2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben Onurcanın yerinde olsam giderim çünkü kaleci alınırsa yine 2.kaleci durumuna düşecek Trabzon'da Uğurcanın yediği saçma golleri Onurcan yese yok bundan bir halt olmaz denir bizde tahammül yok 2 dk.da adam harcıyoruz onlar sabır ediyor
04-06-2022, 08:41
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(04-06-2022, 08:41)cotanak88 Wrote: Ben Onurcanın yerinde olsam giderim çünkü kaleci alınırsa yine 2.kaleci durumuna düşecek Trabzon'da Uğurcanın yediği saçma golleri Onurcan yese yok bundan bir halt olmaz denir bizde tahammül yok 2 dk.da adam harcıyoruz  onlar sabır ediyor

+1

Bu arada Fenerbahçe'nin borcu 6 milyar 190 milyon TL olarak açıklanmış. Tekrar ediyorum, 6 milyar 190 milyon TL. Bizim borcun 60 katı neredeyse. Ama işte devlet baba sağolsun. Ne bir puan silme cezası, ne bir transfer yasağı, hiçbir şey yedirmezler. İşte ondan sonra gel de bunlarla rekabet et hadi.
04-06-2022, 14:05
cotanak88 Offline
Posting Freak

(04-06-2022, 14:05)bulancak28 Wrote:
(04-06-2022, 08:41)cotanak88 Wrote: Ben Onurcanın yerinde olsam giderim çünkü kaleci alınırsa yine 2.kaleci durumuna düşecek Trabzon'da Uğurcanın yediği saçma golleri Onurcan yese yok bundan bir halt olmaz denir bizde tahammül yok 2 dk.da adam harcıyoruz  onlar sabır ediyor

+1

Bu arada Fenerbahçe'nin borcu 6 milyar 190 milyon TL olarak açıklanmış. Tekrar ediyorum, 6 milyar 190 milyon TL. Bizim borcun 60 katı neredeyse. Ama işte devlet baba sağolsun. Ne bir puan silme cezası, ne bir transfer yasağı, hiçbir şey yedirmezler. İşte ondan sonra gel de bunlarla rekabet et hadi.
Valla 3 büyüklere birşey olmaz o kadar borcu var ama FB nin geliri bir habere göre yüzde 142 artarak 713 milyon lira olmuş bizdede sağa sola milletin ayağına gidecenki para bulasın
04-06-2022, 18:53
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(04-06-2022, 14:05)bulancak28 Wrote:

+1

+1 daha

Ereni de gençlik zamanı en verimli çağında hep 3.lige kiraladık. Kend alt yapımıza karşı alerji var bizde, kim olursa olsun değişmiyor. Onurcan geçen sene de 12 maçlık serinin ardından ilk hatalı gol yiyişinde yedeğe çektik hemen. Bunun bir örneği daha var mıdır bilmiyorum futbol tarihinde. Bu sene de Okan'ın yediği saçma salak gollerden sadece 2-3 tanesini Onurcan yese değil yedeğe çekmek, şehre sokmazdık birdaha. Ama GS li olunca iş değişiyor tabi, sınırsız sayıda hatalı gol yeme ve maç katletme hakkı var. Sezon genelinde belki arada birkaç maç coşar diye bekliyoruz. Hatta GS bir kez daha kiralayım dese herşey yaparız almak için. Son maçlarda bile belki gençler şans bulur derken biz Emreyi oynattık, daha ötesi var mı?
04-06-2022, 21:14
cotanak88 Offline
Posting Freak

Onurcanda gerçekten potansiyel var ama düzenli oynaması lazım oynarsa şu an süper ligteki kalecilerden hiçbir farkı yok, hangi yedek kaleci bir anda maça çıkıp harikalar yaratmış ki geriye dönüp hatırlayalım okanın ilk maçlarında ne sövüyoduk  Big Grin

