2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ali Eren döneminden, Bozbağ döneminden yoldan geçen futbolcuya imza attırıp para ödüyoruz dönemi devam edecek gibi duruyor. Şu ana kadar bir futbolcunun dahi parasının doğru düzgün ödendiğini düşünmüyorum hatıra gönüle hocanın çabaları ile ayyuka çıkmadı ama bu kriz patlarsa enkazı amatörde paklarız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
18-06-2022, 00:06
sy200028 Offline
Posting Freak

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Flavio'ya üç aylık maaşı ödemedik güya kar ettik.. İmza at alacağını ödeyelim. Mahalle bakkalı degil ki burası yaz ay başında alırsın diyeceğiz.. Bu tek  örnek degil ki devre arası ve ikinci yarı ayrılan her futbolcu alacak yüzünden ayrıldı. Biz hangi futbolcuya alacağını tam ödedik acaba? Siz futbolcu olsanız hakkınızı alamadığınız veya paranızı alamayacağınızı bildiğiniz bir kulube  mi yoksa her ay düzenli alacağınızın, maaşınızın yattığı kulube mi imza atarsınız referans da önemli arkadaş.... Ben yine geçen yıl tutan taktikle devam edeceğimizi düşünüyorum  Trabzon, Gs beğenmediği kiralık futbolculardan torbadan ne çıkarsa şansımızı deneyeceğiz gibi.   Geçen yıl tuttu bu yılda inşallah tutar. Şimdiye kadar transfer politikası olan takım üç beş futbolcuya imza attırırdı çoktan... Gelin ata binmiş ya nasip demiş bizim işde buna benziyor
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 18-06-2022, 00:34 by sy200028.)
18-06-2022, 00:30
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Kaleci antrenörü ilker avcıbayın, ismail güney ve de harun hoca ile bireysel gelişim antremanı yapan 3.kalecimize seninle görüşeceğiz tarzında söylemleri olduğu bi yerel siteden geçti, arayıp aferim iyi yapıyorsun kendini salma diyeceğine tehdit edercesine kelamlar eden (doğruluğu kesin değil) ilker avcıbay hemen yollanmalı ! Başkan ve yönetimi ise bu olayda cörütü gönderirlerse filan sıçtılarda sıvarlar ! transferde bahsi geçen isimler alt liglerden isimler tamam içlerinde kapasitesi lige yetebilecekler var ama biz en az 7-8 esaslı tabiri caizse dşşklı futbolcu almalıyız bu arada tahtaya 20 milyon yatırmak lazımmış görelim yönetimi pamuk eller cebe ağlamadan sızlamadan !!!
Başkentten !
(This post was last modified: 18-06-2022, 01:10 by turkuaz_0628.)
18-06-2022, 01:09
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
İlker kimde Giresunlu çocuğu tehdit ediyor, çocuk gitmiş antreman yapıyor. Hakan Keleş'in Antalya'da takım arkadaşı olmasından başka ne vasfı varmışta kaleci antrenörü olmuş zaten..
18-06-2022, 11:19
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Bu takımın borçlarından kurtulup, transfer yapabilmesi için yalaşık 20 Milyon Dolar paraya ihtiyacı var gibi görünüyor. Sayın yöneticiler;
1. Cebinizde paranız yok ki kasa kolaylığı yapasınız.
2. Yeterli vizyona sahip değilsiniz ki bu cirolarda ki bir yapıyı idare edebilesiniz.
3. Egolarınız öyle tavan yapmış ki ortak akıla başvurarak yeni çözümler bulasınız.
4. Sosyal ilişkileriniz o kadar zayıf ki bu şehrin dinamiklerini harekete geçirebilesiniz.
Arkadaşlar bu kadar eksiğinize rağmen, bu kulübü yönetme ısrarınız neden? Kulübü büyük bir krize götürdüğünüzün farkında değil misiniz?
18-06-2022, 12:21
Pangal Offline
Senior Member

163 milyon güncel borç varmış. 60 geçen yıldan oyunculara + 40 sgk + 43 kur farkı + 17 yöneticilere + 3 ıvır zıvır. Söylenene göre perez,sergio,traore 5-7 milyon € beklenti var. Minimum rakamı tlye çevirsek 90 milyon tl yapıyor yönetimin güvencesi bu heralde. Siyaseten sorunlar olmasaydı sgk felanda silinirdi. Zaten kimsenin ödediği yok vergi borcunu. Bu şekilde bir girdiyle hayli düze atardık kendimizi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
18-06-2022, 14:15
kerasus Offline
Posting Freak

(18-06-2022, 14:15)Pangal Wrote: 163 milyon güncel borç varmış. 60 geçen yıldan oyunculara + 40 sgk + 43 kur farkı + 17 yöneticilere + 3 ıvır zıvır. Söylenene göre perez,sergio,traore 5-7 milyon € beklenti var. Minimum rakamı tlye çevirsek 90 milyon tl yapıyor yönetimin güvencesi bu heralde. Siyaseten sorunlar olmasaydı sgk felanda silinirdi. Zaten kimsenin ödediği yok vergi borcunu. Bu şekilde bir girdiyle hayli düze atardık kendimizi.

