Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
27-07-2012, 11:07,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
cengiz demirin yardımcısının biri oğlu olması ilginç olmuş..baba t.d oğul futbolcu gördükte baba oğul teknik kadroda ilk defa göreceğiz..
Derelili çotanak
Reply
27-07-2012, 15:15,
berkay da geri dönüyormuş.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
27-07-2012, 17:16, (This post was last modified: 27-07-2012, 17:17 by genc28.)
Berkayın geri dönmesi çok iyi haber genç olmasına rağmen 2.ligde ortasahamıza sınıf atlatır.
Genç Çotanaklar

Reply
27-07-2012, 17:39,
önce bu ademovic belasından kurtulmak gerek...
Reply
27-07-2012, 18:17, (This post was last modified: 27-07-2012, 18:25 by 123456.)
Burak konusunda endişelerim var fakat orta sahada anca rotasyonda oynayabilir yoksa kolay kolay berkay ile erdem ikilisi bozulmaz orada.Ayrıca Cemde var o bölgede oynayabilicek.
Ümit Teke bencede işe yarar transfer sonuçta takım olarak hedefimiz şampiyonluk değil.fakat Ümitin yanı sıra forvete 2 takviye daha lazım bence.Defansta ise Onuru ikna edebilirsek iyi iş başarmış oluruz.Kalecimizde Mehmet Ali olursa küme düşme tehlikesi falan yaşmayız bence.Yalnız Serdar Eylikten sonra sol açıkta Cihana kalmamız yeniden kelimelerle tarif edilemez bence.
Reply
28-07-2012, 09:39,
(27-07-2012, 18:17)123456 Wrote: Burak konusunda endişelerim var fakat orta sahada anca rotasyonda oynayabilir yoksa kolay kolay berkay ile erdem ikilisi bozulmaz orada.Ayrıca Cemde var o bölgede oynayabilicek.
Ümit Teke bencede işe yarar transfer sonuçta takım olarak hedefimiz şampiyonluk değil.fakat Ümitin yanı sıra forvete 2 takviye daha lazım bence.Defansta ise Onuru ikna edebilirsek iyi iş başarmış oluruz.Kalecimizde Mehmet Ali olursa küme düşme tehlikesi falan yaşmayız bence.Yalnız Serdar Eylikten sonra sol açıkta Cihana kalmamız yeniden kelimelerle tarif edilemez bence.
Yalnız Cem ,Berkay ve Erdem ön libero oynayan futbolcular Burak ise kanat oyuncusu (sağ kanat) tabi eski Buraktan eser kalmışsa.......
Reply
28-07-2012, 13:29,
Giresunspor'u kalıcı gelir kaynaklarına kavuşturmayı planlayan Bozbağ'a ilk ciddi destek ise Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan geldi. Aksu'nun, yapımı tamamlanmak üzere olan Atapark Projesi bittiğinde buradan Giresunspor'a bir dükkan sözü verdiği kaydedildi. Giresunspor yönetiminin de Atapark'taki bu dükkana Giresunspor Store Mağazası açmayı planladığı öğrenildi.

BOZBAĞ DOĞRULADI

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, konu hakkında ilk kez gazetemize konuştu. Yazı İşleri Müdürümüz Sabriye Aydeniz’e verdiği özel röportajda Bozbağ, “Belediye Başkanımız her zaman arkamızda olduğunu söyledi. Her türlü kaynağı bizim lehimizde kullanacağını söyledi. Meydanda yeni yapılan dükkanlardan birini Giresunspor’a verecek. Kendisi bunun sözünü verdi.” İfadelerini kullandı.
Reply
29-07-2012, 11:36,
vali d. ali şahin açıkladı bu sezon formada kolin inşaat yazılı olacakmış 450 bin tl ye anlaşmışlar..
Reply
29-07-2012, 15:11,
geçen sene niye bulamadılar hem de bank asyada?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-08-2012, 18:17, (This post was last modified: 01-08-2012, 18:19 by yirmisekiz.)
Giresunspor’a soğuk duş

01.08.2012 16:31:41
Ali Zorlu ve Giresunspor arasında yaşanan sözleşme ihtilafı genç futbolcunun lehine sonuçlandı. Mahkemeden çıkan karar gereği Ali’ye geçmiş dönemlerden kalma borçlarının tamamı ödenecek. Ayrıca Ali’nin sözleşme uzattığı evrak zamanında federasyona gönderilmediği için Süper Lig ekibi Elazığspor, 2 yıllık sözleşme imzalattığı Ali için Giresunspor’a yetiştirme bedeli de ödemeyecek.

Giresunspor eski idarecisi Fatih Sandal ile imzaladığı 2 yıllık sözleşme başına dert olan Ali Zorlu, mahkemeden gelen kararla rahatladı.

Mahkeme Ali Zorlu ile Giresunspor arasında yaşanan sözleşme ihtilafında, kararını Ali Zorlu’nun lehine verdi.

Mahkemeden çıkan karar gereği Ali Zorlu’nun Giresunspor’dan alacağı bulunan paranın tamamını alacağı, ayrıca, Giresunspor’un genç futbolcunun Elazığspor’a transfer olması nedeniyle alması gereken yetiştirme bedelini alma hakkını da, bahsi geçen sözleşme Giresunspor yetkilileri tarafından zamanında federasyona gönderilmediği için kaybettiği belirtildi.

Ali Zorlu ile Fatih Sandal arasında imzalanan 2 yıllık sözleşme uzatma evrağının yasal süre içerisinde federasyona gönderilmediği bu yüzden de Ali’nin sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı kazandığı için yetiştirme parasının ortadan kalktığı öğrenildi.

Mahkeme kararının Giresunspor Kulübü’ne ulaşmasıyla panikleyen kulüp müdürü Fatih Hocaoğlu’nun, Ali Zorlu’yu telefonla aradığı ve sözleşmesini feshetmemesini istediği ifade edildi.

ALİ ZORLU: “BU İŞİ BU NOKTAYA BEN GETİRMEDİM”

Ali’nin ise, “Ben 4 senelik alacağımı Giresunspor’da bırakacağımı, tek isteğimin Elazığspor’da oynamak olduğunu daha önce defalarca söyledim. Ancak her fırsatta bu iş birileri tarafından zora koşuldu. Bana kimse yardımcı olmadı ve nihayetinde konu mahkemeye taşındı. Ben Giresunspor’un zarar görmemesi için çok uğraştım. Bunun için çok çabaladım. Mahkemenin verdiği kararda ortada… Bu işi bu noktaya ben getirmedim. Giresunspor benim yuvam ancak bana seçme şansı tanımadılar. Sonuçta bugünlere geldik. Takdir edersiniz ki artık bende geleceğimi düşünmek zorundayım” dedi.

http://www.giresunekspres.com/default.as...y&id=25777
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)