Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
01-08-2012, 18:31,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
fatih sandal bu skandaldan sonra daha da klüpten içeri adım atmasın. ali zorluya acımıştım, mahkeme iyi karar vermiş. adam giresunspor tarihinin en büyük kazanılan parasını kazandırıp gidecekti, müsaade etmediler. şimdi nanik yapıp gitse hakkıdır.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-08-2012, 19:23,
Onurcan piri,emre cömert,cengizhan koçun sözleşmeleri 2015 yılına kadar uzatılmış 3 deüilde 5 senelik sözleşme yapacaksın ali ve eren olayları malümken
Genç Çotanaklar

Reply
07-08-2012, 23:52,
-HES projesi-
Bozbağ, kulübe gelir sağlamak amacıyla hidroelektrik santrali (HES) işletmeyi düşündüklerini ve bu yönde çalışmalara başlayacaklarını anlattı.

Bozbağ, şunları kaydetti:
''Giresun bölgesinde HES'i almış ama yapmak istemeyen veya belirli ölçülerde yapmayan şirketler var. Bunlarla görüşüp bir HES almayı düşünüyoruz. Bunda da çok ciddiyiz. Şu anda lisans alınıp da başlamamış olan birkaç HES projesi var, onlarla görüşeceğiz. Olmadı sıfırdan yeni bir HES için müracaat edeceğiz. Büyük bir HES'in aylık 400-500 bin lira getirisi var. Bunların yapımını finanse edecek bir kuruluş da bulacağız. Giresunspor olarak alamıyoruz, bunun için ayrı bir şirket kuracağız.''

----------------------------
başkanın açıklamalarının son kısmı. güzel günler bizim olsun inşallah
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
08-08-2012, 15:40,
hes projesi Giresunspor'un kurtuluş projesidir ama sevinmek için erken olgun peker döneminde ihsan yarkın çok uğraşmıştı bu konuda ama olmamıştı biz kendi gücümüzle hes alamayız onun AŞ olmak gerek veya siyasilerin destek olması gerek canikli hep söz veriyor ama bir hesi Giresunspor'a vermek onun iki lafına bakar lakin zor trabzonsporda uğraşıyor hes için alamadılar biz Giresunda 2 hes pay alsak kulüp köşeyi döner hesten müthiş para geliyor çünkü
Reply
13-08-2012, 04:34,
Ademovıc için 152bin dolar ödeme yapılmış yazık günah verilen bu paralara kaç maç oynadı ne katkısı oldu bu takıma
Genç Çotanaklar

Reply
05-09-2012, 01:42, (This post was last modified: 05-09-2012, 01:46 by yirmisekiz.)
Biz neden her sene bu Ofspor maçında da giydiğimiz berbat yemyeşil formayı giyiyoruz. Alternatifi de aynısının bembeyazı. Tamam belki ucuz diye Lescon la anlaşıldı ama adam gibi özgün tasarımlı forma yapsınlar kardeşim. Şu formayı beğenen var mı? Of un forması güzel bizimkine nazaran.

[Image: giresunspor-ofspor-mac-sonucu-1-1.jpg]

ekleme. Geçen sene bir çubuklu forma vardı o güzeldi.
Reply
05-09-2012, 12:51,
Lescon böyle, işin garip yanı adamlar hiç uzun kollu forma üretmiyorlarmış..
Reply
14-09-2012, 18:26,
Dejavu...
Yönetim kemikleşen sorunlarımıza neşter vurmak için çalışmalar başlatmış.Yeni tesis, A.Ş olmak gibi.Dejavu yazdım çünkü, her gelen söyledi durdu.Bizler de inşallah yapılır dedik durduk.Bu kez yine aynısını söylüyoruz inşallah yapılır.Hayat bulur.Yaşayabilmek için ihtiyacımız var çünkü.
Ha liman otopark için de girişimde bulunacakmış başkan.Birilerinin diş göstermesi lazımdı.
İnşallah maşallah.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-12-2012, 05:04, (This post was last modified: 17-12-2012, 05:04 by yirmisekiz.)
MAYIS'TA GÖREVİ BIRAKIRIM”

Başkan Mustafa Bozbağ, sorunlara katlanmanın zor olduğunu belirterek, kulübü ligde bırakıp görevinden ayrılmak niyetinde olduğunu söyledi..

15 Aralık 2012 Cumartesi

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, lig sonunda kulüpteki görevinden ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Bozbağ, kulübün içinde bulunduğu sorunları çözmenin, buna katlanmanın zor olduğunu belirterek, kulüpte kısa sürede yıprandığını kaydederek şöyle dedi:

“Takımı ligde bırakıp, Mayıs ayında görevimden ayrılmayı düşünüyorum. Giresunspor'da bugünkü şartlar içinde başkanlık görevinde bulunup başarılı olmak gerçekten çok zor bir konu. Kulübe yeterli düzeyde destek verilmediğinden, görevde olan yöneticiler mağdur olmakta, kaderleri ile baş başa kalmaktadırlar. Ben ligin sonuna kadar elimden gelen çabayı gösterip, takımı ligde bırakmaya çalışacağım ve Mayıs ayında da görevimden ayrılmayı düşünüyorum.

“KADROMUZU TAKVİYE EDECEĞİZ”

Devre arasında kadromuzu takviye edip ikinci yarıya güçlü bir takım ile çıkmak zorundayız.

Mevcut kadromuzdan Sarıyer maçından sonra bırakacağımız oyuncularımız olacak ve takımda noksan yerlerimize oyuncu transfer edeceğiz. Teknik Direktörümüz Ergün Penbe'nin raporuna göre oyuncu bırakacağız. Bu sezon mevcut kadromuzdan beklediğimiz faydayı göremedik. Takımımızı güçlendirmek için oyuncular transfer edeceğiz. İkinci devrede almayı düşündüğümüz puanlarla ekibimizi bulunduğu olumsuz durumundan kurtarıp, stressiz konuma getireceğiz. Taraftarlarımızdan ligin ikinci devresinde takımlarına gereken desteği vermelerini istiyoruz.”

yeşilgiresun
Reply
10-04-2013, 22:23, (This post was last modified: 10-04-2013, 22:23 by mvsr.)
Quote:BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR...

Aksu Mevkiine planlanan yeni çim saha ve tesis yapım çalışmaları bugün resmen başladı. "Camiamıza hayırlı olsun" diyen Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ın aylar önce açıkladığı çim saha ve tesis projesi start aldı. Aksu Mahallesi Küçük Köy mevkiinde yapılacak projenin çalışmaları bugün itibariyle başladı. Projede Giresunspor’a kalıcı gelir sağlaması için tesis ve çim sahanın yanı sıra halı sahada yapılacak. Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ın ve yönetim kurulunun yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

BOZBAĞ; “ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Bozbağ, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu projenin Giresunspor’un geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

“Uzun süredir hayali olan bir projeyi gerçeğe dönüştürdüğümüz için mutluyuz. “ diyen Bozbağ, “Şahsım ve yönetim kurulum olarak çok sevinçliyiz. Valimiz Dursun Ali Şahin’e, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekilimiz Nurettin Canikli’ye ve Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya çok teşekkür ediyoruz. Giresunlunun birlik olunca neler yapabileceğini gördük. Giresunspor’un geleceği için çok önemli bir proje. Giresunspor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.

http://www.giresunsporgazete.com/haber_d...berID=5020
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)