Hocam mesajım tamamı; belkiler, beklentiler, Halamın bıyığı olsaydılar şeklinde. Oysa tek bir gerçek cümle var, o da borçlar. O borçların nasıl ödeneceğine dair tek bir gerçek plan olmadığı halde yine de her mesajında tozpembe olman çok ilginç doğrusu. Oysa senden üstte yazan arkadaşın cümlelerinde bir tane olsun yanlış abartı, haksızlık yapıyor diyeceğin cümle var mı? Ki bu cümleler zaten senin her mesajında vurguladığın siyasi sorunların sebebini de açıklıyor. Son kongre de tekrar aday olurken de zaten var olan olumsuzlukları bugün hala "o olmasaydı bu olmasaydı" diye bahane sunmak mantıklı mı sence? Yönetim tüm bu sorunlara göğüs gerecek planını yapmış olmalı değilmi yeniden başkanlığa soyunduğuna göre? Yaptıysa eğer birazda o planlardan bahsetseniz bizim haberimiz yok çünkü. Ha yok hiçbir planı yok ve ille de ben başkan olucam diye ısrar ediorsa sizinde bir Giresunspor taraftarı olarak eleştirmeniz gerekmez mi artık? 5-7 milyon beklenti dediğin şey takımın iskeletini bozuyor zaten ve aynı iskeleti 10 milyon versen yine kuramayacak kadar vizyonsuz bir yönetim var başımızda. 

(18-06-2022, 12:21)Mandaklı Wrote: 1. Cebinizde paranız yok ki kasa kolaylığı yapasınız.
2. Yeterli vizyona sahip değilsiniz ki bu cirolarda ki bir yapıyı idare edebilesiniz.
3. Egolarınız öyle tavan yapmış ki ortak akıla başvurarak yeni çözümler bulasınız.
4. Sosyal ilişkileriniz o kadar zayıf ki bu şehrin dinamiklerini harekete geçirebilesiniz.
Arkadaşlar bu kadar eksiğinize rağmen, bu kulübü yönetme ısrarınız neden? Kulübü büyük bir krize götürdüğünüzün farkında değil misiniz?
18-06-2022, 16:31
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
1. Ligden küme düştüğümüz sezonun başlangıcına benzetiyorum bu sezonun durumunu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
18-06-2022, 16:34
Pangal Offline
Senior Member

(18-06-2022, 16:31)kerasus Wrote:
(18-06-2022, 14:15)Pangal Wrote: 163 milyon güncel borç varmış. 60 geçen yıldan oyunculara + 40 sgk + 43 kur farkı + 17 yöneticilere + 3 ıvır zıvır. Söylenene göre perez,sergio,traore 5-7 milyon € beklenti var. Minimum rakamı tlye çevirsek 90 milyon tl yapıyor yönetimin güvencesi bu heralde. Siyaseten sorunlar olmasaydı sgk felanda silinirdi. Zaten kimsenin ödediği yok vergi borcunu. Bu şekilde bir girdiyle hayli düze atardık kendimizi.

