Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
23-05-2012, 13:09,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Bu elektrik mevzusu her sene oluyor alıştık artık.
Reply
24-05-2012, 16:27,
Osman'dan sonra ilk defa oldu. Ömer Ülkü zamanında hiç olmamıştı. Kayyum zamanında da belediye karşılıyordu. Şimdi ise çok enterasan kaç aydır ödemediler bu faturayı ben anlamadım tek kelime ile yazıklar olsun. Bir tane adam gibi adam bulup ta başımıza geçiremedik.

Ulan madem 2 trilyon para aktardığınızı söylüyorsunuz hiç mi aklınıza gelmiyor bu paraya elbet bitecek insan bir kalıcı gelir kaynağı sağlamak için çalışmaz mı gider bir dükkan kiralarsın toplasan her ay 2.000 lira ödersin cebinden bir store açarsın hadi store'ı da geçtim o kapasite yok diyelim gider giresunspor çayı satan marka ile anlaşırsın sadece o çayı satmak için gazi caddesinin ortasına koyarsın millet zaten giresunspor denilince hemen atlar ben iddia ediyorum her ay 20.000 lira çıkarırsın ne bilim futbolcularına prim verirsin bir nebze çalışanlarına verirsin yaparsın bir şey..

Gider bir halı saha kiralarsın 1 aylığına verirsin oraya 10.000 lira sonra bir kampanya patlatırsın 1 ay boyunca burada halı saha'da oynayın bütün paralar giresunspor'a aktarılacak maç ücreti 5 lirayken 10 lira yaparsın bir de zaten bizim gençlik hemen atlar gider oynar yemin ediyorum 40.000 lira kaldırırsın ya böyle neden cinlik gelmiyor kimsenin aklına

yahu bu takıma madem 2 trilyon para veriyorsun neden geri gelmeyecek bir işe giriyorsun sen manyak mısın hiç mi ticaretten anlamıyorsun ben başkan olsam diyelim 1.000.000 liramı diyelim kulübe mi ayırdım böyle gelir getirecek şeylere harcarım.. kimse de umrumda olmaz sadece giresunspor'un cebine girer bakmayın biizm millet çalışan görse hemen destekler duygusal yönlerimiz kuvvetlidir o 1 milyon olur 4 milyon en azından kulüp rahatlar...

yemin ediyorum anlayamıyorum bizim yöneticilerimizi
Reply
26-05-2012, 00:43,
Giresunspor için borçsuz, temliksiz gün geçmez artık.Elektrik krizinden sonra şimdi de SSK çıktı.Bunlar daha buzdağının görünen kısmı."Lüften argo kelimeler kullanmayınız" her gelen borç ödedik diyor.Borç azalacağına her sene daha da artıyor.Ne biçim iş anlamadım gitti.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-05-2012, 22:18,
iddaadan gelecek 120 bin tl ye temlik koydurmuş ssk herkes ssk borcunu itelerken biz sahipsiz olduğumuz için isteyen istediğini rahatça yapıyor bize...
Reply
27-05-2012, 14:02,
(26-05-2012, 22:18) Wrote: “HEDEFiMiZ BANK ASYA OLACAK”
Amerika'da bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ekibimize destek vereceğini söyledi.

“Amerika'da bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Milletvekili Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada, Giresunspor'a desteğinin süreceğini ve ekibimizi düştüğü yere çıkaracaklarını belirterek hedefin üst lig olacağını söyledi.

Giresunspor'un ligden düşmesinin kendilerini de üzdüğünü belirterek, “Ekibimizin düştüğü lig kendisine yakışan bir lig değildir. Giresunspor'u önce Bank Asya 1. ligine, ardından süper lige çıkarmak için çaba göstereceğiz. Yeni sezonda hedefimiz bu olacaktır. Ayrıca Aksu mevkiine yapacağımız Giresun Arena konusunun takipçisiyiz ve tesisi yapmak için gayret edeceğiz. Giresunspor'a layık bir yönetim oluşması için de ilgileneceğiz. Giresunspor tüm Giresunluların gurur duyduğu bir değerimizdir. Kulübümüze destek vermek, yardımcı olmak, sorunlarını çözmek için çalışmak hepimizin görevidir” diye konuştu.

http://www.yesilgiresun.com.tr/spor/gire...h1129.html
adam haklı beyler. o olmasa ne hallerdeydik. ne olur desteğini esirgeme mistır canikli.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
27-05-2012, 15:46,
tabi istediği oldu takım küme düştü merak etmeyin gerçekten destek olur ama baktı takım iyi gidiyo elini ayağını çeker hemen arenanın takipçisiymiş eskişehirden çalıdığın maketin mi takipçisi acaba?
Reply
31-05-2012, 21:55,
Yönetim Atletic Bilbao sadece bu şehrin çocuklarıyla 3-4 sene ben bu ligde kalmaya razıyım. Mükemmel bir genç kadro kurmaya çalışalım.
Reply
31-05-2012, 21:59,
(31-05-2012, 21:55)faruk28 Wrote: Yönetim Atletic Bilbao sadece bu şehrin çocuklarıyla 3-4 sene ben bu ligde kalmaya razıyım. Mükemmel bir genç kadro kurmaya çalışalım.

Güzel dedinde hangi gençlerle hangi antreman sahasıyla..
Genç Çotanaklar

Reply
01-06-2012, 16:07,
Gençlerle kadro kurmak için bile para lazım.

ultra yetenekler bulmaya gerek yok. yeterki takım olma bilincinde olan gençler olsun. Ancak ne antreman sahası var adam gibi , ne tesis var , ne de gençlere yol gösterecek kaliteli spor adamları alacak para var .

yönetim yok arkadaş takımda var mı ötesi
Reply
01-06-2012, 16:13,
yönetim gelecekse ilk işi resmi site açmalı bütün haberleri oradan ve kendi yazsınlar. Yerel gazetelere kocaman bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çeksinler. kulübü sikmeye kalkmasın, en kötüsünden bir halı saha kazandırsın ufak bir şey ya da stadın orada gelen arabaların park ettiği yeri ayarlayıp 50 araçlık otopark yapsın 2-3 lira ücret koyup kulübe aktarsın. geçen seneki kadrodan sözleşmeleri devam eden kiralıklar 5-6 oyuncu kalsın. giresun da store açacak göt kimsede yok onu biliyoz en azından bir orjinal forma, bir tişört falan üretilip satılsın. en azından kulüp çalısanlarının birde futbolcuların maaşlarını zamanında ödeyin ona da şükür zaten bunları yaparsanız giresun da kral olursunuz. ulan her gelen bu kulübü sikmiş batırmış bunlar sosyal hayatında nasıl zengin oldular nasıl ticarette başarılı oluyorlar da giresunspor gibi küçük bir şehrin takımını yönetemiyor hem de 2 milyon gibi yurttaşı olan müthiş potansiyeli var. biz o kadar fikir sunuyoruz gerçekten bu forumda çok zeki arkadaşlar var ve muhakkak sadece kendi karınlarını doyuruyorlar ama bu insanlar nasıl bu kadar zengin ama salak olabiliyor anlamıyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)