06-10-2021, 15:32,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
Bazen diyorum dalga geçtiğimiz göztepe gibi şirket olalım bari. Alan kişi kulübün sahibi, menejere yada çöp futbolcuya gidecek her bir kuruş aslında kendi cebinden gitmiş oluyor. Ona göre yapacak harcamasını. Klüp yükseldikçe marka değeri arttıkça servetine servet katacak falan.
|
|
07-10-2021, 09:31,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
İddaalar çok ama çok çirkin gerçekten. İnsanın inanası gelmiyor. Fakat bizim ülke öyle bir ülke olduki dinsizi de en dindarı da, sağcısı da solcusu da hortumluyor. O yüzden olması mümkündür böyle şeylerin diye düşünüyor insan. Fakat şunu da unutmayalım. İddaa eden iddaasını ispatlamakla mükelleftir. Öbür türlü boş lak lak olur. Bı tarz şeylerden kaçınmak için bağımsız biz mali denetleyici yapı kurulamaz mı? Giresun şehri kendi takımına sahip çıkacak bir organizasyon ortaya koyamaz mı? Bunları düşünmek ve çözüm üretmek çok daha önemli.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
10-10-2021, 20:41,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bir iddia da ben ortaya atayım o zaman. Liman takıma sponsor olmak istemiş ama Giresunun görünmeyen genel sahibi limandan gelen hicbir parayı kabul etmeyeceksiniz emri vermiş.
|
|
11-10-2021, 11:30,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Liman diye totolarını yırtıyorlardı şimdi ne olmuş da ters düşmüşler
|
|
11-10-2021, 18:28,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Liman meselesi doğrudan Albayrak grubu ile alakalıydı. Giresun Limanı çalışmaya başlayınca Albayrak grubunun elindeki Trabzon limanı biraz boşa düşünce Giresun Limanı çalışmasın diye bizim basın karalama yaptı. O basın kimdi  . Daha sonra siyaseten Tiryaki gruba dış geçiremeyince silo ve otopark muhabbetleri atıldı ortaya.
|
|
11-10-2021, 23:06,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Milli maçı izliyorum, igor tarasovs oyuna girdi, nostalji oldu biraz. Tarasovs, panos ve Kırgız anton üçü de, hepimiz ağız birliği yapmiscasina ilk geldiğinde dümdüz, işe yaramaz, üçüncü ligden bunun gibi elli tane bulurum dediğimiz ama 3-5 maç oynadıktan sonra fena isindigimiz futbolcular...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-10-2021, 11:01,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(11-10-2021, 23:06)chotanax Wrote: Milli maçı izliyorum, igor tarasovs oyuna girdi, nostalji oldu biraz. Tarasovs, panos ve Kırgız anton üçü de, hepimiz ağız birliği yapmiscasina ilk geldiğinde dümdüz, işe yaramaz, üçüncü ligden bunun gibi elli tane bulurum dediğimiz ama 3-5 maç oynadıktan sonra fena isindigimiz futbolcular...
Panos ve Antona burun kıvıran görmedim hele Panos Giresunspor tarihinin en iyi oyuncuları arasında yer alır bizim kuşak için bu lige fazlaydı Tarasovs hatırlamadım açıkcası yarım sezon oynamış Letonya, Andorra, San Marino buradan futbolcu çıkmaz alt yapıda çok Igorlar bulursun
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
12-10-2021, 20:55,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Panos için ilk 3-4 maçı yazılanlar pek iç açıcı değildi (ben de dahil  )
Çok düz, hiçbir özelliği yok, yan pas hariç birşey bilmiyor, aynısını ben de oynarım, bu ne yeaaa.
Ama 3-5 maç sonra içinden canavar çıkmıştı resmen.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|