Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
14-07-2012, 09:57,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Uğruna çok şey feda edebileceğim takımım gözlerimin önünde hergün biraz daha eriyor ve biz hiçbirşey yapamıyoruz işte insanı kahredende bu...
Sevinmek için sevmedik...
Reply
14-07-2012, 11:43,
biz bu gençler menejr oyunları oynarken hep giresunu alır şampiyon yapardık .. ben hala oynuyorum .. ben bunun verdiği mutlulukla yaşıyorum .. şu takımın iyi gününü görmedim ben .. 2005 den beri .. türkiye kupasında gs eşleştiğinde buruk bi sevinç vardı içimde.. büyük takımla oynamanın vermiş oldugu haz ve mutluluk .. ama bu takımla ancak türkiye kupasında karşılaşabilmiş olmanın üzüntsü vardı .. neden bizde 1. ligde olamayalım derdim hep kendme.. ama giresunlu bunu hakediyor .. ciddiyim .. birbirine sahip cıkmayan bi sehirden ne beklersiniz ki .. hep arkasından iş ceviren .. toprağını koruyp kollamayandan ne beklersiniz ki ! ciddi biçimde üzülerek söylüyorum .. değil 3.lig amatör bizi bekliyor arkadaslar .. kulup bile kapabilir .. her kulubunu borcu var biliyoruz .. ama bu kadar da olmaz yahu .. herkes menfaatci olmus.. tamam baskan ol .. baskan ol diye para vermene gerek yok bu kulube .. sadece yaratıcı geliştirici fikirlerin olsun .. bu fikirleri eş dost .. giresunspor sevenlerle birlikte yap .. ilk basta giresunspor sevenler dernegi kurularak kulube baglanmalı .. giresundaki alt yapıya önem verilmeli .. süper gençlerin şampiyon oldugu seneki kaleci ahmet kulupten ayrılmışş espiye belediye spor a gitmişti ve şimdi anadolu uskudarla sozlesme imzaladı .. bilirsiniz ki anadolu uskudar sivasın pilot kulubu .. belki o arkadas sivasa gidecek belli mi olur .. ben size diyorum karadeniz de cok cevher var .. vonali nin dediği gibi .. bugun ordu arsenalin alt yapısıyla bi antlasma imzalıyorsa barcelonayla imzalıyorsa ben takdir ederim bunu .. ki baskanları da cok iyi paradan anlayan adam .. bu biraz bizden de kaynaklanıyor .. şenez erzik giresunlu .. bu adamın hiç mi akrabası yok .. koy akrabanı bu takımın basına takımın yukselsin .. senez erziğin takımı diye tölerans gösterilmesin tabi .. ama bunu belli etmeden yürüt .. nice böyle büyük şahsiyetler var giresunlu .. bildğin kadaryla adil memecan giresunlu .. bu gs nin divanında mı ne görevli .. madem öyle ver gs alt yapıyı giresuna gelişsin .. nice giresunlu menejerler var .. genç futbolcuları giresuna cüzzi miktarda kazandırabilirsin .. ama ciddenn yazık .. inanın 120 tl yok diye kulube uye olamadım .. ögrenciyiz sonucta olmuyo .. ama içim yanıyor bu duruma .. her gece yatmadan dusunuyorum acaba nası kurtlur .. ben baskan olsam ne yaparım gibisinden .. babam bile cekti beni köseye konustu oglum bu kadar takma kafana .. sana getirisi yok dedi ..dedim baba bu aşk .. giresun .. giresunspor aşkı .. ama ben böyle aşkın ızdırabını ... töbe töbe .. sehrin ileri gelenleri böyle yaptıkca artık üzülmicem .. ama amatöre de düsse bu takımı desteklicem ... ! bu böyle biline
Reply
14-07-2012, 18:03,
adil emecan zamanında z.burnu ld. başkanıyken ve z.burnusporun başkanıyken z.burnu 95-96 da süerlige çıktı o kadrodaki 3 banko adamı giresunspora yolladı uğur kiremitçi hüsnü kaçmaz kaleci şenol odabaş ve ayrıca ömer zorluyuda giresunspora hediye etmişti ve o sezon ligin son maçında ordu yu uğurun golüyle 1-0 yenerek şampiyon olmuştuk.
Reply
14-07-2012, 21:48,
(14-07-2012, 18:03)ziza82 Wrote: adil emecan zamanında z.burnu ld. başkanıyken ve z.burnusporun başkanıyken z.burnu 95-96 da süerlige çıktı o kadrodaki 3 banko adamı giresunspora yolladı uğur kiremitçi hüsnü kaçmaz kaleci şenol odabaş ve ayrıca ömer zorluyuda giresunspora hediye etmişti ve o sezon ligin son maçında ordu yu uğurun golüyle 1-0 yenerek şampiyon olmuştuk.

