Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
07-07-2012, 15:09,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
(07-07-2012, 14:08)olcay Wrote: Fatih Sandal'ında aday olmayacağı söyleniyor.Birtakım beklentiler içindeydi demekki beklenen cevaplar alınmadı.Keza Fatih Sandal almış olsaydı başkanlığı takımın iskeleti bozulmayacaktı ve hocada belliydi büyük ihtimalle.Bi şekilde lige hazırlanmak için fırsatımız olacaktı.Onunda geri durmasına sebep oldularsa yapacak bir şey kalmıyor artık.Gözlerimizin önünde eriyen Giresunspor'u hepberaber takip edeceğiz bu sene.

Sanırım birileri sağlam şekilde takoz koyuyor koya koya ağzımıza ettiler artık şu takımdan ellerini çeksinler zevk mi alıyorlar birşeyler yapmadıkları gibi aday olanada engel oluyorlar....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
07-07-2012, 18:25,
demekki 3.lige düşürmeden rahat etmiyecekler bu işin içinde kim ne derse desin siyaset var...
Reply
08-07-2012, 03:56,
(03-07-2012, 23:22)ziza82 Wrote: anıl napalım orduspor kendini aştı her nekadar rakipte olsak artık resmen görünen köy kılavuz istemez gibi bişey çıkıyo ortaya...

arkadasim eger simdiki baskan sahip cikmasaydi orduda güme gitmisdi coktan.ordusporun tek sansi ekonomi profosörü birinin orduspora sahip cikmasi oldu.
ordusporda sahipsiz kalmisdi bank asyada. vali yardimcisinin yönetiminde bank asyaya basladi.deplasman masraflari ondan bundan toplandi.o sezon basi idmana denenmeye gelen bruno ve jerry kötü ciksaydi ordu simdi hangi ligde oynardi bilinmez.birisi attigi gollerle digeri ise defansda gösterdigi basarili futboluyla takimi o sene ligde tuttular. iste futbol böyle acaip birsey.
ben orduluyum ve sayfaniza devamli giriyorum ve girmeyede devam edecegim.tek temennim icinde bulundugunuz cikmazdan acilen kurtulmaniz ve önce bank asyaya sonra ise superlige cikmanizdir.evet öncelikle hayal gibi görünse bile olmaz diye birsey yokdur.insan yeterki istesin
Reply
08-07-2012, 11:23,
Yüksel hoca geçen defa üçüncü maçta görevden ayrıldıktan sonra Yeşilgiresun'a şöyle bir açıklama yapmış:

Quote:Yeşilova'dan zehir zemberek açıklama

Teknik direktör Yeşilova, İstanbul'da oynanan Karşıyaka maçını 3-0 kazanmış olsalardı bile, yine de görevine son verileceğini iddia etti.

Bu konuda konuşan teknik direktör Yeşilova, “Benim görevden alınmama maçtan önce karar verilmiş. Yani maçı 3-0 kazansaydık bile ben yine görevden alınacaktım. Bir hocaya böyle davranılması doğru mudur acaba? Genel kaptan Hakan Karaahmet ile yardımcı antrenörüm Selim Özer, yönetime benim için yetersiz diye rapor vermişler. Ben 14 senedir hocalık yapıyorum, Türkiye'de futbol antrenörlüğü konusunda en yüksek lisansa sahip 3 hocadan biriyim. Benim hakkımda daha ligin başında olumsuz karar verip, görevden alınmamı istediler. Bir hocanın bırakılması için hiç mi süre tanınmıyor? Bana karşı yapılan davranışlar doğru değildir. Takımda bana destek olmaları gereken kişiler benim aleyhime hareket ettiler. Yapılacak bir şey yok. Bu kişilerin bana karşı olduklarını ben Orduspor maçında kulübede tespit ettim. Orduspor'dan gol yediğimizde, genel kaptan Hakan Karaahmet ve yardımcı antrenörüm Selim Özer'in yüzlerinin güldüğünü, memnun olduklarını gördüm. Olmaz böyle şey. Ben cıdığa düşmüşüm de haberim yokmuş.”

Yüksel hoca geçen gün yaptığı basın toplantısında kimi tarif etti? Biz kediye kedi deriz diye bir laf var, gayet açıktır ki Yüksel Yeşilova'nın yaptığı tarife uyan kişi yine aynı kişidir. Ama bu Giresun tuhaf bir yer, helva gibi bir ortam. Şekilde görüldüğü üzere üç gündür herhangi bir kişi-kurum-grup-topluluk vs. çıt yok. Ama zaten vakti zamanında yukarıdaki rezalet haber çıktığında da ne iş diyen olduğunu ben hatırlamıyorum. Anlaşılmış t.d. gitmiş, liste hazırlığındaki kişi bir anda ne olduysa fikir değiştirmiş, arkadan destekleyen de bir anda ne olduysa artık yokum demiş. Özetle; pamuk ipliğine bağlı kulüp yine darmadağın olmuş ama bütün bunlara karşın hissedilir en ufak bir reaksiyon yok. Çünkü itiraf etmek gerekir ki Giresun ilinde Giresunspor konusunda samimiyet sahibi olan kimsecikler yok, karnından konuşmayı seven de çok.
Reply
08-07-2012, 14:12,
Anlayamadığım nokta Yeşilova takımın başına gelmesini istemeyen yada engel olan kişiyi açıkça belirtmiş.Madem engel olunuyor buna o zaman daha iyisi bulunsun getirilsin takımın başına aynı kişi tarafından.Hazır bu işlerle uğraşmak isteyen insanların yapacağı yatırımlarıda soğutmanın ne anlamı var? Ne kazandıracak Giresunspor'a bu durum?

