10-07-2012, 19:47,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
takımların çoğu sezonu açtılar oyuncu transferlerine de başladılar. bekle bizi 3. lig diyorum
|
|
11-07-2012, 04:46,
|
|
vonali
Junior Member

|
Threads: 1
|
|
kim ne derse desin kamuoyundan gizlenen seyler olduguna inaniyorum.yoksa mutlaka birileri sahip cikardi giresuna.
giresun potansiyeli olan bir sehirdir.ama bu potansiyeli ortaya cikarmak,taslari sirasiyla yerine oturtmak önemlidir.
orduspor bunu basardi. insallah giresunda birgün gelir hakettigi yere gelir diyorum.
|
|
11-07-2012, 11:11,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Yazık vallahi yazık .....
Bunca senenin emeği çöpe gidecek.Koskoca şehirde takıma sahip çıkan biri yok.
Kimsenin 2 senede süper lig beklediğini de sanmıyorum , en azından ben böyle düşünüyorum . Sadece sahip çıkıldığını görmek istiyorum bu takıma , gerekirse yerli bir hoca bul gençlerle oyna ,düş-çık ama bir sonraki kongre ne zaman olur diye düşünmeyelim artık , sırada reklam yapacak kim var diye düşünmeyelim artık , sahipsiz kaldık yine demeyelim artık ...
|
|
11-07-2012, 12:24,
|
|
EFE_28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Bu şehirde kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri nerdesiniz ? bu kadar mı giresunspor 'a ilgisizsiniz?
Bu şehirden kazanmıyor musunuz? Yakışıyor mu bu tablo büyüklüğünüze ?
Giresunspor Yeşil ile Beyazın Destanıdır...
|
|
11-07-2012, 14:52,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
bekle bizi 3 lig diyorum ligin başlamasına 1 ay kaldı tüm takımlar sezonu açtı antalyada boluda hazırlık maçı yapıyorlar ortada futbolcuda kalmadı herkes transferini yaptı üç aşağı beş yukarı biz hala kongreyle uğraşıyoruz gençlerle oynayacaksak sezonu açmamız lazım kaç yıldır foruma yazıyorum gına geldi artık kısaca bu takımı bu hale getirenlerin ta "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" !
|
|
12-07-2012, 13:16,
|
|
Shabry28
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Bıktık artık bıktık.. Bir takımın hiçmi sahip çıkanı olmaz allah aşkına! Arkadaş daha düne kadar bu takım için birbirini yiyenler nerde? Bende diyorum ki paraşütsüz düşüşün sonu Bölgesel Amatör!
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
|
|
13-07-2012, 01:41,
|
|
voleur28
Member

|
Threads: 0
|
|
yazıklar olsun....nerden nereye geldik...zengin şımarık mirasyedi çocuklar gibi herşeyi tükettik....3.lig takımları başkan buluyorken biz bank asyada bulamamıştık yazık......sinop,burdur,uşak vb futbolu olmayan kentlere dönecek halimiz.....yeter ya bir yönetim bulama mı şehir...
|
|
13-07-2012, 03:02,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
17 yaşımdan gün alıyorum, imkanım olsa ben başkan olup çok daha iyi şeyler yapabilirim. İlla ki parası olacak diye bir zorunluluk yok. Eğer güzel fikirleri varsa o başkan olsun, çok daha iyi işler yapar. Ama kimsenin öne çıktığı yok.
|
|
13-07-2012, 20:28,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
arkadaşlar bide sürekli vali bld. başkanı milletvekilleri giresunlu işadamları destek olsun muhabbeti bizi buraya getirdi adamlarada ilallah geldi sürekli yardım yardım sen ayaklarını üzerinde duramıyorsan düşmeyede kapanmayada mecbursun bunun başka bi açıklaması yok bakın dedik bu sezon yeniden kadro yapmayız zaten eldekiler kalmak istiyodu ama noldu bi yönetim kurulamadı şimdi ise kursan nolur takım dağıldı...
|
|
14-07-2012, 01:19,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Giresunspor bitmiş.Yok olmak üzere.Çatır çatır çatırtıyor.
3.lig de bari tutunalım.Uşakspor, Kocaelispor gibi olmayalım.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|