Efsane şampiyon kadroydu uğur penaltıdan ilkyarının sonunda atmıştı.O günlerin özlemiyle..
Genç Çotanaklar

Reply
16-07-2012, 18:29,
ademoviç denen picin eskiden alacağı 40bin dolar değil miydi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"? 140bin dolar yatmazsa fifa okkalı bir ceza verecekmiş bize. nasıl iş ben anlamadım.

bu arada şu kadar kargaşanın içinde en üzüldüğüm kişi ali zorludur. adam 300bin alacağından vazgeçmesine, + klübe 100bin civarı da para kazandıracak olmasına rağmen transferi gerçekleşmiyor. demek ki bazıları gibi lig bitmeden transferi düşüneydi, şimdi şehirde el üstünde tutulacaktı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
16-07-2012, 21:30,
felaket geldimi zaten hep üstüste gelir...
Reply
17-07-2012, 17:23,
Giresunlu iş adamlarından ayrıca Giresunspor kongre üyesi olan Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri sahibi Enver Yücel Bahşehir Üniversitesi olarak Beşiktaş voleybol takımına 5 yıl boyunca sponsor olmuş kaç yıldır bu foruma yazıyorum bu konuları gündeme getiyorum neya yarar adam lafta giresunlu ve bu takımında lafta kongre üyesi bu takıma sponsor olmazlar ama sempati duyduğu istanbul takımı acınacak hale düştümü feda adı altında sponsor olurlar hepsine yazıklar olsun daha eskisi kadar yazmıyorum bu tip lafta giresunluyum diyen adamların ta "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"...
Reply
17-07-2012, 19:50,
Enver Yücel veya bir benzeri, yarın ortaya çıkıp Giresunspor için benden ne istersiniz diye sormaya kalksa, para ver gerisine karışma dışında bir cümle duyulmaz. Öylesi de verenin işine gelmez. Böyle amatör yaklaşıma karşıdaki de amatorce yaklaşır öyle muamele görürsün. Profesyonel olursan, muhatabın da profesyonel hareket eder. Sen profesyonel değilsen yok yere şikayete de gerek yok.
Reply
17-07-2012, 21:14,
onlar versin paraları adamlar kuru kuru vermez tabi stadda formanda reklamını yapıcan adamlar bunu istiyor ...
Reply
18-07-2012, 02:44,
(17-07-2012, 21:14)ziza82 Wrote: onlar versin paraları adamlar kuru kuru vermez tabi stadda formanda reklamını yapıcan adamlar bunu istiyor ...

bu adamın kapısı adminin dediği gibi her sene çalınır. büyük küçük meblaalar her sene alınır. adam demez ki kıyıya köşeye de olsa tabelamı koyun... en son kitapçı başkan gönlünden kopup (o sene envver yücel klübe o303 model otobüs hediye etmiş idi) kale arkasındaki beleştepeyi perdeleyen panoya kocaman uğur dersaneleri kogosu koymuştu, ondan sonraki yönetimlerde adamın isminin şeref listesine alınmadığı bile oldu.

büyük işadamlarımızın karşısına onları onurlandıracak şekilde çıksak emin olun çok büyük paralar bağışlanır. ama adama yolunacak kaz gibi davranırsan en son adam sktri çeker.

bir de; her sene ''borç ödeyecez,, para verin'' değil de, ''borcumuz var ama borcu kapamak için şöyle şöyle projemiz var'' diyebilecek kapasitede yönetici olsa keşke. acaba ''şu özelliklere uygun yönetici aranıyor'' diye gazetelere seri ilan mı versek???
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)