19-05-2012, 15:34,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Ömer ülkü fatih sandal ikisinden biri bakan olur büyük ihtimal ülkü
Genç Çotanaklar
|
|
22-05-2012, 12:32,
|
|
olcay
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Şu aşamada kimin başkan olacağının bir önemi yok, önemli olan birilerinin takıma sahip çıkıp başkan olması.Bu Ömer Ülküde olabilir,Fatih Sandalda,Ali Yaramanda veya bir başkasıda.Kulübü kaosun içinden bi nebze çekip çıkaracak bir yönetim kuruluna ihtiyacımız var.Transfer sezonu içinde hem eldeki mevcut kadrodan tutabildiğimiz kadarı tutulur üzerine transfer yapılır.Ancak yine kayyum vs uğraşmaya başlarsak ne eldekiler tutulur nede Giresunspora futbolcu gelir.
Gelecek olan yönetim kurulununda artık yüksekten uçmadan adamakıllı ayakları yere basarak işler yapması gerekiyor.Gelir gelmez bu takımı bu sene tekrar çıkaracağız diyen adam benim gözümde eyyam yapıyor demektir.Önce şu borçlardan mümkün olduğu kadar kurtulalım bi nebze olsun kurumsallaşma yolunda adımlar atmaya çalışalım sonra nasıl olsa çıkılır bir üst lige.Altyapıyı oluşturmadan çıkıldığı takdirde 5 senenin 4ünde kümede kalma savaşı verdik zaten.Bunlardan gerekli dersler çıkarılmalı artık.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
|
|
22-05-2012, 12:55,
(This post was last modified: 22-05-2012, 12:57 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Kaptan Ömer geçen yıldan yaklaşık 300 bin lira alacakları olduğunu bu alacaklarının bir kısmının ödendiği taktirde hedefde koyulursa takımda kalabileceğini söylemiş Berkay ve İsmail ile 1.5 yıllık sözleşme var bir sezon daha bizde kalacaklar erdem, murat ocak sözleşmeleri devam ediyor diye biliyorum.... kiraya verieln gençlerden de bir kaçı üzerinde durulursa çok fazla masaraf yapmadan üç beş takviye yolumuza devam edebiliriz...
Not : Olcay Hoşgeldin geçmiş olsun diyelim.....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
22-05-2012, 13:27,
|
|
olcay
Posting Freak

|
|
|
eyvallah abi saolasın (:
|
|
22-05-2012, 14:52,
|
|
olcay
Posting Freak

|
|
|
eyv saolasın kardeşim. mekanımız belli chotanax işim olmaz öyle ne idüğü belirsiz adamlarla ((:
|
|
22-05-2012, 22:06,
|
|
özer_28_34
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
olcay abi gözün aydın döndün aramıza.....
artık bizim için giresunum!!!!!!!
|
|
23-05-2012, 10:16,
|
|
falso28
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
şaşırmadım, bu tür olayları ilk kez yaşamıyoruz ve kendi ilimizde yabancı gibi yaşadığımız sürecede yaşamaya devam ederiz malesef, Giresundaki Aksanın taşeronu zaten Ordulu bir firma, Limanımızın işletmesi Trabzon ve bunun gibi bir çok örnek, bu konuda şimdi herkes konuşur vay efendim şöyle efendim böyle lafa geldimi bizden iyisi yoktur yer yüzünde fakat icraat sıfır, haa bu konuya tepkide göstermek yersiz küme düştüğümüzde davullar çalınıp şampiyonluk kutlanıyorsa bu şehirde elektriğimizide keserler, klüp binasındanda çıkarırlar, sorun aksada değil acaba biz ne yapıyoruz Giresun için...
Hayatın Kıyısında Maratonun Ortasında
|
|
23-05-2012, 10:53,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
AKSA'nın kablolarını kesip atsınlar.Kulüp binası Aksu'da değil mi ?Suyun içine atın bir tirbün, bırak kulüp binasını mahalleyi aydınlatsın...
Bu da bir fikir
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|