25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
Milinkovicin ceza sahası içinde yaptığı faul biraz IQ işi.

Kısıtlı kadro ama bu kadronun daha da kısıtlı olmasının sebebi klubedeki tımbış. Aynı onbir, aynı degisiklikler, diğer oyuncuları küstürme, soğutma vb faktörler, 12 haftada bir gol yiyen takım 2 haftada 5 yedi. Haftalardır diyoruz kazanıyoruz ama kötüyüz diye, şans faktörü de var işin içinde. Şimdi şans terse dönünce görüyoruz işte sonuçları.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
07-03-2021, 15:25
Website Reply
mcagatayy Offline
Posting Freak

Threads: 2
10 kişi oynadık. Üzerine bireysel hatalar. Üzerine de kornerden 3 gol yedik biri ofsayt. Yenilmek kaçınılmazdı.
07-03-2021, 15:26
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BU MACI CIKAN HAFTAKI MACI KENDI HATALARIMIZDAN KAYBETTIK HELE BU GÜNKÜ MACI TAMAMEN DEFANS HATASI ILE KAYBETTIK HEPIMIZE GECMIS OLSUN BU MACLARIN TELAFISI YOK BÜTÜN KREDILERI TÜKETTIK BUNDAN SONRA HIC KAYBEDECEK MAC SANSIMIZ KALMADI BANA GÖRE DÜSME HATTINDAN UZAKTAYIZ RAHAT RAHAT OYNARIZ OLURDA ILK 6 VEYA 2 YE GIRERSEK ODA BIZIM SANSIMIZ OLUR KÖTÜ YAZMAYA GEREK YOK BIZI SADECE BIRAZ HEVESLENDIRDILER O KADAR
07-03-2021, 15:26
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
İyi ki Samsun dün yenildi herşeye rağmen puan farkı korundu yine şanslıyız ki Samsun bu hafta Altınordu ile oynuyor
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
07-03-2021, 15:28
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Benim beklentim allah biiyor beraberlikti olmadı en büyük etken Onur ve Sergen, hala 6 puan var sorun yok taki haftaya bandırmaya puan bırakırsak... Caner, Eren beklentimiz olmamaları ama kadroya kimi koyacaksın abi adammı var ? Sergio ve diarra takımın % 40 imiş, Kaleye tecrübesi ile Tolgahanı alalım derim ben bu maç değil son 2-3 maç yan top sıkıntımız var ve aşamıyoruz... Haftaya bandırma maçı mutlak 3 üzerine olmalı yok topu rakibe verim yok alan verelim .ikerler o işi köpek gibi saldıracaklar oynayacaklar birde paket prim açıklama zamanı geldi bence 2 maç 3 maç gibi ...
Başkentten !
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bir rüyada idik uyandık bize bu kadar şampiyonluk vermezler diyordum hakketten öyle olacak. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkacaktık. Giresun özüne döndü defans zıçınca düşmemeye oynayan takıma döndük ne hücum yapabildik zaten beş altı haftadır hücum namına bir şey yok. Hoca defansa yatıp her hafta maç alacam zannetti. Balıkesir menemen adanada boluda bu taktik tuttuda zorlu rakiplere karşı tökezlemeye başladık. Artık defansı bırakıp hücum oynamalı bu takım ama doğru oyuncularla erenle Caner le degil.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Geçmiş olsun. Net bir şekilde yenildik, geçen hafta hakem, şanssızlık falan demiştik bu maça herhangi bir açıklamamız yok. Balde ve belki de biraz Taş hariç herkesin çok kötü oynadığı bir oyun oldu.

O 12 maçlık seride belli ki hiç kötü gün planlarına çalışılmamış, oyuncuların sahada neredeyse 90 dakika elleri ayaklarına dolandı kimse ne yaptığını bilmiyor gibiydi inanılmaz bir konsantrasyon kaybı yaşadık.
Bence hem takımın hem de bizim liderliğin ve hatta ilk ikinin gidip play-off a kalabileceğimiz düşüncesine alışması lazım. Bunu olacağından söylemiyorum inşallah olmaz ama belli ki takım geriye düşünce stresi kaldıramıyor, rahat oynayamıyor. 3-1'den sonra doğru düzgün gidemedik bile Ümraniye kalesine.

Lig tekrardan başlamıştır, bu saatten sonra herkes her şeye hazırlıklı olsun.
07-03-2021, 15:29
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Milinkovic --> Kalite kokuyor ama adam ayakta yürüyen ölü gibi. Psikolojik olarak bitmiş, koşsam mı koşmasam mı diye düşünüyor

Traore --> Gamsız, vurdumduymaz, yeteneksiz, top ayağına geldiğinde ağır karar veriyor ama Milinkovic'e göre biraz daha hızlı, biraz daha tempolu

2-3 ay önce hangisini tercih edersiniz diye sormuştum. Şıklara 3. bir seçenek ekliyorum

A-Milinkovic
B-Traore
C-İkisini de hayatta tercih etmem, oyuna sokmam

Ben sadece bazı maçlarda, gerektiği taktirde duran topları kullansın diye A şıkkını seçiyorum. Yoksa ikisini de hayatta istemem
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
07-03-2021, 15:29
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Yücel Ildız gelsin. Almamız gereken maçları alırız. Zor maçları da beraberliğe bağlar. Şampiyonluk hamlesi şart. Hatay, Gençler, Sivas vs hep böyle şampiyon oldu.
07-03-2021, 15:31
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Bırak bizi Rize, 53'de takılı kaldık.
07-03-2021, 15:31
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)