Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
19-05-2012, 15:34,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Ömer ülkü fatih sandal ikisinden biri bakan olur büyük ihtimal ülkü
Genç Çotanaklar

Reply
22-05-2012, 12:32,
Şu aşamada kimin başkan olacağının bir önemi yok, önemli olan birilerinin takıma sahip çıkıp başkan olması.Bu Ömer Ülküde olabilir,Fatih Sandalda,Ali Yaramanda veya bir başkasıda.Kulübü kaosun içinden bi nebze çekip çıkaracak bir yönetim kuruluna ihtiyacımız var.Transfer sezonu içinde hem eldeki mevcut kadrodan tutabildiğimiz kadarı tutulur üzerine transfer yapılır.Ancak yine kayyum vs uğraşmaya başlarsak ne eldekiler tutulur nede Giresunspora futbolcu gelir.

Gelecek olan yönetim kurulununda artık yüksekten uçmadan adamakıllı ayakları yere basarak işler yapması gerekiyor.Gelir gelmez bu takımı bu sene tekrar çıkaracağız diyen adam benim gözümde eyyam yapıyor demektir.Önce şu borçlardan mümkün olduğu kadar kurtulalım bi nebze olsun kurumsallaşma yolunda adımlar atmaya çalışalım sonra nasıl olsa çıkılır bir üst lige.Altyapıyı oluşturmadan çıkıldığı takdirde 5 senenin 4ünde kümede kalma savaşı verdik zaten.Bunlardan gerekli dersler çıkarılmalı artık.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
22-05-2012, 12:55, (This post was last modified: 22-05-2012, 12:57 by sy200028.)
Kaptan Ömer geçen yıldan yaklaşık 300 bin lira alacakları olduğunu bu alacaklarının bir kısmının ödendiği taktirde hedefde koyulursa takımda kalabileceğini söylemiş Berkay ve İsmail ile 1.5 yıllık sözleşme var bir sezon daha bizde kalacaklar erdem, murat ocak sözleşmeleri devam ediyor diye biliyorum.... kiraya verieln gençlerden de bir kaçı üzerinde durulursa çok fazla masaraf yapmadan üç beş takviye yolumuza devam edebiliriz...

Not : Olcay Hoşgeldin geçmiş olsun diyelim.....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
22-05-2012, 13:27,
eyvallah abi saolasın (:
Reply
22-05-2012, 13:58,
olcayım gözün aydın. bir de hayırlı olsun. bundan sonra mekansızlarla takılır bizi de tanımazsın demi? Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
22-05-2012, 14:52,
eyv saolasın kardeşim. mekanımız belli chotanax işim olmaz öyle ne idüğü belirsiz adamlarla ((:
Reply
22-05-2012, 22:06,
olcay abi gözün aydın döndün aramıza.....
artık bizim için giresunum!!!!!!!
Reply
23-05-2012, 09:17,
(22-05-2012, 22:06) Wrote: GiRESUNSPOR'A BiR DARBE DE AKSA'DAN
Rize ve Orduspor'a binlerce liralık forma reklamı veren AKSA Elektrik Dağıtım AŞ, 18 bin lira borcu var diye Giresunspor Kulüp binasının elektriklerini kesti
Giresun'daki uygulamaları ile her kesimin tepkisini çeken AKSA Elektrik Dağıtım AŞ Bank Asya'dan 2.lige düşen Giresunspor Kulübünün de elektriklilerini kesti. Yıl içersinde şike soruşturması nedeni ile sancılı bir sezon geçiren ve kayyum heyetine kalan Giresunspor'a böylece bir darbede AKSA'dan geldi. AKSA'nın ,18 bin TL'lik elektrik borcunun ödenmemesi nedeniyle kulüp binasının elektriklerini kestiği öğrenildi.
ORDU VE RİZE'YE BİNLERCE LİRALIK REKLAM
TEDAŞ'ın özelleştirilmesinin ardından Giresun ve yöresindeki elektrik dağıtımını alan AKSA özellikle Giresun'da vatandaşlar tarafından eleştiriliyor. Bu arada aynı firmanın Orduspor ve Rizespor kulüpleri başta olmak üzere çok sayıdaki kulübe binlerce liralık forma reklamı verdiği de biliniyor. AKSA nın aynı uygulamayı Giresun'un dışında Trabzon, Ordu veya Rize'de yapmasının mümkün olmadığını belirten taraftarlar ise olaya büyük tepki gösterdiler.
http://www.yesilgiresun.com.tr/spor/gire...h1094.html
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
23-05-2012, 10:16,
şaşırmadım, bu tür olayları ilk kez yaşamıyoruz ve kendi ilimizde yabancı gibi yaşadığımız sürecede yaşamaya devam ederiz malesef, Giresundaki Aksanın taşeronu zaten Ordulu bir firma, Limanımızın işletmesi Trabzon ve bunun gibi bir çok örnek, bu konuda şimdi herkes konuşur vay efendim şöyle efendim böyle lafa geldimi bizden iyisi yoktur yer yüzünde fakat icraat sıfır, haa bu konuya tepkide göstermek yersiz küme düştüğümüzde davullar çalınıp şampiyonluk kutlanıyorsa bu şehirde elektriğimizide keserler, klüp binasındanda çıkarırlar, sorun aksada değil acaba biz ne yapıyoruz Giresun için...
Hayatın Kıyısında Maratonun Ortasında
Reply
23-05-2012, 10:53,
AKSA'nın kablolarını kesip atsınlar.Kulüp binası Aksu'da değil mi ?Suyun içine atın bir tirbün, bırak kulüp binasını mahalleyi aydınlatsın...
Bu da bir fikir
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)