Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
18-07-2012, 15:38,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Mustafa bozbağ kongrede aday ama son güne kadar ne olacağı belli olmaz bizim kulpte birileri bozbağın kulağına aday olma diye fısıldayabilir.
Genç Çotanaklar

Reply
18-07-2012, 17:04,
Helal olsun mustafa bozbağa adam gibi adammış..Gerçek giresunsporluymuş..Aklıma "Reklam yapsana reklam yapsana mustafa bozbağ reklam yapsana diyenler geliyor"Nasılda haksız bir tezahürattı...AMa aSIL REKLAMCILAR GÖTÜNÜ avuçlaya avuçlaya kaçtılar..
Gerçek giresunspor sevdalısı mustafa bozbağ helal olsun sana...
Derelili çotanak
Reply
18-07-2012, 18:57,
İnşallah başarılı olur alnının akıyla görevini yapar.
Reply
19-07-2012, 00:55,
(18-07-2012, 17:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Helal olsun mustafa bozbağa adam gibi adammış..Gerçek giresunsporluymuş..Aklıma "Reklam yapsana reklam yapsana mustafa bozbağ reklam yapsana diyenler geliyor"Nasılda haksız bir tezahürattı...AMa aSIL REKLAMCILAR GÖTÜNÜ avuçlaya avuçlaya kaçtılar..
Gerçek giresunspor sevdalısı mustafa bozbağ helal olsun sana...

O zamanın şartları onu gerektirmiş öyle bağrılmıştır.Bunu gündeme getirmenin bi mantığı yok.Şu anda büyük bi fedakarlık örneği gösterip adaylığını açıklamış bizede destek olmak düşer.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
19-07-2012, 00:58,
iyi kötü birileri sahip cikmis takiminiza.ama ben merak ettim bu mustafa bozbag ne is yapar ? isadami oldugu asikardir ama ne üzerine is yapar bu adam ? birileri bilgi verirse memnun olurum
Reply
19-07-2012, 08:47, (This post was last modified: 19-07-2012, 09:05 by sokakbaşımeyhane.)
Mustafa bozbağ bence giresunspor tarihinin en zor şartlarında başkanlığını açıklamıştır..Helal olsun diyorum...Bu sene ligde kalıp borçları azaltıp ilerleyen senelerde tekrar yarışmacı bir takımolabiliriz...O yüzden bu sene çok önemli..
Derelili çotanak
Reply
19-07-2012, 15:06,
(19-07-2012, 00:58)vonali Wrote: iyi kötü birileri sahip cikmis takiminiza.ama ben merak ettim bu mustafa bozbag ne is yapar ? isadami oldugu asikardir ama ne üzerine is yapar bu adam ? birileri bilgi verirse memnun olurum

iş adamıdır çokta büyük paralı iş adamı değildir bank asyaya çıkmamızı sağlayan isimlerden biridir fatih kitapçı dönemindeki kahramanlar biridir alt yapımızdan çıkan emre karaman,emrah kiraz,fırat sezer gibi oyuncular onun sayesinde çıkmıştır mustafa bozbağı tebrik ediyorum en azından takımı ligde tutacaktır alt yapıya önem verecektir birde şu kurumsallaşmaya önem versin yeter bıktık artık bundan acilen idman sahası tesislere önem verilmeli mustafa bozbağdan beklediğim artı şey dilimizde tüy bittiği kurumsallaşmaya önem vermesi...
Reply
19-07-2012, 16:02, (This post was last modified: 19-07-2012, 16:03 by mvsr.)
Bozbağ'ı görev yaptığı dönemler de yaptığı transferlerin başarısı ile anımsarım.Futbolcular bizde top koşturduktan sonra diğer kulüplerin transfer etmek istediği, iş yapan kaliteli isimlerdi.Genç isimleri takıma kazandırıyordu.Tek sıkıntımız o futbolcuları takımda tutamamak oldu.Her sene yeni başdan kadro kurduk.Profesyonellik yerleşmediği için doğaldır.
İsteğim onun bunun maşası olmadan işini layıki ile yapması.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-07-2012, 18:53,
TEK KELIME ILE GIRESUNSPOR U SAHIPSIZ BIRAKMADIGI ICIN MUSTAFA BEY E SONSUZ SAYGILARIMI SUNUYORUM.
Reply
19-07-2012, 21:15,
mvsr arkadaşım dediğin gibi getirdiği isimler önemliydi bu sezon kasımpaşadan ayrılan kaleci tolga adanada merthan oda 4-5 sene k.pşada oynadı levent ve cem ikilisini yozgattan aldı levent sakaryada efsane oldu cem ise adanaspora gitmişti
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)