Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
01-07-2012, 20:28,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
keşke güzel günler yaklaşsa (bi umut işte benimkide)...
Reply
02-07-2012, 00:35,
Gruplar belli oldu 2 hafta fikstür çekimi var rakipler transfere başladı ya biz..Stadın ışıklandırma direkleri hariç somut bişeymi yok.Daha kongre kararı alınacak yeni yönetim oluşabilirse oluşacak hoca bulunacak tranfser tahtası açılabilirse açılacak,açılırsaboşta kalan futbolcular transfer edilecek,lige kötü başlangıç hoca istifa,topçuya para ödenemicek devre arası tff ye şikayet yönetim istifa yeniyönetim acaba bu sene ligde kalabilecekmiyiz ıvır zıvır alıştık artık....
Genç Çotanaklar

Reply
02-07-2012, 12:42,
bir faruk özak gibi bakanımız olsaydı borç temizlenmişti.
Reply
02-07-2012, 16:32,
Yeniden kongre kararı alındı 21-28 temmuz
Genç Çotanaklar

Reply
02-07-2012, 20:02,
stadı ışıklandırdılar bari trabzonspor veya ordusporla açılış yapsak hem görsel açıdan hemde maddi açıdan bi kazancımız olur kapalı 5 maraton 5 kale arkası 3 tl olsa stad dolabilir...
Reply
02-07-2012, 20:24,
(02-07-2012, 20:02)ziza82 Wrote: stadı ışıklandırdılar bari trabzonspor veya ordusporla açılış yapsak hem görsel açıdan hemde maddi açıdan bi kazancımız olur kapalı 5 maraton 5 kale arkası 3 tl olsa stad dolabilir...

nerden nereye geldik bunları konuşur olduk 2 sene önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz bunlarıda duyduk ya ordusporla açılış maçı ha...
Reply
03-07-2012, 12:27,
Yeni başkanımız bi aksilik olmazsa fatih sandal olacak.
Genç Çotanaklar

Reply
03-07-2012, 21:32,
21-28 temmuz tarihlerinde kongrelerimiz var. Ne başkan adayı var ne de doğru dürüst bir söylenti. Bu kongre kararı futbolcuların başka takıma imza atmasını engellemek için uygulanmış psikolojik bir hamle değildir umarım.
Reply
03-07-2012, 23:22,
anıl napalım orduspor kendini aştı her nekadar rakipte olsak artık resmen görünen köy kılavuz istemez gibi bişey çıkıyo ortaya...
Reply
07-07-2012, 14:08,
Fatih Sandal'ında aday olmayacağı söyleniyor.Birtakım beklentiler içindeydi demekki beklenen cevaplar alınmadı.Keza Fatih Sandal almış olsaydı başkanlığı takımın iskeleti bozulmayacaktı ve hocada belliydi büyük ihtimalle.Bi şekilde lige hazırlanmak için fırsatımız olacaktı.Onunda geri durmasına sebep oldularsa yapacak bir şey kalmıyor artık.Gözlerimizin önünde eriyen Giresunspor'u hepberaber takip edeceğiz bu sene.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)