Hocam mesajım tamamı; belkiler, beklentiler, Halamın bıyığı olsaydılar şeklinde. Oysa tek bir gerçek cümle var, o da borçlar. O borçların nasıl ödeneceğine dair tek bir gerçek plan olmadığı halde yine de her mesajında tozpembe olman çok ilginç doğrusu. Oysa senden üstte yazan arkadaşın cümlelerinde bir tane olsun yanlış abartı, haksızlık yapıyor diyeceğin cümle var mı? Ki bu cümleler zaten senin her mesajında vurguladığın siyasi sorunların sebebini de açıklıyor. Son kongre de tekrar aday olurken de zaten var olan olumsuzlukları bugün hala "o olmasaydı bu olmasaydı" diye bahane sunmak mantıklı mı sence? Yönetim tüm bu sorunlara göğüs gerecek planını yapmış olmalı değilmi yeniden başkanlığa soyunduğuna göre? Yaptıysa eğer birazda o planlardan bahsetseniz bizim haberimiz yok çünkü. Ha yok hiçbir planı yok ve ille de ben başkan olucam diye ısrar ediorsa sizinde bir Giresunspor taraftarı olarak eleştirmeniz gerekmez mi artık? 5-7 milyon beklenti dediğin şey takımın iskeletini bozuyor zaten ve aynı iskeleti 10 milyon versen yine kuramayacak kadar vizyonsuz bir yönetim var başımızda. 
Futbol dediğimiz organizasyonda beklentiler ve gerçekler vardır. Burada ki anormal durumu anlayamadım açıkcası. Tozpembe olduğumu nereden çıkarttığınızı da anlayamadım. Tozpembe olmayan siz borçların nasıl ödeneceğiyle ilgili bir plana sahip misiniz? Eğer değilseniz bu durum gayet normal çünkü bu plana sahip olması gereken kişiler yönetim kurulunda ki kişiler. Bende doğruluğunu bilmediğim ancak duyduğum bir takım bilgileri birleştirip planlarının bu olduğu varsayımını yazdım. Bende hepimiz gibi tamamen borçsuz bir Giresunspor hayal ediyordum ancak başkanın toplantıda söylediği cümle olaya bakış açımı değiştirdi. Borcu olan şirket borçla döner dedi başkan. Bu söylem bizim hedefimizle yönetimin hedefinin aynı olmadığını gösteriyor. Borçsuz takım değil sürdürülebilir borcu olan takım mantığı var.
Benim mesajım diğer mesaja cevap olsaydı alıntılar,katıldığım-katılmadığım yerleri belirtirdim. Düşüncelerimi sordunuz belirteyim;
Bu kulübün ihtiyacı olan şey kasa kolaylığı mıdır yoksa sabit geliri olan bir ekonomik yapıda kendini çevirebilir olması mıdır? Kasa kolaylığı yapabilecek biri başkan olsa sonra o borçlanmayı nasıl geri ödemeyi düşünüyoruz? Parasını bırakıp gidecekse Allah razı olsun buyursun gelsin kralı olsa indirir koltuktan öyle biri. İkinci maddeye bende katılıyorum. Yönetim dediğimiz şeyin adı var sıfır proje,sponsorluk,kurumsal yönde adım atılma vs hak getire. Basın toplantısından,sosyal medya paylaşımlarına yöneticilerin söylemlerine kadar açıkça ortada vizyonsuzluk. Diğer maddede ki ortak akıl kim onu bilmek isterim açıkcası ona göre net birşey söyleyebilirim. Ego kısmı ise bariz belli zaten. Diğer maddede arkadaş sosyal ilişkilerden,şehrin dinamiklerinden bahsetmiş o konuyla ilgili diğer mesajlarımı hatırladığınızı belirttiniz tekrara düşmeye gerek yok.
Siz beni bir taraf olarak görüp mesaj yazmışsınız. Ben "o olmasaydı" "bu olsaydı" derken Giresunspor çerçevesinden bakıyorum. Şahısların bahanesi olarak dile getirmiyorum bunu.
Bir varsayım yaparak zaten yazdım planın ne olduğuyla ilgili düşüncemi. Ya satır atladınız okurken yada cevap yazarken hatırlayamadınız mesajımı. Eğer bundan iki ay sonra sizin beklentiniz gibi "bizim paramız yok" "destek yok" "biz böyle olacağını bilemedik" "planımız yoktu hırs yapıp aday olduk" gibi söylemler olursa tabi ki en sert şekilde eleştiririm. 
Sizinde belirttiğiniz "gerçek" ortadayken para eden her oyuncu satılabilir bence. İsmi geçen hangi oyuncu tartışmasız ? Perez,sergio,traore için yazılanları maç başlıklarından okuyabilirsiniz. Bahsettiğiniz iskeleti oluşturanda aynı kişiler eğer satılırlarsa yerlerini doldurması gerekenlerde aynı kişiler. Bazı konularda bizim pek haberimiz olmasada özellikle hoca profesyonellerden ciddi destek alıyor. Benimde sosyal medyadan takip ettiğim Oğuzhan Oğuz 1 yılı aşkın süredir takımın şef scoutu olarak çalışıyormuş. Perez transferinde eğer katma değer sağlanırsa yönetiminde onun söylemlerine daha fazla kulak vereceğini ümit ediyorum. Belki bu şekilde profesyonel bir göz daha sağlıklı adım atılmasına olanak sağlayabilir.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
18-06-2022, 18:04
kerasus Offline
Posting Freak

Konuyla alakasız olarak karşıma çıktı paylaşmak istedim. Hatırlayanlar eminim çok duygulanacak. Son 2 hafta Yüksel Yeşilova denen futbol fukarasının gelip top oynamadan 2 maçı da Sinan Özkan'ın golleriyle 1-0 kazanıp tam bir ilahi adalet sonucu ligde kalışımız. İlahi adalet diyorum, çünkü Sakarya ligin sponsoru olan bank asyadan bile çok para dağıtmıştır klüplere. bir tarafta kendi rakiplerini besle bir tarafta bizim ve erciyesin rakipleri falan, çok kastırdılar ama sonunda düştüler. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@pangal;
Hocam neredeyse hiçbir cümlene katılamıyorum, o nedenle uzatmak istemedim. Ha evet taraf olduğunu düşünüyorum, tıpkı benim muhalif tarafta olmam gibi senin de yönetimden taraf olman doğal. Önemli olan gayemizin Giresunspor olması.
19-06-2022, 15:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)