Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
13-09-2021, 20:49,
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor - Giresunsporumuz
Bizim takım oynarken ben yoruluyorum. Doukara bırakın top oynamayı adamın yürüyecek hali yok.
Reply
13-09-2021, 20:51,
(13-09-2021, 20:46)semiko Wrote: Onurcanı da bence baskı altında kaldığı içn oynattı hkan hoca

Tamamen sohbet odalarının etkisi 3-5 ergen birkaç fındık beyinli ergen gazetecilerin baskısıyla evet Kemal Sunalın kaleci filmindeki replik gibi sanki çok klas top oynuyoruzda kaleci dert oldu hadi onu geçtim Balde yi ne diye kestin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
Peres ne olduğu belli değil, doukara iyi kötü birşey diyemem çünkü top gelmedi. Süleymanov dozirik gibi, mevkisini bile anlayamadım. Dokuara oynayacağına balde reis oynasa en azından sergi ile anlaşır atraksiyon yaparlar. Diarra mayıstan beri top değmedi ayağına, biraz savruldu gibi ama ben diarranin oynaması taraftarıyım.

Ben umitliyim ikinci yarı birşeyler olacak.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
Ligin en çok gol yiyen takımına bırakın gol atmayı pozisyon yok pozisyon.
Reply
13-09-2021, 20:52, (This post was last modified: 13-09-2021, 20:53 by sokakbaşımeyhane.)
öncelikle Savunmadaki iki kazma douglas perez ve Keleş DİARRA nın d.saağını yesinler...yazık savunmada 3 haftadır iki tane bombayla oynuyoruz...Diarraya top gelince güvenim geliyor kaç tane top kesti..Bu perez topa zıplamayıda bilmiyor...Gelelim adamım Pelupessy ye abi sana shefiellde nasıl forma vermişler? ingilterenin konferans liginde bile oynayamazsın Erolcan a yazık değil mi?
Alanyada bir numara yok ama bizde iki pas yapacak adam yok..Hayırlısı...Mağlubiyet halinde keleşi ankarada bırakın gelin...Nalepa neden gönderildi??
gEÇEN SENEKİ TAKIMI BOZMADAN SADECE 5 takviyeyle daha kişilikli futbol oynardık...Karadüzen devam
Derelili çotanak
Reply
13-09-2021, 20:54,
Tek kelimeyle rezalet.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
13-09-2021, 20:55,
Bülent Korkmaz biliyor bizim takımın top yapamayacagini vermis topu kontra kovalıyor Perez stoperden ziyade sol bek gibi hocanin hamle yapması lazım gerekirse Çekdari atsın iki liberodan birini çıkarsın gol atmayi gectim pozisyona giremezsin bu adamlarla
Reply
13-09-2021, 20:55,
Yine herşeye rağmen puan alabiliriz hatta kazanabiliriz Alanya iyice gömüldü akıllı bir takım Alanya yı rahat yener.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-09-2021, 21:00,
Pelupessy'nin bir katkısı yok. Onun yerine Nalepa olsa en azından ileriye çıkardık. Hocanın bir an önce Sergen Diarra ikilisine dönmesi lazım. Perez stoperden ziyade ön liberoda daha çok iş yapar. Traore, Çekdar, Champnes, Doukara yerine adam gibi bir santrafor ve Nalepayı tutsan yeterdi.
Reply
13-09-2021, 21:00,
(13-09-2021, 20:52)sokakbaşımeyhane Wrote: gEÇEN SENEKİ TAKIMI BOZMADAN SADECE 5 takviyeyle daha kişilikli futbol oynardık...Karadüzen devam

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sol bek, sol açık, iki ön libero, forvet arkası ve sağlam bir stoper. Şu takviyelerle Kasımpaşadan ve bu maçtan en az 1er puan alırdık.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)