kerasus
Posting Freak

Threads: 5
|
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
Herzaman söylediğim gibi benim için sezonun maçı idi Ümraniye, an itibariyle tamda öyle oldu gerçekten. Ben şansımız tutmaması açısından diyordum ama puan durumu ve oynayacağımız tarih itibariyle tamda sezonun maçı oldu. Azönce bi baktım da, deplasmanda 4 maçten bi beraberli dahi çıkaramamışız, rencide edici şekilde üstünler bize karşı. Bu sene Altay haricinde hemen hemen bütün şanssızlıklarımızı kırdık, kaldı bir tek Ümraniye.
Alırsak zaten herşey ortada, alttakiler yesin birbirini. TRT spor spikeri bile biraz önce maç sonu puan durumunu sayarken bizi en son saydı, Ve giresunspor zaten lider diyerek. Bu çok önemli bişey aslında. Kazanırsak dost düşman hepsi artık kabullenecek liderliğimizi, bakarsınız hakemler de vazgeçer artık her hafta ince ince doğramaktan. Haftaya Altınordu'da çelme takarsa Samsun'a efsane olacak biz Bandırma ile oynarken. Zaten Keçiören 2 haftadır bizim maçtan önce güzel bir asist yapıyor, bu hafta gole çevirmemiz lazım artık.
Dilim varmıyor ama olurda kaybedersek(beraberlikte de kaybetmiş sayılırız), değil bugün ADS nin kazanması her takımdan 3 er puan silseniz dahi işimiz zor oğlu zor olacak bundan sonra. Bizi diğerlerinden farklı kılan şey, oluşan birlik beraberlik sonucu gelen kazanma alışkanlığıydı. Onu kaybettik mi zor toparlarız. Ama nedense haftalardır en tırstığım maç saati yaklaştıkça umutlarım yeşermeye başlıyor.
|
|
| 06-03-2021, 21:16 |
|
|