Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
beyler düşünüp taşınalım bu takıma düzgün bir taktik bulalım
çünkü 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 ile küme düşeriz gibi geliyor

Santraforu ikili oynamayı deneyebiliriz veya hücum hattını biraz kalabalıklaştırmayı. Bildiğim bir şey varsa bu klasik taktikle bizi yerler

ya 3-5-2 deneyelim, ya 5-3-2 ya da ne bileyim 3-4-3 falan

4-4-2'nin bizim için uygun olmadığını düşündüğüm için yazmadım.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
29-08-2021, 18:28
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
Mevcutta orta saha ikilisinin önünde oynayan oyuncumuz kreatif değil, o yüzden üretkenlik sıkıntısı yaşıyoruz. Oyun kenarlara yöneldiğinde savunma yapan takım eksik yakalanmıyor. Zaten birebirde net adam eksiltebilen kenar oyuncusu performansı göremedik şimdilik. Son iki maçlık performans üzerinden gidersek; santrafor bölgesini ikileyip balde-umut yaparak orada bir hareketlilik yakalayabiliriz.Aynı zamanda bir oyuncuyu gezici kullanıp savunma dengesini bozabilir, stoperler arası koşu alanları açabiliriz.
Emre-joey-sankhare(flavio)-sergio
Aziz-perez-douglas-zeki gibi bir kadro çıkartabiliriz.
Hücum kısmında; zeki çizgiye yerleşir, sergio iç koridora. Geri üçlü douglas-perez-aziz olarak yerleşir.
Emre iç koridora, ileri ikiliden biri sol forvet gibi yerleşebilir. Joey-sankhare ikilisinden biri ortayı kapatıp diğeri iç koridorda ki oyunculardan birine pas açısı olacak şekilde yerleşebilir.
Amatörce daha üretken olabilecek aynı zamanda bizim pres yapma düşüncemizi uygulayabileceğimiz bir saha içi yerleşimi düşündüm.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
29-08-2021, 19:41
Reply
paravalancha Offline
Junior Member
**

Herkese selamlar yıllardır takip ederim forumu üyeliğimiz falan bi ara sıfırlandı sonra uzakdan bakar olduk bizde bişeler yazalım paylaşalım.
Yukarda arkadaşın dediği gibi sistem değişikliği bu takıma fayda sağlayabilir geçen sene hakan hocanın savunma anlayışını bu sene de oturtursa güzel işler çıkarabiliriz. Bana göre 5 3 2 veya 5 4 1formatı uygun olabilir şuan ki oyunda beklerimiz sürekli hücuma çıkıyor orada stoperleri 3 lersek ilk 2 haftadaki gibi basit goller yemeyiz dougles ağır kalıyor ama yer tutması müdahele leri fena değil perez çok hantal ve pozisyon sezgisi zayıf ama ayakları iyi diarrayı bu ikiliye monte edersek ikisnin açıklarını kapayabilir.
Geçen sezon da iki stoperin arasına m.taş girip bekleri ileri çıkarıyorduk  o.sahada sayı üstünlüğünü alıyorduk dönüşlerde veya top kaptırmada durumunda rakibi iyi karşılıyorduk.  İlk olarak takım savunmasını oturtmamız lazım
29-08-2021, 20:03
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
(29-08-2021, 18:28)maicon_28 Wrote: beyler düşünüp taşınalım bu takıma düzgün bir taktik bulalım
çünkü 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 ile küme düşeriz gibi geliyor

Santraforu ikili oynamayı deneyebiliriz veya hücum hattını biraz kalabalıklaştırmayı. Bildiğim bir şey varsa bu klasik taktikle bizi yerler

ya 3-5-2 deneyelim, ya 5-3-2 ya da ne bileyim 3-4-3 falan

4-4-2'nin bizim için uygun olmadığını düşündüğüm için yazmadım.

Ben zihnimde arka 3 lüyü ve iki kanat beki belirliyorum. Ancak on tarafı kuramıyorum. 5-3-2 veya 3-5-2 de kanat bekler oynayacak, kanat oynamayacak. 3-4-3 oynasak bizim gibi bir takım için çok ofansif oluyor.

5-4-1 için uçaklar lazım. O hızda da oyuncu yok. Sıkıntı.
29-08-2021, 20:39
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Aziz Behich sol bek Taşdemir sol açık
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
29-08-2021, 20:56
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Emre Taşdemir ileride oynadı aziz Behiç le arkalı önlü deneyecek işe yarar Diabate serbest o da iyi. Ama bizim takıma 3lü savunma gider. Zeki ne ileri çıkar ne geri. Aziz Behiç veya emre de sola cuk oturur.sonrası her türlü düzenlenebilir bence
29-08-2021, 21:13
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Geçen maç değişikliklerden sonra takım çökmüştü hoca bu sefer biraz daha hamle oyuncusu saklamış
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
29-08-2021, 21:16
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Ts ye karşı kaptan zeki. Nelere kaldık
29-08-2021, 21:39
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Şu tribünler başkanın eseri ne diyeyim yazık etti ! Güzel başladık maça ...
Başkentten !
29-08-2021, 21:48
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Bizi direk düşürsünler. Daha fazla rezil olmayalım. Böyle mal bir topluluk daha bu kadar bir araya gelemezdi
29-08-2021, 21:50
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)