Bu arada şu Trabzonspordan futbolcu olayını biraz abarttık sanki akşam bir haber okudum Flavio ve Diabateyi istemişiz üstüne Koita,Kouassi,Yunus Mallı ,İsmail Köybaşı, Erce kardeşleri de hoca istemiş tamam bu dayanışma benimde hoşuma gidiyor ama abartmayalım yani oldu olacak kulübün adını da bordo mavi Giresunspor falan yapalım tam olsun başkan kolayını bulmuş işin..
(This post was last modified: 04-06-2022, 22:56 by cotanak88.)
04-06-2022, 22:52
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Bugün YouTube'da Haldun Domaç ile yerli gazetecimizin yaptığı röportajı izledim.
Giresunspor, Eynesil ile pilot takım olarak tarzında bir anlaşma yapacakmış.
Süper lige çıkan takımların büyük çoğunluğu 2.senesinde düşüyorlarmış; bu sene işimiz daha zor olacakmış. Yönetim konusunda bazı üst düzey yöneticilerin ayrılacağı iddiaları kulağına geliyormuş.
Kalecimiz Onurcan ile iletişime geçen gazetecimize Onurcan Giresunspor'un oyuncusuyum demiş benim anladığım bizim yönetim Onurcan'ı satmaya çalışıyor. Sebebini bilmiyorum.
Kalıcı gelir elde etmek göründüğünden daha zor bir işmiş, yönetimin oradaki idari yapı ile anlaşması gerekiyormuş ; siz forumdaşların dediğine göre o iş olmaz.
Hakan Hoca bu sene bizimle berabermiş, bu iyi haber.
Alexis Pérez ligde en çok top kesen 1.stopermiş,inşallah başkan satış konusunda iyidir de oradan bir 3-4 M Euro para çıkarabiliriz.

Konu dışı, Fenerbahçe borçlarını liraya sabitledi ve dolar kuru 16 liraya ulaştığından 400 M Euro borç yapıyor bu durum. O sebeple borç Uefa'ya göre düşüyor benim anladığım o.
Ben bu durumdan bahsedince bir forumdaştan eleştiri yemiştim ancak halen Türkiye piyasasında alım, satımlar Euro ile yapılıyor bunu hatırlatmak istedim.
04-06-2022, 22:56
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(04-06-2022, 22:52)cotanak88 Wrote: Onurcanda gerçekten potansiyel var ama düzenli oynaması lazım oynarsa şu an süper ligteki kalecilerden hiçbir farkı yok, hangi yedek kaleci bir anda maça çıkıp harikalar yaratmış ki geriye dönüp hatırlayalım okanın ilk maçlarında ne sövüyoduk  Big Grin

Bu arada şu Trabzonspordan futbolcu olayını biraz abarttık sanki akşam bir haber okudum Flavio ve Diabateyi istemişiz üstüne Koita,Kouassi,Yunus Mallı ,İsmail Köybaşı, Erce kardeşleri de hoca istemiş tamam bu dayanışma benimde hoşuma gidiyor ama abartmayalım yani oldu olacak kulübün adını da bordo mavi Giresunspor falan yapalım tam olsun başkan kolayını bulmuş işin..

FB de Altay, BJK de Ersan zamanında çok maç hediye ettiler rakiplere ama otnadıkça geldikleri seviye ortada. Ha bu demek değil er bulduğun oyuncuyu oynat ve gelişmesini bekle. Ama Onurcan geçen sene şampiyonlukta Balde kadar pay sahibidir. Şans bulmayı fazlasıyl haketti. Potansiyelini de gösterdi.

2. paragrafına katılmak istemezdim ama malesef imzamı atıyorum ona da. Bizimki resmen adı konmamış pilot takımlığı gibi. Düşünün bakalım TS şampiyon olmasına rağmen kaç maçta puan kaybetti. Antalyaya 4 puan verdiler mesela. Hiç bize sövdükleri beddua ettikleri kadar tepki verdiler mi? hayır çünkü biz pilot takımı gibi davranıyoruz. Sonuçta ligdeki rakiplerinden birisi, başksına bukadar gebe kalmak nedir? Başkan bu yöntemin işe yaradığını düşünüyor heralde ama papaz herzaman pilav yemez.
04-06-2022, 23:34
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Birleşik Arap Emirlikleri'nde Emaar isimli bir yatırım şirketi Ümraniyespor'u satın almak için teklif yapmış deniyor.Arapların eli değince şansımız açılır belki.Ters gelmezler artık bize.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
05-06-2022, 01:49
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(05-06-2022, 01:49)mvsr Wrote: Birleşik Arap Emirlikleri'nde Emaar isimli bir yatırım şirketi Ümraniyespor'u satın almak için teklif yapmış deniyor.Arapların eli değince şansımız açılır belki.Ters gelmezler artık bize.

Hocam adı üstünde yatırım şirketi, adam akıllı stadi ve 500 taraftarı olmayan takımı alıp neyin yatırımını yapacak.

Hiç-bir Türk takımını yabancı yatırımcı almaz, heleki Ümraniye, Başakşehir vb. gibi taraftarsız takımları hiç almazlar
05-06-2022, 19:24
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Çarşamba günü bir aday çıkabilir ! diyorlar varmı duyumu olan ?
Başkentten !
06-06-2022, 01:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)