Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
20-07-2012, 03:12,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Futbolcu seçimlerinde ne kadar iyi ise teknik adam konusunda o kadar başarısız bunu unuttuk
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-07-2012, 18:08,
Yarın çoğunluk sağlanırda başkanımızı seçeriz inşallah
Genç Çotanaklar

Reply
21-07-2012, 00:43,
(19-07-2012, 15:06)heyulaanil28 Wrote:
(19-07-2012, 00:58)vonali Wrote: iyi kötü birileri sahip cikmis takiminiza.ama ben merak ettim bu mustafa bozbag ne is yapar ? isadami oldugu asikardir ama ne üzerine is yapar bu adam ? birileri bilgi verirse memnun olurum

iş adamıdır çokta büyük paralı iş adamı değildir bank asyaya çıkmamızı sağlayan isimlerden biridir fatih kitapçı dönemindeki kahramanlar biridir alt yapımızdan çıkan emre karaman,emrah kiraz,fırat sezer gibi oyuncular onun sayesinde çıkmıştır mustafa bozbağı tebrik ediyorum en azından takımı ligde tutacaktır alt yapıya önem verecektir birde şu kurumsallaşmaya önem versin yeter bıktık artık bundan acilen idman sahası tesislere önem verilmeli mustafa bozbağdan beklediğim artı şey dilimizde tüy bittiği kurumsallaşmaya önem vermesi...
verdigin bilgi icin saol.sezon acilisi macini giresunda giresunsporla yapilabilmesi ve elde edilecek gelirin giresunspora aktarilmasi icin bir ordulu olarak orduspor klübüne mail attim.ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.ama bu konuda birbirimizi yiyecegimize,birbirimize satasacagimiza,küfredecegimize birbirimize sahip cikmaliyiz.
ordulu yada giresunlu terbiyesizler beni ilgilendirmez.ben kendimi bilirim ve kendimden sorumluyumdur.birbirimize destek olmak zorundayiz.
ordu ve giresun ayni kaderi ve kültürü paylasan iki sehirdir
Reply
21-07-2012, 15:23,
(20-07-2012, 03:12)mvsr Wrote: Futbolcu seçimlerinde ne kadar iyi ise teknik adam konusunda o kadar başarısız bunu unuttuk

göreve gelecek yönetim erhan hocayla devam etmeli maceraya gerek yok...
Reply
21-07-2012, 15:52,
Yeni başkanımız Mustafa Temel Bozbağ olmuştur hayırlı olsun..
Genç Çotanaklar

Reply
21-07-2012, 16:58,
YÖNETİM KURULU: Sedat Ayyıldız, Reşat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, H. Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İşcan, Bahattin Kurt, Nahid Ramazan Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hüseyin Günaydın, Aslan Hakyemez, Hüseyin Taşkın, Mehmet Kazancıoğlu

Hayırlı uğurlu olsun takımımıza.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
21-07-2012, 17:51,
TÜM GIRESUNLULARA HAYIRLI OLSUN INSALLA BIZI BU BATAKTAN CIKARIR BASKANSIZ KALDIK DIYE ÜZÜLÜYORDUM ONCA GIRESUNLU IS ADAMLARINDAN BIR ADAY CIKMIYORDU HIC OLMASA BUNDAN SONRA MUSTAFA BASKANA SAHIP CIKSINLAR TÜN GIRESUNLULAR GIRESUN SPOR A YARDIMCI OLSUN.
Reply
21-07-2012, 18:50,
hayırlı olsun
Reply
21-07-2012, 19:12,
hadi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel günlerin başlangıcı olur.
Reply
21-07-2012, 19:26,
İyi bir hoca akıllı transferler ligde rahat kalırız.2.ligden bu sene 2 takım düşecek bunlardan biri sakarya kesin
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)