gelseydi okeydim ama kiralık olması iyi değil bence. varola da hiç sıcak bakmıyorum maalesef.
flavio ya 600 bin euro vermeyip gidip sankhareye 1 milyon verirsen o zaman laf söylerler tabi.

öngörü güzel birşey ama bile bile lades akıl karı değil .

hadi perezi 3 e sattın diyelim 54 milyon tl yapar.
bizim şuan bütçemiz 100-120 milyon.
perezin yerine stoper koyabilecek miyiz
(This post was last modified: 28-06-2022, 15:47 by semiko.)
28-06-2022, 15:45
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Basın sözcümüz çok komik bir insan yahu, değişik açıklamalar yaptı ne anltattı içi dolu bilen beri gelsin, kombine açıkladık 60 tane sattık dedi arkasından şu talihsiz cümleleri paylaştı ki ts yarım saatte bitirmeye yakın sattı dedi Smile kıyası muazzamdı ! 4 tane alt ligden adam almışssın kafa adamların kiralıktı gittti yerleri boş bi tane sükseli transferin yok söz taraftarın diyorsun insan karadenizde taraftarın başarı ve içi dolu isimlere geldiğini o kadar sene yöneticilik yapıp öğrenemediysen vallahi helal olsun...
Velhasıl flavio 600 bin euro çok alamayız deniliyorsa kimse 1-2 milyonluk orijinal bir transfer beklemesin, eyüp yaptığı transferler ile bizden iyi mk yerinde. ! hee şu ağlamayı bırakın artık ağlıyorsanız şartlar ve ortam bu bıraksaydınız yönetimi neden aldınız demezlermi adama ? daha korkudan yorumları açamıyorsunuz !
Başkentten !
28-06-2022, 19:06
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
şu Flavio'yu şu parayla takımda tutamayan adamlar s.ktirsin gitsin
28-06-2022, 19:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)