25-07-2012, 15:59,
|
|
olcay
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Bu sene öncelikli amacın ligde kalmak,borçları biraz daha düşürmek olduğunu öngörürsek gelebilecek teknik direktörler arasında iyi denebilecek bir isim diyebiliriz.Bizi Bank Asyaya çıkaran isimdi ancak elinde güzel bi kadro vardı daha sonraki gelişinde başarısız olmuştu. Geçmişindeki durumlardan ziyade önümüze bakmak daha mantıklı.Mütevazi bir kadro kurup fazla para harcamadan ligde tutunmak yeterli olacaktır bu sene için.Bu yüzdende teknik direktör seçiminde fazla uçmadan,fazla para vermeden mütevazi bir isimle bu iş götürülebilirdi.Bu tercih hakkınıda Cengiz Demirden yana kullandı yönetim kurulu,hayırlı uğurlu olsun.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
|
|
25-07-2012, 17:27,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Kulübümüzde günü değil geleceği kurtarma politikası izlenmeli.Cengiz hoca bu politika da nerede olur bilemem.Dağ gibi sıkıntıların boy gösterdiği kulübümüz de iyi seçenek olabilir.
Yönetenlerden biraz daha profesyonel düşünmelerini diliyorum.Cengiz hoca inşallah yapılandırabilir.
Hayırlı olsun...
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
25-07-2012, 22:47,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Antrenör ercan gezgin ile yollar ayrılmış emekleri için teşekkürler.
Genç Çotanaklar
|
|
26-07-2012, 14:47,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Burak denizli ve ümit teke ile anlaşmışız.Her ne kadar eski güçlerinde ve formlarında olmasalarda iyi transfer diyebiliriz 2.lig için.Mehmet zenginde dün şehire gelmiş efsane kadro toplanıyor yavaştan.
Genç Çotanaklar
|
|
26-07-2012, 15:21,
|
|
Ümit teke bu ligde her zaman iş yapar..burak eski burağın yarısı kadar oynasa yeter..bence iyi transferler yapıyoruz..Levent demirayıda getirdikmi efsane takım olacak..bu takıma 3 4 takviyeyle zirveyi zorlar..en azından kabus görmeyiz..
Derelili çotanak
|
|
26-07-2012, 15:26,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
(26-07-2012, 15:20)heyulaanil28 Wrote: ümit tekenin geldiği iyi olmuş hem bizden biri hemde maç eksiği yok gaziosmanpaşada bu ligde ilk 11 oynuyordu burak için erken bu arada ilk ben duyun hasan aydınlı ve fırat sezerde yolda hasan eşini ikna ederse gelecek fıratta altay sözleşmeyi fesh etmiş efsane kadro yolda 
düştüğümüz gün aklıma gelen ilk adamdı hasan. hiç ikiletmez gelir kendisi. kürşat ergun aydını görmek isterim ben, hem genç sayılabilecek yaşta, hem de kütüğünde giresun yazan çoğu vatandaştan daha giresunlu...
bu arada aman ha ali sakal gibi isimler geri dönmesin bana yeter.
bir de ferrarimiz, psikopatımız olursa tadından yenmez. (belki hiç faydası olmayacak ama seviyorum kardeşim, adamın duruşu tribünleri ateşlemeye yeter)
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
26-07-2012, 15:33,
(This post was last modified: 26-07-2012, 15:40 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(26-07-2012, 15:26)chotanax Wrote: bir de ferrarimiz, psikopatımız olursa tadından yenmez. (belki hiç faydası olmayacak ama seviyorum kardeşim, adamın duruşu tribünleri ateşlemeye yeter)
şenolun geçen sene gitmesi hata geçen sene adem kazmasının yerine şenol oynasa bugün bank asyadaydık
bu arada altay şenol demirci ve evren avşar ile sözleşmeyi fesh etti şenolu sola evreni sağ alsak manyak olur fırat ile anlaşılmış büyük oranda o da altay ile sözleşmeyi fesh etmiş hasanda gelirse forvet arkası oynar...
|
|
26-07-2012, 17:38,
|
|
Giresunspor 2012-2013 Sezonu
Teknik Direktör: Cengiz Demir Yardımcı Ant.: Mehmet Zengin,Ogün Demir Kaleci Ant.: İsmail Güney
Ümit Teke (GAZİOSMANPAŞA)
Burak Denizli (OFSPOR)
Başkan : Mustafa Temel BOZBAĞ
Başkan Yard. Sponsorluk ve Reklam : Mehmet KARAAHMETOĞLU
Başkan Yard. Yatırım ve Proje Sorumlusu : H. Ali TÜTÜNCÜ
Başkan Yard. Muhasip Üye : Muzaffer EJDER
As Başkan Sağlık ve Sosyal İşler Sorumlusu : Cenap DAMCI
Başkan Yard. Kaynak Geliştirme Sor – İst. Tem : Nahid Ramazan YAMAK
As Başkan Dış Yatırımlar ve Organizasyon Sor. : Hüseyin GÜNAYDIN
Başkan Yard. İstanbul Temsilcisi : Reşat BAHAT
Muhasip Veznedar : Azmi BÜK
Genel Sekreter : Hüseyin TAŞKIN