Birde Fatih Sandalın kayyum başkanı olması için gaz verenler destek olacağız diyenler yine ortalıkta görünmüyor.Gerçekten çok ayıp yapılan olay.Belli başlı 3-5 kişi var Giresunda istedikleri gibi at koşturuyorlar olmayan yönetim üzerinde.İş ciddiye bindiğinde de kimselerden ses çıkmıyor.Ya bu işlere gönüllü olana destek verip sonra arkanızı dönmeyin yada o kadar kulis yapıyosanız siz çıkın bir şeyler yapın bu takım için.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
09-07-2012, 11:10,
Bu takımı LÜTFEN şahsi çıkarlarınıza alet etmeyin.Bırakın birşeyler yapmak isteyenler,yapabileceklerin yapsınlar.Eğer daha iyisini yapabileceğinizi iddia ediyorsanız taşın altına kuyun elinizi,BUYRUN........
Reply
09-07-2012, 13:49,
bütün takımlar sezonu açtı biz hala yönetim bulma hoca peşindeyiz ortada ne başkan,ne teknik direktör ne futbolcu var biz zaten bitmişiz...
Reply
09-07-2012, 15:02,
BU SEZON BU 2.LİGDE KALMA UMUDUM GÜN GEÇTİKÇE TEK TEK ERİYOR...
RABBİM BU TAKIMI ERİTENLERİ DE TEK TEK ERİTİR İNŞALLAH...
Giresunspor Yeşil ile Beyazın Destanıdır...
Reply
09-07-2012, 20:29,
Arkadaşlar yıllardır her sene yeni yönetim, yeni hoca bilmem ne yeni hep yeni bu nedir ya. Bende yıllarca futbol oynadım yazamadan geçemiyorum. Ben bildim bileli Giresunsporun başına biri geçer otekiler obür taraftan indirmeye çalışır. bir hoca gelir iki maç sonra gönderilir, kimin yüzünden vali, Başkan kimin yüzünden istifa ediyor vali kardeşim bu nedir ya. Birkerede birilerinin kuyusunu kazmayın neymiş belediye başkanı takıma çok destek veriyomuş veriyosan ver ama senin takımın başkanının önüne geçmeye niye çalışıyoun bu reklamdan başka birşey değil. Millet vekilleri yönetim arıyomuş ya arasan ne olur aramasan ne bakın futbolun içinden gelmeyen, yönetimde fiziki olarak hizmet etmeyecek olan hiçbir adamın giresunspor a kendine reklam yapmaktan başka çıkarı olamaz. Nerede şimdi o belediye başkanı, nerede o şimdi millet vekilleri needeo bahri kayayı gönderen vali. Bir adam geldi geçen sene parasıda var adam vali yüzünden istifa ediyor. neden etmesin işine elli kişi burun sokuyo. Giresunda maşallah herşeyi bilen insan sayısı o kadar fazlaki. Böyle devam ederse Giresunspora 100 yıl daha gerçek bir başkan gelemez. Giresunsporu seven adam başa geliyor onunda futbol sektörü hakkında bilgisi yok. kimsedendemı yardım almıyolar anlamıyorum.

Bir başkan gelir gelmez bir takıma orjinal stor mağazası kazandırmazmı A.Ş ye dönmek bukadarmı zor. Üye çalışmaları ile Giresun yada istanbuldaki üye toplamaya çalışmazmı. Bir üye kartı maliyeti 1 TL aylık 5Tl verebilecenk milyonlarca giresunlu var çarpma toplama bilen işlem yapsın. Giresunspor hizmetinde çalıştırılacak hiçmi cafe restoran yok? Giresun spor hizmetine Giresun sahiline 2 -3 tane halısaha yapamıyorlarmı. Hep bekleyin paralı biri gelsin parasını döksün masaya alın harcayın. yok öyle birşey, Haberlerde okuyorum bir gazateci yazmış Giresunspora paralı başkan lazım, bu gazeteci ya futboldan anlamıyor yada yönetivcilik hakkında hiç bir bilgisi yok. Spor akademilerinde kulüp yöneticiliği dersi veriliyor oralarda yöneticilik diploması alanlara paramı veriyorlar sanki. Bir takımın potansiyeli yada markası olan bir kulübüm nasılş işletmeye döndürülüp döner seymayeye çevrilebileceğini öğretiyorlar. Bizim kulübümüz ise orjinal forma diye çakma formaları satmaya çalışıyorlar ne bir store var nede formada bir marka logosu!!! hangi taraftar o formayı alır???

Bu foruma yeni üye oldum içimi dökmek istedim aslında yazılacak okadar çok şey varki bundan sonra zaman buldukça paylaşacağım.
Reply
10-07-2012, 15:07,
bu takımın üzerinden kirli ellerini çekmeyen "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in hepsi gün gelcek yaptıklrının cezasını şekercek...
Sevinmek için sevmedik...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)